Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
DinaDarko
Tudod, terhességi teszt esetében a halvány csík is csík…nem tudsz képet feltölteni róla (kepfeltoltes.hu)?
Hát, az időpontokat illetően nem vitte túlzásba az oldal….
DinaDarko
2013-06-04 09:21:43
Alakul, alakul, az izlésemnek még halvány, szeretnék valami mikroszkóp nélkül is látható csikot a 10es érzékenységű tesztemre, de véléményem szerint ez már pozitiv... Be is irtam, és ezt dobta ki a rendszer nekem:
Gratulálunk!
Most, hogy pozitív lett a terhességi teszted, a következő időpontok lesznek fontosak az életedben:
2013. június 19.: ezen a napon, vagy utána keresd fel orvosodat, aki ellenőrzi a babád fekvését, és ekkor már babád első szívdobbanásait is meghallgathatod!
2014. február 10.: babád születésének várható időpontja
A TervezettBaba.hu oldal feladata itt véget ér, így engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljunk a Róbert Károly Klinika családközpontú szülészetét, ahol végigkísérnek a terhességed és a szülés során, sőt akár tovább is.
Még egy dolog: oszd meg a jó hírt a többiekkel is a fórum "Terhes vagyok!" részében!
capri
2013-06-04 09:07:15
Sziasztok!
Tegnap nem volt időm reagálni, úgyhogy akkor most szép sorban:
DinaDarko, továbbra sincs semmi színes, ugye? ;-)
csillka, én nem ismerem ezeket a teákat. Sok sikert hozzá!
mumleszek, üdv közöttünk! :-) Nem semmi, amin már eddig is keresztülmentél. Nem lehet hiába, és hidd el, meglesz az eredménye! :-) Én másfél hónapja avivázok, reméljük, sikerrel.
Ja, és korban mi is hasonlók vagyunk: én 34, párom 44. :-)
plumeria14, köszi, tetszett ez a júniusi dupla esély. :-)
Robrta, akkor első körben sok sikert az orvoshoz. Én voltam múlt héten, de "csak" Clostit írt fel (vérvételre soha nem küldött), azt meg - legalábbis egyelőre - még nem akarom. Egyelőre bizalmat szavazok az Aviva-tornának. Mondjuk nekünk ez még csak a 2. hónapunk volt.
Adry03, én is hasonlóan szoktam hullámozni.
járókriszta és plumeria14, nagyon szépen alakultok. :-)
Na, jó hosszú lettem, bocsi. :-) Szép napot! (bár ami itt van... 13 fok brrrr...)
plumeria14
2013-06-04 08:39:34
jarókriszta,
szépen alakul a hőd :)
Az én görbém:
jarókriszta
2013-06-04 06:05:13
Sziasztok .
Adry03
2013-06-03 21:00:50
Sziasztok !
mumleszek
Üdvözlünk a csapatban. Szorítok, hogy a 7. sikeres legyen ! Nem tudom, hogy mi a rosszabb, ha nem találnak semmit és azért nem jön össze vagy ha tudod mi a gond és azért nem jön össze.
Capri
Sajnálom. Tudom, majd a következő hónapban talán összejön.
Moha
Remélem jól vagy.
Robrta
8-9 hónap még nem annyira vészes és még a korod sem. Azt is "jó" jelnek kell venni, hogy sikerült teherbe esni. A vetélés valószínű azért volt, mert valami nem stimmelt és a természet így oldotta meg. Tudom, hogy ez elég nyersen hangzik és megélni biztosan rettenetes volt, de szerintem amint újra regenerálódik a szervezeted megint össze fog jönni. De ha megnyugszol 1 alapos kivizsgálástól akkor vágjatok bele.
DinaDrako
Megy a drukk ! Még ne add fel !
Bubuka
Minden rendben lesz meglátod. Biztos még annyira picike, hogy nem látszik jól, de már tuti ott van.
Részemről hullámzok. Le-fel és fel-le.
Robrta
2013-06-03 19:26:11
Capri fel a fejjel!! Az én görbém dettó ilyen, mától indul.
Én úgy döntöttem elmegyek a nődokihoz és kikönyörgök egy beutalót vv-re
Nincs mire várnom. 35 vagyok első baba, október óta próbálkozunk
Februárban elvetéltem..
Azt gondolom ez elég indok...
csillka
2013-06-03 19:12:11
mumleszek
Én is üdvözöllek!
A Gyuri bácsi csomagjából, csak teáztatok, vagy végig csináltátok a teljes kúrát?
A méhpempő sikeressége akkor most derül ki?! Nagyon bízzunk benne, hogy használt. Azt a párod is szedte? És mennyit kell naponta abból bevenni?(én most rendeltem meg)
Ahogy olvastam a történeteteket egy ismerősöm jutott eszembe, akik külföldön voltak, és évekig próbálkoztak a babócával, sikertelenül. Természetesen orvosi segítséget is kértek, majd amikor hazajöttek minimális időn belül teherbe esett. Azt mondta a honvágy és a távollét volt a sikertelenség oka.
Hihetetlen, hogy az emberi psziché mennyi testi tünetre képes! :(
mumleszek
2013-06-03 18:10:30
Mirmite
Hollandia, mi onnan jöttünk Belgiumba! :) Mi itt kezdtünk ugye neki a dolognak, szóval nincs tapasztalatom Hollandiáról, egy ismerősöm van aki Hágában élt és ott sikerült IVF útján mindkét gyermekük.
plumeria14
Jó javaslat hiszek a gondolat erejében :) már 2 éve elképzelem... agykontroll tanfolyamot végeztem és folyamatosan elképzelem.
☺Baby Dust to everyone!☺
plumeria14
2013-06-03 17:43:14
mumleszek
Látod-látod, máris másképp hangzik a 7. inszemináció. Küldöm neked a pozitív energiát és nagyon erősen gondolj arra, hogy a 7-es szám valóban szerencsét hoz! Próbáld elképzelni, hogy megtörténik a beágyazódás, hogy szépen fejlődik és 9 hónap múlva találkozol vele :) Ha el tudod képzelni, akkor akár meg is történhet!
Tudod, terhességi teszt esetében a halvány csík is csík…nem tudsz képet feltölteni róla (kepfeltoltes.hu)?
Hát, az időpontokat illetően nem vitte túlzásba az oldal….