Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ha tegnapra nem vártad, akkor szerintem nem volt ovud...legalábbis, nem így kéne kinéznie ma.
Ovuteszteltél? Szerintem mindenképpen próbáld ki, mert elég furi, nagyon cikkcakkos a görbéd.
Csinálj végig egy hónapot ovuteszteléssel, akkor biztosan kiderül, mi a helyzet.
Moha13
2013-04-18 11:36:28
kicsiila
Nincs kedved tesztelni egyet? :)
Egyébként lehet,hogy azért nem színezte erősre az ovus napokat, mert előtte sokáig nem mértél hőt és így nem biztos benne a rendszer. :)
Egyébként ez a görbe is azt látszik bizonyítani, hogy itt nem a leeséshez viszonyítja az emelkedést, hanem az összes előző nap hőmérsékletéhez. Szóval szerintem nem túl megbízhatóan húzza be az ovukat. Pl nálam a leesés után jót emelkedett, mégsem oda húzta be, mert látta, hogy ovu előtt is voltak ilyen magas értékeim. De szerintem az emelkedés az emelkedés...és ne variáljon. :D
Vicacica
2013-04-18 11:34:45
Sziasztok
Segítenétek kiértékelni a görbém? tegnapra vártam a nem vártat, és felfelé kúszik a hőm.
plumeria14
2013-04-18 11:29:49
kicsiila
miért nem lettek erősebb színűek a termékeny napjaid és a peteérés napja? Szerintem egyértelműen volt, de én a 17. napra tippelek. Máskor hogy áll a hőd a mensi előtt? Abból lehetne következtetni.
kicsiila
2013-04-18 11:23:38
Általában 11 12 napos szokott lenni a lut, de mult honapban 14 volt, most meg 15, nem tom...
Moha13
2013-04-18 11:14:30
kicsiila
Megmutatod a görbéd? :)
Moha13
2013-04-18 11:14:08
kicssiila
Ha később volt ovud, akkor annyi nappal tolódik a nemvárt napja is vele. Elvileg ez minden ciklusban ugyanannyi. Legalábbis a nagykönyv szerint.
Bár, nekem volt már 11, 12 és 13 napos lutális fázisom, szóval nem tudom. :)
de az is lehet, hogy mindig ugyanannyi volt, csak ezek a görbevezetők nem mindig találták el az ovu napját. Ez örök rejtély marad...:D
Moha13
2013-04-18 11:11:48
Plumeria
Igen, használják jóstesztnek, ilyenkor azt kell figyelni, hogy erősödik-e napról napra a tesztcsík...:)
Ha tegnap semmi ma meg már van második csíkod, az szerintem mindenképpen jót jelent!!! :):):)
kicsiila
2013-04-18 11:10:53
Sziasztok Babavárók! Tudnátok segíteni nekem? Tapasztalatok? A luteális fázis mindig ugyanannyi egy adott személynél? ha hosszabbodik a ciklus időjárás, stressz vagy akármi miatt, akkor a foll. hosszabbodik? A ciklusom 27. napján volt ici pici barnázásom, 28. napra vártam, és most vagyok a 31. napon, és egyáltalán nem érzem úgy magam mint kinek meg kell jönnie.. A peteérésem kissé eltolodott, akkor ez a 3 napos késés nem is késés? Vélemények? Tapasztalatok?
Ha tegnapra nem vártad, akkor szerintem nem volt ovud...legalábbis, nem így kéne kinéznie ma.
Ovuteszteltél? Szerintem mindenképpen próbáld ki, mert elég furi, nagyon cikkcakkos a görbéd.
Csinálj végig egy hónapot ovuteszteléssel, akkor biztosan kiderül, mi a helyzet.