Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-06-03 17:37:56

Moha13

Remélem jól vagy!!!
Várunk vissza:)
Küldöm neked még mindig a pozitív energiákat!
Mirmite
2013-06-03 17:36:45

Capri

Sajnálom:(
Reméljük a dupla június szerencsésebb lesz:)
Mirmite
2013-06-03 17:35:40

Mumleszek

Mi hollandiában élünk lassan 2 éve úgyhogy a
próbálkozások nagy része itt zajlott:)
Valószínűleg otthon már túl lennénk az orvosi
kivizsgálásokon de itt azért nehezebb rávenni
magunkat:)De már eldöntöttük hogy elindulunk:)
mumleszek
2013-06-03 17:12:34

Kedves Mirmite, és plumeria14,
köszönöm a gyors visszajelzést máris nagyon jó érzés, hogy nem vagyok egyedül :)

Most hogy mondod plumeria14, el is felejtettem, hogy eredetileg a 7-es szám a kedvencem... :) Mindenképpen figyelemmel követem majd, hogy mi történik veletek itt a fórumon.

Mirmite, ha nem túl indiszkrét a kérdés te hol élsz, melyik országba vetett a sors?

Mi Belgiumban élünk.

☺Baby Dust to everyone!☺
plumeria14
2013-06-03 17:01:15

capri,
nagyon sajnálom :( Pedig ma még emelkedett is a hőd! Viszont, júniusban dupla eséllyel indulsz, mert ha 27 naposak a ciklusaid, akkor ebben a hónapban még sikerülhet!
capri
2013-06-03 16:56:31

Hát nem bírtam kihúzni 12. dpo-ig... :-(
plumeria14
2013-06-03 16:49:58

mumleszek
Isten hozott a csapatban! Korban nagyon hasonló a felállás nálunk is (én 36, a párom 42) és szintén első babára gyúrunk  Mi még nem voltunk meddőségi központban, kórházban…de ha ez a hónap sem ajándékoz meg bennünket, akkor mi is tovább lépünk…mi még nem próbálkozunk olyan régen, egyszerűen így hozta az élet. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kor előrehaladtával egyre csökken az esély, mármint arra, hogy hamar megfoganjon a bébi, de azért bizakodunk.
Drukkolok neked, hogy a 7-es szám meghozza a várva várt eredményt és utána ez legyen a kedvenc számotok!
Sajnálom, hogy nem találják az okot, mert ilyenkor még talán annak is jobban örül az ember, ha találnak valamit, amin lehet segíteni, mert akkor legalább lehet tudni, hogy emiatt nem jött össze – eddig.
Mirmite
2013-06-03 16:29:01

Mumleszek

Üdvözöllek a csapatban:)
Jó helyen vagy azt hiszem:)
Ez a 4 hónap hogy rá találtam erre az oldalra és
nagyon jó kis csapat gyült itt össze!
Drukkolunk egymásnak és próbálunk segíteni is!
Néhány hasonlóság van közöttünk:)Én is 36 vagyok és
külföldön élünk:)Igaz mi még csak kicsivel több mint
2 éve próbálkozunk de hát nincs 3 éve hogy egymásra
találtunk:)Ja és jövöhét szombaton mi is utazunk egy
kicsit haza:)Aztán ha visszajöttünk mi is nyakunkba vesszük
az orvososdit ha addig nem változik semmi:(
Szóval drukkolunk neked hogy most összejöjjön!!!:)
mumleszek
2013-06-03 15:42:58

Sziasztok!

Én ma csatlakoztam az oldalhoz, és tervezem, hogy megírom az én történetemet részletesen, de addig is...

Én tavaly végigcsináltam a tea kúrat, bár nagyon izlett/élveztük férjemmel a reggeli teázást, sajnos nem hozott eredményt. Méhpempőt pedig március 29től ettem kb. május 20ig reggelente.

Sajnos már 2009 óta próbálkozunk, de nem adom fel. A múlt héten volt a 7. inszeminációm, így én most megint várakozó állásponton vagyok.

Nem élek Magyarországon, de jövő héten hazalátogatok és kipróbálom a 4 órás AVIVA tornát, bízom a sikerben.

Én 36, férjem 43 éves és kórházi keretek között 2011 óta próbálkozunk a babával. Nem ment túl gyorsan, mert a 7 inszemből 5 ebben az évben volt, előtte a sok kivizsgálás próbálkozás, stresszelés... persze minden tesztünk negatív, nem találják az okot, de nagyon nem szeretnénk lombikbébi programot, így én mindent megpróbálok amit csak lehet természetes úton azért, hogy végre szülök lehessünk.

Remélem itt rokonlelkekre találok, szükségem van magyar szavak általi támogatásra, tanácsra.

Mindenkinek szép délutánt kívánok!

DinaDarko
2013-06-03 12:02:52

csillka / én nem próbáltam de rosszat szerintem nem teszel vele :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!