Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen, nem bírtam ki. HA ma teljesen negatív a teszt, akkor szerintetek holnap már lehet valami, vagy inkább holnapután teszteljek, ha nem jön meg?
KatkaManó
2013-04-26 07:04:21
Terézia gratulálok :)
Moha, még se bírtad ki ?! :) Sebaj, nagyon szép a görbéd szerintem ebből még bármi lehet :)
Nekem ma leesett a hőm hogy úgy nézni ki tartom az ígéretem, hogy helyettetek várom a nem vártat :D
Terézia
2013-04-26 07:04:08
Nagyon köszönöm!Egy éve és a harmadik baba,e 45 éves vagyok és a hormonjaimat be kellett állítani és kaptam clostit is!Tehát hajrá lányok!!!
Moha13
2013-04-26 07:00:47
Terézia
Gratulálok! :)
Mennyit próbálkoztatok? Első baba?
Terézia
2013-04-26 06:59:00
Sziasztok lányok!Mindenkinek nagyon szorítok és boldog baba várást kívánok!Egy hónapja vagyok itt és követem az utasításokat és pozitívat teszteltem ma!Szóval szorítok nektek is!
Moha13
2013-04-26 06:57:33
JÓ reggelt!
Mupp, Te miért nem alszol?? :O
Hogy sikerült a teszt? :)
És bevallom töredelmesen, csináltam egy tesztet...de mentségemre szóljon, hogy a fertilityn ma már 12. dpo-n vagyok, mert ott korábbra tette az ovut. A teszt negatív lett.
Az én mai görbém ilyen:
Tundie
2013-04-26 06:55:43
Nyuszifül miért írta, hogy csak zuhanyozzunk ne áztassuk magunkat! Nekünk sem szabad? Úgy tudtam, hogy csak a férfiaknak tiltott, hogy nehogy megfőjenek a katonák.
Még nem biztos hogy megjön, én szorítok Neked! :)
Igen, nem bírtam ki. HA ma teljesen negatív a teszt, akkor szerintetek holnap már lehet valami, vagy inkább holnapután teszteljek, ha nem jön meg?