Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-06-02 09:41:17

VeresSzilvia
A tegnapi hozzászólásodhoz: Vannak olyan élethelyzetek, amelyek hatására a szervezet nem képes a tüszőrepedésre. Ilyen helyzet pl. a stressz, betegség, magas láz. Mégis próbálkozik a szervezetünk, újra-és újra és ennek jelei is vannak: tojásfehérjeszerű nyálka, nyitott méhszáj, pozitív ovulációs teszt, stb. Csak akkor lehetünk biztosak benne, hogy megvolt a tüszőrepedés, ha ezek után a jelek után a hőmérséklet 5 napon belül megemelkedik.

Ki hogy áll ma?
plumeria14
2013-06-01 21:59:39

nazarethm
Az Aviva módszerről hallottál már? Nagyon dicsérik és hátha ez is segítene, ártani biztos nem fog.
http://avivamodszer.hu/cikkek/aviva-torna-a-termekenysegert
Adry03
2013-06-01 21:51:11

Sziasztok !

Üdv az újaknak és sok sikert mindenkinek ! Remélem hamar jó híreket hallhatunk.

emerlány

Őszinte részvétem. Sajnos tudom mit érzel, mert én is 2 hónapja vesztettem el az utolsó nagyszülőmet (nagymamámat) is.
Remélem mindkettőnket előbb-utóbb "kárpótol" az élet a veszteségért.

nazarethm

Nem semmi amin keresztül mentél. Sok erőt és kitartást kívánok neked !

Nekem végre betette az ovumat. Most jön a szokásos várakozási idő. Hát, majd +látjuk hogyan alakul ez a hónap.
nazarethm
2013-06-01 20:43:15

Plumeria!

Volt 2011-ben egy missed ab-on 10. hétre,2szer volt küret 48 órán belül,mert elsőre nem sikerült mindent kiüríteni. És azóta kissé rendszertelenné váltak a dolgok. Közben tavaly októberig egész évben egy betegségem miatt nagyon erős gyógyszereket szedtem,mai napig is kéne,de baba projekt miatt már nem szabad. Nah,mindegy,szóval idén lett ilyen terror-helyzet. Úgy néz ki eddig,hogy február 11-e volt egy ciklus kezdés,aztán a következő már április 01.-re esett.
Dokit nem váltok,ez a doki nekem most új doki,nincs vele gond. Clostit szedtem 3 éve,akkor inszeminációnk volt Budapesten,sikertelenül Aztán 2011-ben spontán összejött-missed ab lett-azóta újra semmi.
Első házasságomból van egy 18 éves fiam,nem vagyok új a "pályán" :)
Mi most már Tapolcára fogunk menni meddőségibe.
plumeria14
2013-06-01 19:54:22

nazarethm
Véleményem szerint légy vele határozottabb és „követelőzőbb”, hogy kezdjetek el valami kúrát, ami segít a helyzet változtatásán. Nem tudom, hogy mióta szeded a Clostit, korábban szedted-e és hogy ennek mennyi idő után kellene hatnia. Nem gondolkoztál még el azon, hogy esetleg egy másik dokihoz is elmenj, csupán kíváncsiságból, hátha máshogy látja a helyzetet. Mióta váltak egyébként ilyen rendszertelenné a ciklusaid?
nazarethm
2013-06-01 19:20:47

Hát lehet,hogy a doki nem fog örülni... Az előző ciklusom is 50 napos volt. Aztán ugye doki adta a Clostit,nézett Un-n is,csinált ovu tesztet ami pozitív lett és beígérte,hogy nah most,ha nem esek teherbe akkor tutira megjön időben. És tessék :/

plumeria14
2013-06-01 19:09:22

nazarethm
Remélem mond majd valami okosat a doki, de lehet, hogy ki fogsz kapni tőle, hogy miért nem mentél hozzá korábban :( Drukkolok neked!
Gyorsan utánanéztem az AMD-ek és azt írják, hogy ösztrogén adásával kezelhető. Ezt nem javasolta neked a dokid?
nazarethm
2013-06-01 18:59:43

Kedves Plumeria14!

Sajnos korai petefészek kimerülés /39 éves vagyok/ gyanú,alacsony AMH...stb.stb... És hát ez ezekkel jár. Épp szerdán fogok dokihoz menni,bár az elmúlt 1 hónapban nem voltam,mert vártam-vártam,reménykedtem. Viszont a stimuláció az orvosi felügyelet mellett zajlott. Hormonszintek is meg vannak.
Lombik várományos vagyok egyébként!
Robrta
2013-06-01 18:40:41

Köszi lányok :-)

Már alig várom,hogy meg jöjjön..
Új ciklus új remény...
Most nagyon alacsony a hőmérsékletem ezért gondolom,hogy
Megjön. Előző hónapokban 37-37.3 közt volt ilyenkor.

Szilvi nekem mindig későn van ovum..
Este szoktam tesztelni és előtte 2 órával már nem iszom.
VeresSzilvia
2013-06-01 18:22:04

Most erősebb a két csík mondjuk, ma mind1, este akció! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!