Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csillka
2013-06-04 10:34:18

DinaDarko

Jujjj, de jó, nagyon örülök!Ahogy mondani szokták a halvány csík is csík :)
Nagyon ügyesek vagytok! Az együttléteket az első és a harmadik zöld napra időzítettétek? Nem a hálószobatitkaitokra akarok fénytderiteni, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ahogyan írjak valóban az a jó módszer?!

mumleszek

Valóban nem olcsó a méhpempő, de még mindig olcsóbb mint az orvosom. A magánrendelőben egy vizsgálat többe kerül mint 100 gramm méhpempő.
A hozzáállásod példaértékű, de azt hiszem az élet ezen megpróbáltatásait csak így lehet átélni!
maximail
2013-06-04 10:32:03

mumleszek!

Egy 5 pontos terheléses cukor és inzulin vizsgálatot kellene kérned, és ezzel endokrinológushoz fordulnod. Mindenképpen járj utána!
mumleszek
2013-06-04 10:19:58

szia maximail,

nem erről még nem hallottam, inzulinrezisztencia? Mindjárt utánaolvasok.
Az biztos, hogy nekünk kell néha erőteljesebben "követelni" kivizsgálásokat, a speciális helyek pl. itt Brüsszelben kórház az egyik leghíresebb, de mindig a protokolt követik, ergo ha valami kérdésem van akkor erősködni kell... Nekem ezévben sikerült végre egy kedves törődő dokit találnom, merthogy van vagy 20 orvos én ebből 3 különbözőt kaptam az elmúlt évek során... míg végül egy ultrahang kapcsán beszélgettem egy hölggyel aki végre más volt mint a többi, szóval úgy érzem most jobb kezekben vagyok. :)

köszi a tippet

DinaDarko
Szia! :) Gyorsan elolvastam ez előző bejegyzéseidet, SZURKOLOK! :)

☺Baby Dust to everyone!☺
DinaDarko
2013-06-04 10:16:53

Köszi de tényleg nem merem elhinni, és szerintem nem lazázom, hanem épp túlaggódom mert nem birom ki h minden nap ne teszteljek pedig csak várnom kéne és kiderülne magától :) Most volt az első hó hogy próbálkoztunk, hihetetlen hogy ilyen mázlink legyen... bár miért ne :)

Mumleszek: bocs elfelejtettelek üdvözölni :)
Belgium jó hely sokat jártam és dolgoztam arra, megértelek hogy kevésbé stresszelsz ott. Az otthoni meló is jó lehet, szabadabb vagy, bár én lusta vagyok hozzá arra jöttem rá.
Sok sikert kivánok a babásodáshoz, tuti meglesz, olyan pozitiv a hozzáállásod! :) Drukkolok!
maximail
2013-06-04 09:42:27

Szia mumleszek! :-)

Inzulinrezisztenciára is vizsgáltak? Egyre többekkel "találkozok" itt a neten, akiknél végül kiderült, hogy ez a gond, és emiatt nem jött a baba, vagy lett sikertelen a inszem. A gond nálunk az, hogy a nőgyógyászok (még a meddőségi központban sem) ismerik, vagy ismerik el ezt a kórképet, ami állítólag elég gyakori.
Én most próbálom elérni, hogy engem vizsgáljanak ki ilyen irányba is, mielőtt alávetem magam komolyabb beavatkozásoknak.
mumleszek
2013-06-04 09:41:34

Jó reggelt, sziasztok!

csillka

A teljes Gyuri bácsi kúrát végigcsináltuk (a tojást is, de nem nyersen...) Egy biztos, ha megengedheted magadnak, ártani biztos nem fog! És sokaknak ez jött be.

A méhpempő, hát igen nem tudom mennyit kellene szedni, hogy a hatása is kijöjjön, a férjem nem ette, csak én. Igazábór aranyárban van, talán veszek megint, ha hazajövök jövő héten még nem tudom. Én innen rendeltem:http://www.mehpempo.hu (a biot) én 0.5ml kanállal ettem reggelente éhgyomorra fogmosás előtt, először nagyon rossznak találtam az ízét, de egy hét után már igazából ízlett, csak hozzá kellett szoknom. :) Azt mondják hogy a nyelv alatt kellene hogy tartsuk és akkor úgy szívódik fel, hát nekem az nem ment én simán "benyaltam" az adagot. :) Elivleg így hosszabb a felszívódási ideje, de igy is ok. Van aki mézzel szedi a linkre kattintva elég sok infót lehet találni.

