Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztina84
2013-04-19 10:29:44

Plumeria 14,

Voltam családorvosnál,nagy jelentőséget nem adott a dolognak,elküldte a páromat is vérvételre,azt mondta majd bővebben fog beszélni róla,ha megjön a párom véreredménye.

Valaki1985

Örülök nektek,mi is jól vagyunk,szombattól kezdődik a 10-dik hét.Még nem éreztem őt,de már alig várom.
Az én pocim lapos,nem szedtem fel egy dekát sem,57 kg vagyok ...és 1.70,mindenki megjegyzi milyen sovány vagyok.:-(( Tényleg terhes vagy?
Amúgy a reggeli rosszullétek majdnem mindennaposak,hányinger ezerrel,nagyon érzékeny vagyok a szagokra,illatokra.
Majdnem minden reggel van hányás...délutánra minden ok.:-)
Remélem majd múlik ez az állapot és megjön végre az étvágyam is...
plumeria14
2013-04-19 10:27:43

Moha13
most sokkal határozottabb az emelkedés :) Azt nézem, hogy most 4 nappal később volt az ovud...általában hanyadik napon szokott lenni? Hány napos a luteális fázisod általában?
Moha13
2013-04-19 10:13:30

Még sosem volt olyan görbém, amin ennyire látszott volna a leesés...szerintetek is sokkal jobban néz ki a mostani? :)
Moha13
2013-04-19 10:11:59

És most a furi április...:D
Moha13
2013-04-19 10:11:38

Megnéztem az előző havi görbémet, és sokkal ásabb, mint most...ez ugye jót jelent? :):):)

A márciusom:
Moha13
2013-04-19 10:10:47

valaki1985

Örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben Veletek! :):):)

Jól tudom, hogy a 12. heti ultrahangon már látszik a neme is? Majd írj, amint megvan! :):):)
valaki1985
2013-04-19 09:30:29

Sziasztok! Akkor én is jelzem, hogy jól vagyunk!

Holnap már a 11. hetet töltöm be. :D 30-án megyek a 12. heti genetikai uhra! :D

Pocak már növöget, bár azt hittem, mivel hasamon maradt felesleg a lányom után, örülhetek ha a 6-7 hónapban látszani fog, de nem! Sőt tegnap előtt reggel már éreztem is őt! (lányomat a 13. héten éreztem először)

Remélem hamarosan nektek is megadatik ez a csoda!
plumeria14
2013-04-19 09:27:54

Moha13
Ez tényleg így van, az eleje gyorsan elrepül, de az ovu után olyan lassan telik az idő. Ez a legutóbbi ciklusomra kifejezetten igaz volt, mert a párom is említette, hogy most olyan lassan telik az idő... Igen, nekem elég korán van az ovum, így mi már a 4.-5. naptól kezdve szoktunk próbálkozni 2 naponta, egészen addig, amíg nem kezd el emelkedni a hőm. Amiatt stresszeltem most be, hogy a párom a jövő héten elég sokat lesz távol, így nem tudunk minden alkalmat megragadni :(

krisztina84
Az én párom vércsoportja A RH+, így nagyon-nagyon várom a fejleményeket, mert úgy tűnik egy cipőben járhatunk…
maximail
2013-04-19 09:26:36

Plumeria!

Volt már ennél alacsonyabb alaphőm is (35,8 a negatív rekordom), én már ennek is örülök. :-)

Néztek már pajzsmirigyet többször is, és megint néznek majd a 21. napon. Eddig mindig rendben volt minden, remélem most is úgy lesz.

Nekem mindig alacsony a hőm, és a kezem, meg a lában jéghideg. Ha nekem 36,7 fölött van a hőm, akkor már lázasnak érzem magam. Mikor influenzás voltam tavaly, akkor is csak erősebb hőemelkedésem volt a lázmérő szerint, de mozdulni nem bírtam a láztól. Szóval én valahogy így vagyok összerakva. :-)
krisztina84
2013-04-19 09:11:17

Köszi,Mirmite!
Remélem minden ok lesz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!