Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon sajnálom...:(
És tényleg értetlenül állok a dolgok előtt...annyira szép görbék és mégsem...:(
A márciusomban tuti biztos voltm, mert azt hittem, ha megvan az ovu, voltunk együtt és a hő szépen fenn van, az már 200%, hogy összejön...nem is lehet másként...aztán..:X
Szorítok a májusra! :)
Annyira szép hónap! Minden virágzik, és a tavasz utolsó hónapja...mindent bele lányok! :)
maximail
2013-04-19 11:03:04
Moha! Szedtél fogamzásgátlót korábban? Ha igen, mikor hagytad abba?
Fogtündér! Sajnálom... :-S
plumeria14
2013-04-19 11:02:58
Ebonique,
megnyugtatóan hatottak rám soraid :) Az ember egy idő után valóban elkezdi keresi a "hibát" magában, a párjában a vércsoport összeférhetetlenségben, ami akaratlanul is ott motoszkál az ember fejében...és lehet, hogy pont az ezektől való félelem miatt nem jön össze a baba... Ti mióta próbálkoztok?
fogtunder76
Annyira sajnálom, együttérzek veled, nem is tudod, hogy mennyire! Én is 36,8-al kezdtem ma…most akkor nagyon együtt mozgunk, csak nekem korábban van az ovum…de ugyanakkorra nem várjuk. Én azt mondom most, hogy MEGCSINÁLJUK!!!!! Lehet, hogy már kérdeztem, de ti mióta próbálkoztok? Lehet, hogy ez is közös bennünk Te teszel valami extra dolgot az ügy érdekében? Én csak a palástfű teát iszom a ciklus 2. felében, ami eddig úgy tűnik, hogy jót tesz…olvastam, hogy kell 2 hónap mire kifejti a hatását, úgyhogy nagyon bízom a májusban.
Moha13,
mindkét görbéd nagyon szép volt és a mostani is szépen alakul. Nekem is volt már egy nagyon biztató görbém, de az szerintem korai vetéléssel végződött, mert olyan fájdalmaim voltak, hogy majdnem összeestem :(
Tundie
2013-04-19 11:00:38
A vércsoportok miatt senkinek nem kell aggódnia. Ha a terhes Rh negatív, és a baba Rh pozitív lesz (mert az apja is az), akkor kap egy úgynevezett anti-D injekciót szülés után és akkor nem lesz probléma. Ezt nagyon figyelik, ezen nem kell agyalni, egyenlőre úgyis a "másállapot" a célunk.
Moha13
2013-04-19 10:45:40
Lemaradt a grafikon...:D
Moha13
2013-04-19 10:45:17
plumeria, Mirmite, köszi az észrevételeket! :)
Az én ovuim vándorolnak...:D
A január nem teljes, ezért csak a februárt mutatom, ott 15. napra rakta az ovut...és 12 napos volt a luteális. Kár, hogy abban a hónapban még nem próbálkoztunk, ott még csak meg akartam nézni, minden ok-e nálam. :)
A másik kettőt meg itt lentebb már belinkeltem.
fogtunder76
2013-04-19 10:45:03
lányok Jó volt a rossz megérzésem :(
Plumeria...tényleg sok a hasonlóságunk :(
Drukka mindenkinek, aki még versenyven van :D
krisztina84
2013-04-19 10:32:21
Köszönöm a sikersztorikat,Ebonique!:-)
Ebonique
2013-04-19 10:29:55
Jóreggelt lányok:)
A vércsoportokhoz van két sikersztorim:) Az egyik a párom és a két tesója:) Anyuka 0 - apuka a RH +, valahol olvastam, hogy a nullás és az A vércsoport is üti egymást és ha az RH nem egyezik az is rossz. Mégis 3 egészséges baba lett belőle:) Igen kell az első szülés után injekció, hogy a későbbi terhességnél ne termeljen az anyuka ellenanyagot a baba miatt mert más a vércsoportja.
Rokonomnak szintén 3 makk egészséges babája született, és van köztük A RH+, A RH-, és 0 RH-, és sehol nem volt semmiféle komplikáció:) Bár hecceljük azzal hogy hányféle vércsoportú postásuk lehetett:D
Már 7. napja nagyon halvány az ovuteszt... hőm össze vissza ugrál... PCOS nem lehetek most voltam nemrég nődokinál, és ott rendben volt minden, gondolom nem alakul ez ki egyik napról a másikra, nem? Mondjuk az sztk-s orvos nem vette túlságosan komolyan a dolgot, majd menjek ha már egy éve sikertelen a próbálkozás...
Lehet nekem ez a hónap ovu nélküli?
15.-én volt a "legerősebb" a 2. csík:)Bár ez is nagyon halvány... végülis itt a 16. napra teszi az ovut... de akkor miért indult ennyire lefele ez a fránya görbe... Bár ha még nem volt ovum egyel több ok az együttlétekre:D Ha ezt tudom, hogy nem is olyan könnyű összehozni egy babát, nem költöttem volna ennyit fogamzásgátló gyógyszerre:D
Plumeria ne kereseredj el. Ilyen görbével szerintem nem kell sokáig próbálkoznotok már:) Nem érdemes azon filózni másnak miért jön össze egyből nekem miért nem, biztos baj van, biztos a páromnál is baj van stb... Sokan több évig próbálkoznak, kivizsgálások tömkelegén vannak túl és amikor lemondanak róla hopp, ott a baba. Úgyhogy bizti van ebben a rágörcsölésben is valami. Meg szerencse is kell hozzá:) Jó sok:)
Fogtündér remélem jobb a kedved mára és holnap egy kétcsíkos teszttel jelentkezel:)
Valaki grat a kis pocaklakódhoz:)
Mirmite
2013-04-19 10:29:47
Moha
Lehet a tea mégis jó volt:)
Érdekes hogy teljesen eltérő az ovud.
Most sokkal később volt mint márciusban:)
Emlékszem az elején olyan ugrálósnak tűnt nagyon
de most már nem.
Szépen néz ki:)
Szorítok nagyon!
Nagyon sajnálom...:(
És tényleg értetlenül állok a dolgok előtt...annyira szép görbék és mégsem...:(
A márciusomban tuti biztos voltm, mert azt hittem, ha megvan az ovu, voltunk együtt és a hő szépen fenn van, az már 200%, hogy összejön...nem is lehet másként...aztán..:X
Szorítok a májusra! :)
Annyira szép hónap! Minden virágzik, és a tavasz utolsó hónapja...mindent bele lányok! :)