Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az, hogy az anya Rh negatív, nulla csak akkor probléma, ha az apa Rh pozitív. És csak a második gyerek születésénél okozhat összeférhetetlenséget. Az első gyerek születése után kapni fogsz egy injekciót és megoldódik a dolog!
Sok sikert az anyasághoz.
Moha13
2013-04-19 07:40:54
krisztina84
Köszönöm. :)
Hű, nagyon szorítok, hogy minden jól legyen. Majd írd meg, mi lett az eredmény...most kicsit utánaolvastam ennek az összeférhetetlenségnek, remélem, Nálatok nem áll fenn.
krisztina84
2013-04-19 07:30:22
Szia Moha,
Rég nem írtam ide,de folyamtosan követlek benneteket és nagyon drukkolok mindannyiatoknak!!
Nem tudod mi van Nyuszifüllel?Aggódok miatta,nem is írt régóta.
Képzeld voltam vérvételen (9-dik hetes vagyok) és a vércsoportom nullás,az RH meg negatív:-((((
Hetfon megyek a orvosomhoz,de ha a baba vercsoportja RH pozitiv lesz,az allitolag nem jo.
Meg nem tudon paromnak milyen de elkepzelem,hog vizsgalatok hosszu sora all elottem!
Bocsi,de elfogyott a turelmem es nem keresgelem az ekezeteket,eleg maceras telefonrol irni.
A gorbed nagyon jo es en vegig szoritani fogok!!!!!
maximail
2013-04-19 07:28:11
Sziasztok!
Nekem mára bejelölte ez az ovut. A hőm alapján én is ide tenném, de az ovutesztek végig teljesen negatívak voltak, még egy szellemcsíkot sem láttam. Pedig reggel, kora délután és este 6 fele is nézegettem minden nap. Szerintetek attól még lehetett ovum? Melyik a meghatározóbb, a hőmérséklet változás, vagy az LH szint? Mindegy, azért nézem még pár napig az LH tesztet, hátha ez csak egy furcsa minta. Amúgy a ciklus vége felé kiderül, mert megyek majd 21. napi vérvételre is...
Moha! Kezd normalizálódni a görbéd. :-)
Moha13
2013-04-19 06:43:54
JÓ reggelt!
emerlány
Igen, ugyanakkorra nem várjuk. :)
Én most így nézek ki:
Betty78
2013-04-19 06:32:40
Pluméria14
Tudom mit érzel, nekem 18 éve nem késett, de múlt hónapban 2 napot, már kezdtem beleélni magad. Főleg, hogy a munkahelyemen jött össze (kicsis gyerekekkel foglalkozom) nagyon-nagyon rosszul esett.
Április nagyon megbolondította a hőmet, ilyen még nem volt. Nézzétek:
plumeria14
2013-04-18 22:36:56
sangria,
mi már régóta így szólítjuk egymást, egyszerűen csak jött :) Van egy 12,5 éves kis "szőrősünk" (kutyánk), akit odahozott mellém az ágyba, amikor sírtam, hogy vigasztaljon ő is...
sangria
2013-04-18 22:33:10
Hát a görbém elég bolond volt, úgyhogy nagyon nem hagytam magam beleélni, de azért persze reménykedtem..
Azzal nincs semmi baj, ha kicsit sírsz meg szomorkodsz, amikor megjön, ki az, aki nem, csak én sajnos közben is kezdtem már elég negatív lenni, és ezt nem szabad..
Ja, mi emberrel elkezdtük egymást heccből anyának meg apának szólítani :-)
plumeria14
2013-04-18 22:27:40
Mirmite,
köszönöm az együttérzést...hát, sajnos erre is igaz, hogy a "szépség" nem minden... pedig igazán szép szülinapi ajándék lett volna! Megtréfált az április, így csatlakozom a májusi csapathoz :) Hátha anyukámat tudom meglepni majd szülinapján...
Mirmite
2013-04-18 22:19:42
Plumeria
Sajnálom nagyon:)
Tényleg nagyon szép görbéd volt,de ezek szerint ez nem számít sokat:(
Ha jól kisírtad magad akkor várlak a májusi csapatba:)
Talán a május a mi hónapunk lesz!
Az, hogy az anya Rh negatív, nulla csak akkor probléma, ha az apa Rh pozitív. És csak a második gyerek születésénél okozhat összeférhetetlenséget. Az első gyerek születése után kapni fogsz egy injekciót és megoldódik a dolog!
Sok sikert az anyasághoz.