Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-04-25 19:52:53

Mupp2,
mikorra tervezed a tesztelést? Én 5 nap késésnél már tutira csinálnék egyet :)
Mupp2
2013-04-25 19:07:40

Mirmite

Köszönöm a biztatást remelem en is hogy történik mar valami mert bele vagyok bolondulva!:(((
Sajnálom hogy nektek nem jött össze!!!kicsit fajogat a hasam mint mielőtt meg jön mar olyan 4napja,hat nem tudom!es semmi terhessegre utaló jelem nincs!!a kesesen kívül es hogy nem barnazok!!!minden esetre be vettem tegnap 10doboz ovu tesztet,szerintem kicsit dilisnek is nézett a kasszas csajszi mert nagyon furán nézett rám :))))
Mirmite
2013-04-25 19:02:01

Mupp2

Akkor ha jól számolom már 5 napja késik:)
na ez az az időpont amikor már Én is tesztelnék:)
Ami 2 év alatt egyszer történt meg mert nekem is
5 napja késett és a férjem a kezembe nyomta reggel
a tesztet amit előtte nap vett:)Sajna nekünk nem jött be.
De Neked nagyon szorítok most:)
A görbéd is nagyon biztató!!
Mupp2
2013-04-25 18:48:49

Sziasztok

Kicsit fajogat a hasam :(( de viszont nincs barnás pecsetelom ahogy szokott minden mensi elott 3-4nappal es mindig 21 napra jön meg!!!nem merek tesztelni mert felek a csalodastol pedig ott van bennem a kíváncsiság!!
Ti mit gondoltok???
plumeria14
2013-04-25 18:26:43

maximail
szerintem nem magas a TSH szinted, mert az 0,4 – 4 között normális. Nekem 1,86 volt. Szóval nálad is minden rendben van, az én eredményeimre azt mondta a doki, hogy kiváló ciklust és peteérést mutatnak.
monalizi
2013-04-25 18:26:16

Moha 13
Hogy vagy?Bírod még idegekkel?
Hogy alakul az egyenes görbéd?:)Szorítok neked szombaton te meg vasárnap.
plumeria14
2013-04-25 17:59:47

Moha13
szerintem nem kell megijedni és nem szabad mindent elhinni, amit a neten található. A link alapján nem gondolom, hogy az oldal „mérvadó”…másrészt pedig azt írja, hogy várandósság alatt…tudod, amíg a teszt vagy az orvos nem erősíti meg a terhesség tényét, addig az ember nem terhes. Másrészt most sem lehet nagy mennyiségben inni a palástfű teát (max napi 1-2 csésze), mert májkárosító hatású. De ez nem jelenti azt, hogy 1 csésze elfogyasztása bármilyen veszéllyel járna rád, illetve a babára nézve, ha esetleg már befészkelte volna magát. Nem szeretnék itt okoskodni, de tudni kell szelektálni az információk között, másrészt pedig ha valamit csak egy oldalon olvasol és máshol mindenütt az ellenkezőjét írják, akkor annak nem túl nagy a valóságtartalma. Ilyenek miatt ne idegesítsd magad feleslegesen…
Nem tudom, hogy egyszerre többfajta gyógyteát iszol-e, és abban sem vagyok biztos, hogy ez így jó-e.

sangria
sajnálom és örülök is, de hidd el, mindennek megvan az oka…ha a kicsi most szeretett volna megfoganni, akkor megfogant volna…nem tudom, hogy olvastad-e kicsiila bejegyzéseit, aki egyáltalán nem reménykedett a terhességben, mert csak egyszer, ovu előtt 3 nappal voltak együtt (elmondása szerint nem a legtermékenyebb pózban) és lám…múlt héten két csíkosat tesztelt. Szóval ne haragudj magadra, ez most így alakult, majd legközelebb…és örülj annak, hogy rövidült a ciklusod, így néhány nappal korábban megtudhatod majd, hogy mit tartogat számodra a május!
Mivel ovu után 10 nappal jött meg, lehet, hogy érdemes lenne megkérdezni a nődokidat. Eddig hány naposak voltak a luteális fázisaid?

A http://babatervezok.otthona.net/ oldalon ezt írják róla
Következö okai lehetnek annak, ha a luteális fázis 12 napnál rövidebb:
Ez utalhat sárgatest elégtelenségre, amely a teherbeesést jelentőssen megnehezíti vagy meg is akadályozza.
Az is lehetséges, hogy a szervezet pár nappal többet igényel, amíg a progeszteronszint emelkedésére hömérséklet emelkedéssel válaszol. Ebben az esetben nem áll fenn sárgatest elégtelenség.
ancsika10
2013-04-25 16:59:51

Ja és készülünk a következő inszeminációra:)
ancsika10
2013-04-25 16:55:28

Sziasztok!Lehet hogy igaz a teás rémhír?tegnap elkezdtem inni a cickafarkat és a hőm felugrott.nem tudom ennek hatására vagy vmi más áll a háttérbe?

Mindenkinek kitartást és csak pozitívan.Nekem most sikerült már egy kicsit összeraknom magam lelkileg mivel mikor megjött nagyon kikészültem,igaz a futás nagyon sokat segített hogy tú legyek rajta:)

monalizi
2013-04-25 16:13:30

Sziasztok.
Úgy érzem soha nem lesz vasárnap.
Most így állok. Szerintetek?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!