A honvágyról, hát az nincs, és az igazság az, hogy a férjem nem magyar, ja és még annyit, hogy én itthon dolgozom, szóval nincs munkahelyi stressz sem és agykontrollozom és sportolok és igazából még soha ilyen jól nem voltam. (23 évig nagyon erős migrénnel küzdöttem kb kettő éve ezt is megoldottam. Szóval valamiért ez a kis lurkó még lógatja a lábát a felhő szélén és nézeget lefelé, fityiszt mutatva nekünk, de talán ahogy mondtátok ez a 7. inszem lesz a nyerő! :)

Adry03

Köszönöm az üdvözlést, és a bíztatást. Szerintem nem lehet összehasonlítani, hogy melyik eset a jobb, ha tudjuk mi a baj, vagy ha nem, én csak azt tudom, hogy mivel nem találtak semmit, pont ezért vagyok ellene a lombikbébi programnak, de meg kell jegyezzem, hogy tudatosan nem akarok róla túl sokat megtudni, szóval nem olvasok utána, mert nem akarom behívni az életembe a dolgot. Csak azt tudom, hogy szerintem a megtapadással van a probléma nálam és ezen kell dolgozni.

Itt kérnék segítséget, ha valaki tapasztalt már olyat, hogy éjjelente megizzad és polót kell cserélni, nekem ez már huzamosabb ideje van, de nincs benne rendszer, szóval nem csak a mensi előtt van és nem minden nap. Persze mondtam már a dokimnak meg a háziorvosnak is, de valahogy senki nem reagál rá. Elértem, hogy csináljanak tesztet amiből kiderült, hogy a prolaktinom magas volt egy kicsit arra szedek gyogyszert, de az izzadás még mindig fennáll. Néha szurkál a jobb oldalam nemcsak a petefészkem, az tudom, hogy a peteérés jele, de ebben a szurkálásban sincs rendszer. Gondoltam, hogy talán endometriozis, de nincs semmi tünetem (abból amit a neten irnak) illetve 1 hónapja volt méhtükrözésem ott is mindent rendben találtak...

Végül annyit írnék még, és tudom biztosan sok pozitív biztató történetet hallottatok már, de én a minap láttam egy interjút egy hölggyel az angol ITVn. A hölgy 19x vetélt el, igen 19 alkalommal és bár az Ő esete műtétet kívánt, sikerült és most 37 évesen van egy gyönyörű kislánya.
Ha valakit érdekel itt a cikk róla: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2333181/My-miracle-baby-19-miscarriages-Mother-Jo-Short-Newport-Wales-ITV-Daybreak-endometriosis-surgery.html (nekem egy vetélésem volt, de nagyon nagyon korai szakaszban, nem is igazán tudtam róla, de amikor azt látom, hogy valaki 19x végigjárja ezt a kálváriát és mégis van ereje felállni, le a kalappal!

Nos bocsánat a hosszú írásért, mindenkinek csodás napot kívánok!

☺Baby Dust to everyone!☺

plumeria14
2013-06-04 09:39:46

DinaDarko,
ezek nagyon jó jelek :) Pár napon belül biztos erősebb lesz a csík, mert ha jól tudom a HCG hormon naponta megduplázódik! Hajrá és várjuk a szép két csíkos tesztről készített szuper fotót!
capri
2013-06-04 09:38:06

DinaDarko, gratula! :-))) Tetszik ez a lazaság, ahogy reagálsz. :-)
DinaDarko
2013-06-04 09:33:33

Nem tudok mert kidobtam és nem fotóztam - még nem vagyok elégedett, csinálom tovább amig megfelelően látható nem lesz :D
Amúgy hányingerem is van már meg tegnap majdnem kidobtam a taccsot a húslevestől mondtam a férjemnek magának melegitse ha jót akar.
Igérem ha sikerül egy szép teszt csinálok képet :)
plumeria14
2013-06-04 09:31:25

DinaDarko,
ja a lényeg lemaradt: nagyon nagy GRATULA!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!