Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csillka
2013-06-03 10:45:48

Azt akarom megkérdezni, hogy valaki közületek próbálkozott-e már méhpempővel, illetve Gyuri bácsi Babaváró teacsomagjával? Én ebben látok nagy reményt most! :)

DinaDarko, még ott van a remény!
DinaDarko
2013-06-03 09:57:15

Sziasztok!
A tesztem olyan lett hogy napfényben ha nagyon hunyoritok látok valamit, ha nagyon akarom :D Szóval vegyük úgy hogy semmi,szerintem még korai volt tekintve a késői ovut és általánosan is inkább 30 napos ciklusomat. Adok neki még 2 napot és tesztelek újra - ha addig meg nem jön.
A hasam görcsöl, már lassan 1 hete. Rohangálok a wc-re csekkolni de nem jön semmi szines. De ez tényleg múlt hét eleje óta. Épp ez a gyanús. Még muszáj pár napot végigizgulnom úgy tűnik. :)
Mirmite
2013-06-03 09:19:27

Plumeria14

Csak így tovább:)

Ilyen korán még sose zuhantam ekkorát!
Mirmite
2013-06-03 09:17:14

Bubuka27

Biztos hogy minden rendben lesz:)
20-án már minden látható lesz:)
Csak erre gondolj:)
bubuka27
2013-06-03 09:08:26

Köszönöm szépen a biztató szavakat.Szoktuk simogatni az alhasam a párommal hogy ott fejlődik meg stb..... :)
Pozitívan állok hozzá de kicsit félek is.A cicijeim majd le szakadnak olykor.Meg hányingerrel is küzdök.
plumeria14
2013-06-03 08:53:51

bubuka27
Isten őrizzen, hogy elkeseredjél, nem szabad bevonzani a negatív gondolatokat...Szorítunk neked, hogy minden rendben legyen, szerintem az jó jel, hogy vannak terhes tüneteid :) "Küzdj és bízva bízzál!"
csillka
2013-06-03 08:50:53

DinaDarko

teszteltél? nagyon várom az eredményt! Szoritok nagyon!
capri
2013-06-03 08:50:08

plumeria, egyáébként nagyon szép a görbéd... :-)
bubuka27, már hogy ne lenne esély arra, hogy minden rendben! Csak erre szabad gondolnod!
capri
2013-06-03 08:47:37

plumeria, nem tervezem. :-) Pénteken voltam dokinál, nem említett semmit, így megnyugodtam, hogy ebben a hónapban úgysincs baba, és most drukkolok, hogy egyre hosszabb legyen a luteálisom. Aztán ha 2-3 nap múlva sincs semmi............. :-)
bubuka27
2013-06-03 08:46:49

Dina Drako:Az Én görbém is hasonlóan hullámzó volt és a nem várt napján szép pozit teszteltem.Megy a drukk ....

Viszont szeretnék újból tanácsot kérni Tőletek ,mert Május 28.-án voltam dokinál ahol megállapította a petezsákot ami jó méretű volt.De embriót még nem látott,vagyis azt mondta mintha látna valamit de 100% biztosat akkor mond ha már látni mindent.Akkor a doki kb5-6 hetesre saccolta a petezsák méretéből.
Június 20.-án kell vissza mennem terhes tüneteim vannak ,de szerintetek van még esély arra hogy rendesen kifejlődik a kis babócánk???

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!