Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-06-01 18:15:41

Üdv az újaknak!
nazarethm
Április óta nem voltál a dokinál? Ez azért nem „normális” hogy ennyi ideje nem jön meg…vagy korábban is volt már ilyen? A görbéd hormonproblémákra utalhat, de ezt vele kellene megbeszélned.

Robrta
Az általad leírt tünetek véleményem szerint nem terhességre utalnak, ugyanakkor a görbédből bármi lehet…Pontosan szokott megjönni? Ezek szerint holnapra nem várod…drukkolok! Mikor tesztelsz?
nazarethm
2013-06-01 17:40:00

Sziasztok!

Kedves Szilvia,arra is gondolhatsz,hogy esetleg elsőre nem repedt meg a tüsződ,és most újabb LH hullám van és újra próbálkozik a szervezeted.

Lányok,nekem a ciklus 15. napján /április 15.-én/ volt pozitív LH tesztem,volt 2 db domináns tüszőm /Clostival/ és doki nem adott tüszőrepesztőt...azóta is csak várok,hogy megjöjjön. Terhességi tesztek végig negatívak voltak...most már a 62. napomon tartok és csak barna jön. De már ez is valami!

A görbém kicsit fura,mert sokáig nem mértem...

Mirmite
2013-06-01 17:34:34

Emerlány

Kitartás Neked erre a hónapra:(
Azért ma vagy holnap még megalapozhatjátok
ezt a hónapot hátha jó sül ki belőle a végén:)
Mirmite
2013-06-01 17:32:10

VeresSzilvia

Hát érdekes amiről írsz,egyre tudok gondolni
hogy esetleg két tüsződ van és nem egy időben
hanem 2-3 nap eltolódással repednek meg:)De ez
csak találgatás:)
Mirmite
2013-06-01 17:30:26

Robrta

Üdv a csapatban!
Megy a drukk!!
VeresSzilvia
2013-06-01 16:15:59

Én ezt nem értem.... :-( ma megint pozitív lett az ovu tesztem, három napja már volt pozitív, most melyik az igaz?? 20. napon vagyok.
Robrta
2013-06-01 16:15:27

Sziasztok!!
Szeretnék csatlakozni :-)
És kérdezni..
Ma egész nap hulla fáradt vagyok, nem bírom nyitva tartani a szemeim..
Ezen kívül ráz a hideg pedig 3 pulcsi van rajtam..
Volt valakinek hasonló tünete ezidőtájt??

Köszi lányok ;-)
plumeria14
2013-06-01 14:31:16

emerlány
Tényleg összejött most neked minden, de bízom benne, hogy természet majd kárpótol (ha érted mire gondolok)!
emerlány
2013-06-01 14:13:44

Sziasztok lányok, kicsit eltűntem de elég sűrü most ez a hónap nekem : honlapután lesz édesapám temetése, a héten aláírtuk az elsö közös lakásunk adásvételijét beadtuk a bankba a hiteligényünket szóval nem unatkozom. .. viszont így nincs idöm a babadolgon stresszelni, a kivizsgálásokat is felfüggesztettem erre a hónapra. A hőmet azért vezetem, bár még sose volt ilyen alacsonyan (ez lehet a stressztől? ) ovu tesztelni nem hiszem hogy fogok tudni a hónapban, ráadásul elvileg az ovum a temetés napján lesz szóval szerintem ez a hónap részemről felejtős ...
capri
2013-06-01 11:45:39

Sziasztok!
plumeria14, tetsszen is csak az a görbe, nincs azzal semmi baj. :-) Mirmite, a tiéd is igazán sokat ígérő... :-)
Akiknek megjött, sajnálom, de csak pozitívan, és lesz pozitív teszt is! :-)
Én ma így állok, ez az eddigi talán legszebb görbém. De ebben a hónapban már nem reménykedek, tegnap voltam dokinál, és nem mondott semmit, hogy látna valamit, amiből lehet valami... Na, ezt most jól megmondtam. :-) Felírt Clostit, de valószínűleg még nem fogom bevenni, adok még esélyt az Avivának. Pláne, ha még pár napot kihúzok, és nem lesz túl rövid a luteális fázisom.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!