Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-06-05 10:27:41
 
LAdrienn


Üdv a csapatban!
Egész szép ez a görbe,jó lehet!
Megy a drukk!
DinaDarko
2013-06-05 10:24:11
 
Plumeria - nagyon szép görbe! :)

Maryann - köszönöm a biztató szavakat! Az ovutesztet kipróbálom, bár úgy tudtam az mást néz. Sajnos nincs otthon csak 1 féle tesztem, már levontam a konzekvenciát h az kaki... van még 1 maradék 25-ös érzékenységű azt is megpróbálom majd de most már próbálok várni pár napot mert nem szeretnék csalódni. Ma 5 napja hogy késik. Nem nagyon szokott ilyen lenni. Neked hány nappal a nemvárt után lett pozitiv? És 2 héttel még az után lett erős?
LAdrienn
2013-06-05 10:19:47
 
Sziasztok!

Szeretnék én is becsatlakozni a beszélgetésbe, új vagyok még ez az első hónapom itt.
Már 5hónapja próbálkozunk sikertelenül a párommal voltam orvosnál aki progeszteron elégtelenséget állapított meg de egyenlőre csak életmódváltást ajánlott, egészséges táplálkozás illetve heti 2-3 alkalom mozgás és innom kellett 1hónapig méregtelenítő teát. Igazából nem tudom mennyire fog ez hatni vagy sem, de nagyon bízom benne :-)
Egyenlőre még nem jött meg, lehet csak a sok változás miatt csúszik picit azért csináltam egy tesztet tegnap de negatív lett így várok és bizakodok :-)
Szép napot Mindenkinek!
Mirmite
2013-06-05 10:11:32
 
Csillka


Mintha az Én gondolataimat írtad volna le:)
Teljesen egyetértek veled,csak Én 2 év után
kezdtem el a hőmérőzést és lassan doki lesz
belőle:(
Mirmite
2013-06-05 09:51:54
 
Csera84

Biztató a görbéd!
Megy a drukk!
Mirmite
2013-06-05 09:50:28
 
ancsika10

Sajnálom nagyon!:(
Érdekes hogy nyáron nem csinálnak inszemet,de
ősszel biztosan sikerülni fog,nagyon drukkolunk!
Mirmite
2013-06-05 09:48:38
 
Plumeria14

Ejha!De szeretnék ilyen görbét:)
Tudom a szép görbe nem mindig elég de ez
most nagyon sokat sejtető!!
Nagyon drukkolok!!
plumeria14
2013-06-05 09:43:30
 
ancsika10
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze az inszem, de azért fel a fejjel! Miért nem csinálnak nyáron inszemet?

csillka
Én is olvastam a gyermek szabad akaratáról és hiszek benne. Azért sem jó a görcsös akarás, mert annak gyakran csalódás a vége, mert az ember már annyira akarja, hogy minden gondolatát csak ez határozza meg, minden erről szól és közben a nő a pasi idegeire megy…valahol ez is természetes, mert a nőkben benne van az anyai ösztön, de ahogy te is írod, el kell fogadni azt, hogy a baba akkor jön, amikor ő szeretne és abba a családba születik bele, amelyet ő választott…
csillka
2013-06-05 09:15:35
 
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy megmosolyogtattalak, már megérte múlthónapban vezetni a hőmet. Én mindig azt tartom minden van valamiért! :)
Engem sok mindenre megtanított ez az elmúlt egy év, de a legfontosabb az, hogy nem lehet mindent tervezni, és kiszámítani, főként az élet ilyen nagy dolgait mint egy gyermek.
Mi egy éve nyitottak vagyunk arra, hogy gyermekünk foganjon.
Nem tettünk semmit pluszt az ügy érdekében, nem teszteltem, nem számoltam, nem szedtem semmit. Azt gondoltam majd Ő jön ha jönni akar. Eddig még nem jött...
Most már úgy gondolom próbálok tenni valamit, ezért vezetem a hőmet, teázok, és méhpempőt szedek. És úgy döntöttünk ebben az évben még mindig türelmesen várunk!
Azt hiszem azért várat magára, mert fel kell nőnünk a feladathoz. Nemrég olvastam, hogy akkor válsz szülővé, amikor elfogadod gyermeked szabad akaratát. Ezért is nem akarom kényszeresen, és görcsösen, mert hiszem, hogy mi vagyunk érte, és nem Ő értünk.

Valószínűleg ez nem az "itt a görbém" témakörbe tartozik, de olyan jól esett kiírnom magamból. Ezt még soha senkinek nem mondtam el, de tudom, hogy itt Ti, sorstársak megértetek. :)



VeresSzilvia
2013-06-05 09:11:39
 
Nekem ez az első hónapom itt....
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!