Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-04-25 11:31:23

Egyébként ha az itteni ovut nézem, akkor mi 3 nappal előtte és ovu napján, ha meg a fertility vouját, akkor ovu előtti éjszaka és utána két nappal voltunk együtt. Jó lenne tudni, melyik húzta be jól...
Moha13
2013-04-25 11:28:43

sangria

Sajnálom. :(
De már tuti, hogy megjött rendesen? Mert ma még csak a 10. dpo-n vagy...nem rövid ez így luteálisnak?

JÓ sörözést! :)

Én meg most épp berekedtem, és azt olvasom a neten, hogy nem ajánlják a kakukkfűteát...:X Szóva amíg ki nem derül mi van, tuti nem iszom. És remélem, az fog kiderülni, hogy még jó ideig nem ihatok kakukkfűteát...:)
sangria
2013-04-25 11:25:15

Hát, nekem megjött.
Most nem vagyok elkeseredve, csak magamra vagyok dühös kicsit, mert ovu előtt 2 nappal voltunk együtt, ovu előtti nap jól bealudtunk, ovu napján meg nem volt itthon. Pedig előtte tartottuk a 2 napokat, pont itt maradt ki 3..:-S

Inkább annak örülök, hogy a ciklusom most visszament 30 napra.. Nem szokott napra pontos lenni, de a múltkori 33 napos már kiugróan hosszú volt. Barnázgatni sosem szoktam előtte, így legalább rögtön tudom, hogy mi van..
A görbém meg nem éppen tankönyvi, szerintetek utalhat hormonzavarra?

Ja, és hétvégén én fogok sörözni és apa vezet! Hehe :-)
Moha13
2013-04-25 11:17:10

Na, azt hiszem, tényleg abbahagyom az internetolvasgatást...:X
Ezt találtam: http://www.maternet.ro/Tanfolyam/2Av%C3%A1rand%C3%B3sanyukakilench%C3%B3napja/Gy%C3%B3gyn%C3%B6v%C3%A9nyek/Ker%C3%BClend%C5%91gy%C3%B3gyn%C3%B6v%C3%A9nyek/tabid/103/language/hu-HU/Default.aspx

felsorolják a palástfüvet is kerülendőnek, pedig máshol mindenütt ajánlják...most akkor mi van?
Moha13
2013-04-25 10:49:57

Igen, én sem értem ezt a hónapot...:D
Eleve mik voltak nálam ezek a magas hők ovu előtt?? NA, mindegy, majd kiderül, mi a helyzet...:)
Szorítok nekünk nagyon...:)
KatkaManó
2013-04-25 10:42:35

Moha, nekem is holnap kéne megjönnie. Én is már előtte egy hétel szoktam érezni de most semmi... illetve ma néha-néha görcsölget de nem vésze. Tényleg szeszélyes az április :-)
Moha13
2013-04-25 10:00:51

kata1127

Persze, hogy reménykedhetsz!
Én is azt csinálom és nekem is péntek és vasárnap között kell megjönnie. Én szombaton tesztelek, ha addig nem jön. :)
Nekem ovu óta állandóan ilyen fehér, krémszerű és tegnap óta érzékeny ott lent, amikor ülök, akkor érzem...mint amikor pisilnie kell az embernek...
Ja, és a melleim is érzékenyek és duzzadtak, de ez általában így szokott lenni ilyenkor, csak máskor már 1 héttel mensi előtt, most meg csak tegnap óta.
Nálam ennyi.
Ki miket tapasztal még így a hétvégi nemvárt előtt?
kata1127
2013-04-25 09:56:51

Sziasztok! Mai görbe.. ma eddig enyhe barnás folyás. szerintetek még reménykedhetek? Elvileg péntek vasnap között kellene megjönni.. :S
KatkaManó
2013-04-25 09:53:49

Agria, köszi szépen :)
Elvileg PCOS nem vagyok ezt kizárták.
A diéta érdekelne átküldöd a katkamano01@gmail.com -ra ?

Köszönöm :)
Agria
2013-04-25 09:20:52

Bocsi lányok, megkergült a gép.. többször is elküldte..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!