Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65813 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
sangria
2013-04-18 22:07:20
 
Plumeria: sajnálom, de tényleg ne keseredj el!
A te görbéd a legszebb, biztos, hogy hamarosan összejön!

Nekem múlt hónapban 5 napot késett, meg valahogy máshogy is éreztem magam, mint előtte menzik előtt.. hát én is nagyon elkeseredtem, hogy nem elég, hogy nincs baba, még a ciklusom is szétesik..
DE: ebben a hónapban megfogadtam, hogy soha többet nem fogok olyasmire gondolni, hogy biztos valami baj van velem, meg nekem biztos nem lehet babám, ezt sajnos az utóbbi időben gyakran mondogattam.. Pedig én úgy gondolom, hogy pozitív gondolkodás legalább annyit számít, mint a biológiai tényezők, lehet, hogy ezért nem is jött össze.

És egy tanács ma estére: bújj oda az emberedhez, az enyém mindig olyan aranyosan meg tud engem vigasztalni ilyenkor:-)
plumeria14
2013-04-18 21:57:45
 
fogtunder76
köszönöm a virtuális ölelést, igazán jól esett! A párom is próbál vigasztalni, de azon kívül, hogy akkor a következő hónapban is "rágyúrunk", sajnos nem tud mást mondani. Nekem ez is nagyon jól esik tőle, mivel hiába mesélem neki, hogy mi minden zajlik bennem, pasiként valószínűleg nem tudja úgy átérezni, mint egy másik nő. A bőgés után jobb lett, elvégre nem tudok tenni ellene...csak újra csatasorba állni és reménykedni :)
emerlány
2013-04-18 21:54:59
 
Moha most nézem, ugyanakkorra nem várjuk :-)
fogtunder76
2013-04-18 21:47:52
 
Plumeria!
Úgy megölelnélek most, így "ismeretlenül is". De tényleg, komolyan és őszintén mondom hogy ne haragudj magadra!
Nem gondolom hogy bármit is rosszul teszel, megtesztel gondolom mindent hogy babázhass végre. Nem vagy tehetetlen sem. Az a nő akinek van normál méhe képes kihordani egy babát :)
Lehet hogy az én nagyon magas hőmbe is a palástfű "kavart be". Kicsit átverős lehet ez a magas hő, de talán majd ez fog segíteni megmaradni legközelebb a babáinknak :)
Sírdogáld is ki magad, sírni jó, megkönnyebbülsz.
Aztán 1-2 nap és újra csatasorba állsz :)
Ne csüggedj, bízz abban hogy sikerülni fog :)
fogtunder76
2013-04-18 21:40:47
 
Sangria, akkor csak tűzz ki egy hónapot, amikor már kevésnek érzed a nagyon nagyon próbálkozást :)
Ha pl én 42 éves lennék és nem lenne még babám, akkor 2 hónap után elmennék orvoshoz. De 22 évesen tutira szétszerelmeskedném az agyam mielőtt orvoshoz megyek ;-)
Részemről az "odafigyelős" próbálkozás után 4-5 hónappal mentem el orvoshoz.
plumeria14
2013-04-18 21:37:30
 
Jól kibőgtem magam, mert sajnos megjött...pedig reggel, amikor 37 fokot mértem, akkor egyáltalán meg sem fordult a fejemben, hogy ma akár meg is jöhet...holnapra valószínűleg jól leesik a hőm és új ciklust kezdek :( Kell szerintem néhány nap, hol feldogozzam, bár én is olvastam, amit Moha írt...nem is vártam, hogy rögtön összejön, de most, az 5. hónap után nem tudom, hogy mit csinálhatnánk még másképp. Bár az biztos, hogy a palástfű tea sokat segített nekem a ciklus 2. felében, mert korábban mensi előtt mindig volt néhány nap barnázásom...ami alatt lelkileg fel tudtam készülni arra, hogy meg fog jönni. Most semmi, még a hőm se utalt rá és egyenesen "félrevezetett", mert emiatt teljesen beleéltem magam.
Fogtunder, tudom, hogy nem kellene magamra haragudni, de most olyan tanácstalannak és tehetetlennek érzem magam :(
Örülök, hogy megoszthatom veletek az örömömet és szomorúságomat, mert tudom, hogy mindannyian egy cipőben járunk és segítjük egymást!
fogtunder76
2013-04-18 21:36:26
 
Ebonique
Nem tudom megmondani miért érzem :( Lehet csak a sok rossz tapasztalatom miatt van (adná az ég h így legyen). A hasam szurkál, talán fájdogál....a mellfeszülésem totál elmaradt.
Szerintem csak egyszerűen késik (bár erre sem volt mostanában példa).
Tehát a válaszom: nem tudom :)
sangria
2013-04-18 21:35:25
 
Fogtündér: decemberben a rákszűrésen megemlítettem a doktornőnek, ő megkérdezte, hogy nagyon-nagyon próbálkoztunk-e. Hát akkor még ezt nem mondhattam,(mással voltunk elfoglalva, esküvő volt, nászút, meg volt, hogy 7közben nem is találkoztunk), csak ugye 8 hónapja nem védekeztünk, így ő azt mondta, hogy majd ha nagyon-nagyon próbálkozunk és nem jön össze, akkor menjek vissza. Hát most nem tudom, hány hónapig próbálkozzunk még nagyon.. :-)
Ebonique
2013-04-18 20:52:28
 
Fogtündér miért érzed úgy, hogy nem jött össze ez a hónap?
fogtunder76
2013-04-18 20:45:42
 
Szerintem az 1 évet lehet számolni attól hogy már nem védekeztek :)
Azért talán ez is relatív. Talán senkinek az orvosa nem haragszik meg ha elmegy hozzá egy vérvételre vagy tanácsadásra.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!