Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
zsuzsi09
2019-06-09 18:32:52

sziasztok
olvaslak ám benneteket minden nap :)
ebben a hónapban nem ovu teszteltem, így nem tudom a rendszer jó helyre tette-e. szerdán volt tojcsis nyák az biztos :)
Bejelentkeztem egy meddőségi központba keddre kaptunk időpontot délutánra, kiváncsi leszek mit is mondanak majd, de örülök is neki, mert legalább elmozdultunk valamerre

a görbém most ilyen:
Lion86
2019-06-09 18:10:28

Az enyém továbbra is halálosan izgi :D
erikasz
2019-06-09 17:12:12

Le maradt a görbe :)
erikasz
2019-06-09 17:11:33

Edit köszönöm !:D
Hát ilyen maradt egyenlőre, többet vártam ,azt hittem magasabb lesz ma !:(
Többiek ?
Zsuzsi mi újság veled ,már régen jelentkeztél ?
Edit90
2019-06-08 17:41:02

Erikasz köszönöm szèpen,jól esik a dícsèret:)szèpen megugrott a hőd,csak maradjon is ilyen magasan;)
Lion: ez a görbèd most egèsz más,mint az az anovulációs volt,ebben nincsenek nagy ugrások,sokkal nyugodtabb. Szerintem mèrd vègig a következő ciklusokat is,hogy mi változik az inozitol elhagyásával,neked is ad új infót,meg nekünk is:)
Ineez: szèp magasan vagy,de szerintem mèg nagyon korai a tesztelés. Nekem mindkèt kèmiai terhessègnèl a 11.dpo környèkèn kezdődtek a "tünetek",de csak a 13.on jelentkezett a halvány második csík a 10es teszten úgy,hogy 14nap szokott lenni a luteálisom. Ha nem tör össze érzelmileg a negatív teszt látványa,akkor hajrá korábban;)
Andi: akkor tènyleg nagyon hasonlóak vagyunk,mèg nem is mondtam neked,hogy az èn fèrjem is Norbi:) nem mondta a dokid a progi pótlást a túl rövid luteális miatt? Ha mèsz hozzá szerintem kèrdezz rá,hátha segítene megtapadni.
Èn lassan kihűlök.:D Az ovuteszt tegnap is pozitív volt,ès a mai is az. Remèlem a napokban megtörténik,mert hètfőn a fèrjem elutazik,ès csak csütörtökön találkozunk legközelebb,ráadásul az ovuzesztem is elfogy ;D
Úgy élvezem a napsütést,csiripelnek a madarak,olyan bèkès idekint,szèp hètvègèt nektek!
ineeeez
2019-06-08 11:15:14

csináltam,és már majdnem pozi volt de viszont aznap mikor a rendszer szerint is volt ovum,nem teszteltem sajna, ballagáson voltunk egész nap így most a hőre hagyatkozom :\
Málna27
2019-06-08 11:08:47

Szép magasan van a hőd. És biztos ott volt ovud? Csináltál tesztet? (Ezt azért kérdezem, mert nekem nem akkor volt az ovu teszt szerint ovum, amikorra a rendszer a hő alapján tette volna.) Tudom, hogy nehéz, de legyél egy picit türelmes :) Ha a görbéd is ilyen szép marad, akkpr szerintem 11 DPO-n már megpróbálhatsz egy 10-es tesztet.
ineeeez
2019-06-08 10:40:17

érezni csak a mellduzzadást, meg a sűrű fehér folyás elég sok,plusz puffadás,talán mintha néha belenyilalna az alhasamba de úgy ennyi
ma a barátnőmnél voltam reggel kávéztunk, azt mondta nekem,hogy atyaég olyan szép kerek ducik a cickóid rendesen késztetést érzek,hogy megtaperoljam:D :D jót nevettem
ineeeez
2019-06-08 10:36:35

málna:
Málna27
2019-06-08 10:30:47

Maryanne: Hülyeséget írtam, a 16. DPO-n (elmaradt menzesz 2. napján) volt közepes erősségű a 25-ös.

Inez: Ezt neked kell érezni :) Nekem a 11. DPO-n már votlak tüneteim és a görbém is babára utalt, ezért csináltam tesztet (pedig várni szerettem volna legalább a 12-13 DPO-ig). A te görbédet nem látom :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!