Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
monalizi
2013-04-26 15:42:06

Sziasztok.
Moha13
Én is a dm-ben vettem ClearBlue de nem digitális csak síma. De van Gabriel is mert a férjem is készül. Mármint nem magának vette hanem nekem. :):):)Annyira izgulok.Olyan szép szülinapi ajándék lenne.A görbém eddig szuper.
Mirmite
2013-04-26 13:40:23

Kata1127

Azért tőlem még megy a drukk!!!
vanilla
2013-04-26 13:39:34

Nyusziful

orulok neked-nektek, sok szerencset!!!
Mirmite
2013-04-26 13:38:55

Moha

Ha kibírod csak vasárnap tesztelj:)
Szép a görbéd nagyon!Megy a drukk!!!
Mirmite
2013-04-26 13:36:03

Terézia

Gratulálok!!!
Boldog babázást!!
kicsiila
2013-04-26 13:01:57

Plumeria
Jövő héten programáltatom magam, kaptam egy magyar nőgyógyászt és nagyon örülök neki. A napokban kiszámoltam több kalkulátorral is a szülés időpontját az utolsó mensi alapján, és dec 24, úgyhogy most gondolkodóban vagyok, itt fogunk Németországban karácsonyozni ha minden jól megy :)
Köszi az érdeklődésed
Kira84
2013-04-26 12:46:16

Hát ilyen a mai görbém.
Bernie77
2013-04-26 12:28:05

Szia Nyusziful nagyon örülök hogy jól vagytok pihenj nagyon sokat és vigyázz magatokra. Én csak 2 hét múlva megyek az első ultrahangra már alig bírom kivarni. Ez lesz az első ultrahang amikor már 12 hetes leszek. A többieknek meg kitartás szorítok mindenkinek.

Terézia
2013-04-26 10:25:55

Köszönöm!Nagyon aranyosak vagytok!Hét terhességből lett két fiam és nem akart a harmadik össze jönni.Két éve 16 hetesen vetéltem és azóta nem mertem én sem próbálkozni,de mivel 45 éves vagyok és gondoltam kifutok az időből is.Tettem még egy utolsó próbát egy évig semmi és ide egy hónapja léptem be.Minden mellé ez volt a második clostis hónapom és követtem minden ezzel kapcsolatos kérdést és sikerült.Én is alig hiszem,de igaz!!
KatkaManó
2013-04-26 08:57:47

Maximail, mi először a férjemmel kezdtük a vizsgálatokat, mert tudtuk, hogy ott van a baj :(
Volt neki : spermavizsgálat, hormon, és kromoszóma vizsgálata
Nekem: IR vizsgálat, hüvely uh, rákszűrésre kellett mennem és most a következő ciklusomnál aminek ma kellett volna kezdődnie :) kell mennem a 3. és 21. napi hormon vizsgálatra.

De a meddőségibe a férjemnek csinálnak még egy spermavizsgálatot, és tőle is vesznek vért. A lombik miatt kötelező mindkettőnknek a HIV, hepatitis B, és a vércsoport vizsgálat is.
De ezeket mind az intézet csinálja.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!