Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
DinaDarko
2013-05-31 10:03:27

Csillka-
Igen ilyen hőkkel már lassan szerepelhetsz az Alkonyatban :D
Na ha hónaljban méred az sok mindent megmagyaráz, az totál megbizhatatlan - ha nem jól teszed oda egyből a szoba hőmérsékletét méred esetleg a szoba és a te testhőd átlagát... Szájban tutibb, nyelv alatt szépen. Én úgy mérem. Teszteltem, ha rácsukom a szám vs ha nem jelenthet 0,1 fok különbséget! Szóval próbálkozni kell mindig ugyanúgy mérni.
csillka
2013-05-31 09:55:03

plumeria14

Nagyon reméljük ott marad a hőmérsékleted a 37 fokon. Nagyon szépen ível felfele a görbéd!
Ha ebben a hónapban is lesz ilyen alacsony hőmérsékletem akkor mindenképp utána nézek az okának!
Hagyok még egy hónapot a természetnek, és persze marad a remény, hogy majd ez a hónap más lesz mint a többi :) :(

csillka
2013-05-31 09:49:40

Fogtunder
Gratulálok! Mielöbbi hányásmentes kismamaságot!

Mirimite

Honaljban mértem, eddig! De ettől a hónaptól a számban fogom mérni, és már szereztem is be másik hőmérőt. Kétszer volt ilyen 34 körüli hőmérsékletem a ciklus alatt.
Látom a te görbéd elérte a 37-es álomhatárt:) Nekem még sosem járt ott.

DinaDarko

Lehet már nem is élek, kihültem, csak még életben tart a baba iránti vágy/remény? :))
Nem jött meg még tökéletesen, barnás folyásom van, de ez nálam az utobbi időben a menstruáció biztos jele.
Szivből remélem neked sikerül!
Mirmite
2013-05-31 09:27:22

Plumeria14

Tetszik ez a lépcsős görbe:)
Lassan de telik az idő:)

Az enyém ilyen:
Mirmite
2013-05-31 09:25:11

Csillka

Hol méred a hődet?
Mirmite
2013-05-31 09:24:33

DinaDarko

Biztató az a görbe!
Csak pozitívan,megy a drukk!!
Mirmite
2013-05-31 09:23:26

Fogtunder76

Örülök hogy jelentkeztél:)
Hát nem lehetnek a napjaid egyszerűek ezért
jobbulást Neked!
Kívánom hogy minél hamarabb élvezd a babavárás
örömeit:)
Moha pár napja nagyon eltünt,igaz mondta hogyha
most megjön neki akkor azt már nem tudja elviselni:(
Hát remélem azért visszatér közénk ha máshogy nem akkor
úgy ahogy Te már nem egyedül:)
DinaDarko
2013-05-31 08:57:23

Gratu fogtunder! 76-os és öreg mint az országút??? Na ne vadits! :)

Nekem ma megint felment a hőm, leszakad a derekam és mintha pingponglabdákat görgetnének a hasamban. Holnap kéne megjönnie. Most vagy nagyon meg fog jönni vagy nagyon nem. Én még mindig nagyon kétesélyesnek látom. Hétfőre okosabb leszek.

Csillka neked végleg megjött? A 33 fok nagyon kevés!!! Jó a hőmérőd tuti? Ez már kihűlés - bár nem akarok hülyeséget mondani. Biztos létezik ilyen.
fogtunder76
2013-05-31 08:45:32

Sziasztok lányok :)

Először is, mi van Mohával? :O Olyan régen olvastam tőle bejegyzést :( Ugye minden rendben van vele ?

Kérdeztétek a minap mikor megyek UH-ra, tegnap voltam. :D
Az UH alapján 6 hetes 3 napos a babuskám :)
Ma már mennem is kell kiskönyvért, mert ugye öreg vagyok mint az országút :)
Nem sajnáltatni akarom magam, de borzasztó rosszulléteim vannak...jön belőlem minden mindenhonnan, és persze mindemellett dolgozom ahogyan eddig is :) Nagyon remélem hogy már csak 4-6 hét és elmúlik, aztán élvezhetem is picit a kismama létet :)
Kívánom mindannyiótoknak hogy mihamarabb hasomló UH eredménnyel büszkélkedhessetek és hogy ne kelljen olyan sokat várnotok erre, mint nekem kellett :)
És szívből kívánom hogy semmi más tünet ne jelezze a baba jöttét , mint a pozitív teszt és a mensi elmaradása :)

És továbbra is !!! Csak semmi túlaggódás, tudjátok...nekem is ez hozta meg az eredményt :)
plumeria14
2013-05-31 08:33:26

csillka
A hőmérsékletre vonatkozóan sajnos nem tudok neked segíteni, bár én azt nagyon alacsonynak tartom, ezért érdemes lenne utánanézni…olyat is hallottam, hogy a túl alacsony hőmérséklet pajzsmirigy rendellenességre utal.
Ha már régóta vezeted a ciklusodat, akkor annak hosszát nem kell megváltoztatnod, mert a rendszer az átlagos ciklushosszal számol, amelyeket az eddigi ciklusaidban tapasztalt.

Az én hőm 2 naponta emelkedik, de most gondolom meg fog állni, mert 37 fölé eddig csak 1-1 napokra ment:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!