Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-06-01 11:23:10

Mirmite
látom, neked se hirtelen, hanem folyamatosan emelkedett meg a hőd…igazad van, nem kell ragaszkodni a szép görbékhez…és most már tetszik :)
Próbáltam utána olvasni, hogy mi lehet ez a szurkálás, mert korábban még soha nem éreztem ilyet, csak az ovu környékén, de nem találtam rá választ.
A te esetedben utalhat esetleg a beágyazódásra.
Mirmite
2013-06-01 11:07:35

Plumeria14

Szerintem nincs semmi baj a görbéddel:)
A szurkálásra nincs tippem de nekem is
van bár csak 3-4 napja:)
Görbe:
plumeria14
2013-06-01 10:50:07

Lányok,
mi van veletek, hogy senki nem ír semmit???
Én ma csökkentem egy tizedet...kezd nem tetszeni a görbém :(
Van valakinek bármilyen ötlete, hogy mi okozhatja azt, hogy az ovuláció óta minden nap szurkál hol a jobb, hol a bal petefészkem?
valaki1985
2013-05-31 20:21:37

fogtunder76

Üdv a kismamák körében! :D! Gratulálok! :D
DinaDarko
2013-05-31 10:47:01

Sajnálom, de tényleg, ahogy mondod, legalább tudod hogy minden működik faszagányosan! Jövő hónapban profin pörgeted majd a lázmérőt és az akciótervetek is jobb időzitésű lesz ;)

Luteális fázis: átlagos, de inkább rövidebb, 12 nap körül. Általában a peteérésem később van a ciklusban és azért szokott viszonylag rövid lenni ez a fázis.
Dzsudzsa
2013-05-31 10:46:05

Csatlakozom a júniusi csapathoz. Szép a görbe, míg el nem érek a nem várt naphoz. Ott mélyrepülés :(
csillka
2013-05-31 10:39:33

Na nálam megengedték a csapot, hogy DinaDarko szavaival éljek :D
De igyekszem mindenben a pozitivat látni, legalább 28 napos ciklusom volt, és ez ritka jónak számít nálam!Nagy valószínűség szerint volt peteérésem is! A sors úgy hozta, hogy az időzítéssel lehetett egy kis gond.
És persze azt is megtudtuk, hogy nagyon meleg van a lakásban :))
Most néhány napig iszom a női teát(szerintem az állította be 28 napra). Vettem új hőmérőt, a számban fogom mérni, és imádkozom.
Akinek épp ível felfele a görbe annak kívánom maradjon is fent! És mindenkinek azt üzenem, csak pozitivan!
KatkaManó
2013-05-31 10:27:36

Csillka, a 33, 9 nagyon kevés az már a kihülés veszélye, vagy valami nagyon nincs rendben. Próbáld meg szájban mérni.

Mohának tudom, hogy megjött :( Nagyon el volt keseredve :(
Remélem már jobban van lelkileg.

Fogtundér : Gratula, és kitartás :))))
plumeria14
2013-05-31 10:24:59

fogtunder76
Úgy örülök, hogy minden rendben van veletek….Én se vagyok már mai csirke, de esküszöm, én már annak is tudnék örülni, ha minden tünet egyszerre jönne, csak történjen már meg velem is a csoda!

DinaDarko
Drukkolok, a görbéd nagyon bíztató! Hány napos szokott lenni a luteális fázisod?

csillka
Én is azt olvastam, hogy szájban a legjobb mérni és állítólag még az sem mindegy, hogy pontosan hol, mert a nyel alatti jobb és bal oldali nyelvzugban (nem tudom, hogy ennek mi a hivatalos neve) van a „heat pocket” (melegpárna) és az is fontos, hogy a fogaddal ne érj hozzá a hőmérőhöz, mert az is hűt…..
DinaDarko
2013-05-31 10:15:46

bocsánat off csak meg akarom nézni a múlt havi görbém és a Grafikonnál nem tudom mert nem frissit rá... úgyhogy berakom itt, sorry off vége

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!