Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha! nem tudom vetted-e észre, de akiknek volt spontán (amiről esetleg nem is tud)v más vetélésük azoknak úgy állítodott be a hormonrendszerük, h ovu után teljesen vonalzós, stabilabb? Legalábbis akiknek olyant láttam, már volt sikertelen terhességük, gondolom a szervezet pótolni akarja az űrt, nekem is azóta vonalzószerű, előtte nagyon cikk-cakkos volt!
plumeria14
2013-04-19 11:36:15
kicsiila,
én drukkolok neked :) Mikorra nem vártad? Milyen hosszú szokott lenni a luteális fázisod?
Moha13
2013-04-19 11:34:49
kicsiila
Nincs kedved egy ma délutáni teszthez? Szerintem jó már a délutáni is...:)
maximail
2013-04-19 11:33:55
Azért kérdeztem, mert írtad, hogy három hónapja "gyúrtok" a babára, és azt hittem, esetleg akkor hagytad abba a gyógyszert. Mert az bizony sok mindenbe bezavarhat. De akkor nálad nem kell megvárni, míg kiürül. :-)
Amúgy én is szedtem 10 évig, januárban múlt egy éve, hogy abbahagytam. Eleinte én is azt gondoltam, hogy jó, akkor én most már soha többé nem szedek fogamzásgátlót. De most már úgy vagyok vele, hogy alig várom a pillanatot, amikor újra bekapom az első bogyót. Igen, tényleg nem egy természetes dolog, de sokkal jobbá, vagy inkább úgy mondom kényelmesebbé és kellemesebbé tette a "működésemet".
De ugyanakkor egyet értek azzal, aki azt mondja, soha nem szedte, és nem is fogja!!
Moha13
2013-04-19 11:33:35
kicsiila
Drukkolok!!! :)
Egyébként szerintem már tesztelhetnél...:)
valaki1985
2013-04-19 11:33:09
kicsiila
Reggel csinálhatsz egy tesztet! :D Megy a drukk!
kicsiila
2013-04-19 11:30:00
Mirmite
én feliratkoznék a drukklistára!
Enyhe petefészek- szurkálást érzek mindkét felől felváltva, tegnap óta alig tudok kimozdulni a wc-ről, 10percenként úgy érzem h tele van a hólyagom, feszül az egész alhasam, derekam is fájdogál, semmi görcsölés, vasárnap még picit barnáztam is :) Ellenben múlt honapban eldöntöttük h szüneteltessük a dolgot és csak egyszer voltunk együtt védekezés nélkül, vagyis többször de csak egy nap, ovu előtt 3 nappal és elég esélytelen pózokban. Mit gondoltok? Jajjh és igaz h a follu. fázis nyúlt meg picit, de amióta emlékszem a 26 napos ciklusom max 3 napot késett, amikor utaztam v beteg voltam. Drukkoltok? Rámférne! :P
Ebonique
2013-04-19 11:29:23
Hát nekünk ez az 5. próbálkozós hónap. Én lassan 3 éve nem szedek fogamzás gátlót, és összesen kb 2 évig szedtem, de nem nekem találták ki mert mindig elfelejtettem bevenni:D Amúgy mióta nem szedem megszakításosan védekeztünk, és akkor sem csúszott be a baba, szóval nem vagyok valami fogékony úgy tűnik.
Moha13
2013-04-19 11:12:07
maximail
Sosem szedtem fogamzásgátlót, valahogy mindig ódzkodtam az olyan dolgoktól amik beleavatkoznak a szervezet természetes működésébe, egyszerűen félnék ilyet szedni, fura is, hogy másoknak annyira normális ez és szedik évekig. Szóval én nem. :)
Én még gyógyszert sem szedek, ha fáj a fejem vagy mensis görcsöm van, cickafarkteát iszom, nekem teljesen beválik. :)
Egyszer volt egy nagyon komoly mensis görcsöm, akkor szinte kiegyenesedni sem tudtam, csak feküdtem összegömbölyödbe és bőgtem...meg jártam a mosdóba, mert hasmenésem is volt hozzá...na, akkor megettem két no-spát, mert egyszerűen kész voltam. Azóta tartok itthon no-spát, de amit lehet, gyógynövényekkel oldok meg. :)
Egyébként miért kérdezed? :)
Mirmite
2013-04-19 11:10:42
Fogtünder
Sajnálom:(
Reméljük a május a mi hónapunk lesz:)
Csak pozítivan lányok!
Drukkoljunk azoknak akik még ebben a hónapban bebabázódhatnak:)
Aztán megint mi jövünk:)