Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szerintetek holnap reggel teszteljek? És melyik a legérzékenyebb teszt?
sangria
2013-04-25 14:44:12
Nyuszifül! Nagyon örülünk Nektek, és szurkolunk, hogy minden rendben legyen! :-)
A teákról, méhpempőről meg egyéb természetes dolgokról nekem is az a véleményem, hogy csak körültekintően. Sokszor az a véleményünk ezekről, hogy ártani biztosan nem ártanak, mivel természetesek. DE: ezek közül sok pont a hormonháztartásra hat, és ha pl. valamelyik olyan női hormon termelésére van jótékony hatással, amiből nekünk mondjuk amúgy is van elég sok, akkor bizony be tudnak kavarni.
A méhpempőt én a sok ajánlás ellenére ezért nem mertem elkezdeni, mert azt olvastam, hogy mivel alapvetően az ösztrogéntermelést serkenti, ezért annak, aki ösztrogéntúlsúllyal vagy progeszteronhiánynal küzd, nagyon be tud kavarni.
Én most majd elmegyek hormonvizsgálatra, és aztán az eredményektől függően választok majd olyan teát, esetleg méhpempőt vagy barátcserjét, ami azt a hormont serkenti majd, amiből esetleg hiányom van.
Tökéletes hormonegyensúllyal szerintem sem kell semmit extrát szedni, inni, elegek a vitaminok, folsav, ahogy Nyuszifül is írta.
Oké, hogy 2 alatt jó, de azt mondják, 1-hez kell inkább közelítenie.
A doki egyébként azt mondta, minden oké, de épp rohant császározni valakit... Azért nagyon kedves volt...
Szereztem hőmérőt anyukámtól! :-D
maximail
2013-04-25 13:55:25
Nyuszifül!
Üdv újra itt! Nagyon örülök a jó hírnek! :-)
Mirmite
2013-04-25 13:49:38
Nyuszifül
Nagyon örülök neked!!!!!!!!
Már nagyon izgultunk érted annyira eltüntél.
Boldog babázást Nektek!!!!!
Nyuszifül
2013-04-25 13:43:21
Sziasztok Lányok!Üdvözlöm az újakat is! Fogtündér, így utólag is boldog születésnapot kívánok! És Kicsilla GRATULÁLOK!
Olvasgattalak titeket minden nap, és nagyon édesek vagytok, hogy mindig érdeklődtetek, hogy mi van velem.. Nem mertem ide se írni se semmit. Elmúlt a vérzésem, és van a kis mütyürünknek szép pulzáló szíve. De nem akarom elkiabálni! 6 hetesnek számítok, legalábbis a doki ezt mondta..
Lányok! ha hallgattok, rám, ne nagyon iszogassátok a teákat, mert az szerintem bezavar titeket! Amit szedjetek, az a magnézium, folsav, vas. A femibion terhes vitamin az amit most nagyon dicsérnek, és baba sem lesz nagy tőle.. Olvassatok utána!
ne áztassátok magatokat, csak zuhanyozzatok!! És fűszereset ne nagyon egyetek!
Majd akkor fogok megnyugodni, ha már 12 hetes leszek, az még 6 hét.. :(
Agria
2013-04-25 13:40:44
Katkamanó
Átküldtem csatoltan mindent a diétával kapcsolatban. Ne zavarjon meg, hogy pcos diéta.. ez az inzulinrezisztenciára való diéta is egyben. Sok sikert hozzá! :)
sangria
2013-04-25 12:03:53
Köszi, Moha! :-)
Igen, biztos, nekem egyből “rendesen” szokott megjönni.
Annyi, hogy most alig érzek valamit a hasamban, pedig a menzi előtti napok, de főleg az 1. nap elég görcsölgetős szokott lenni, lehet, hogy ez az avivának köszönhető.
De igaz, itt a luteális fázis elég rövid, az ovum későn van (előző hónapban is 20.nap körül volt, de akkor 33 napos volt a ciklus).
Azért lassan ideje lesz a hormonokat megvizsgáltatni.
Nektek azért nagyon szurkolok és jobbulást!!
Kira84
2013-04-25 12:03:42
Sziasztok!Hát ilyen a mai görbém,azt hittem alacsonyabb lesz mivel csak 4,5-órát aludtam,de kíváncsi leszek a holnap reggelire...:)