Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm csajok! Ha lett volna otthon tesztem, szerintem már reggel csináltam volna, de "óvatosságból" nem tartok már otthon! :D
Látod Kriszta, van remény! Mindig van remény! Szorítok neked nagyon! Nekem is két napja késik! :)
jarókriszta
2013-06-14 10:04:53
Vivien drukkolok nagyon :)Nekem mensi előtt mindig vizes fojásom szokot lenni ,de most nincs .Tegnap este volt egy kiss szürkés barnás valami és azota semmi .Már 2napja késik.
plumeria14
2013-06-14 09:57:44
Vivien1024,
reményteli, várjuk a holnapi teszt eredményét :)
Vivien1024
2013-06-14 09:29:39
Kriszta, ez még nem jelent semmit... Tudod, addig míg nem jön meg, reménykedünk! Én is ezt teszem!
Az én hőm, meg fura módon megint felugrott 37,05-ről 37,2-re. A párom is észrevette, hogy különösen meleg a testem, mindig kérdezi, hogy nem vagy lázas? :D Vérzésnek eddig semmi nyoma és a barnázás is mintha kezdene múlni. Ha ma sincs változás, akkor holnap reggel tesztelek :)
plumeria14
2013-06-14 08:49:27
jarókriszta
Azért még ne add fel, mert szépen fent van a hőd!
kardvirag
Olvastam olyat, hogy ovu után 2 nappal átmenetileg leesik a hő, de utána visszamegy.
Adry03
Köszönöm hogy leírtad...megnyugtató, hogy nem is olyan fájdalmas, mint ahogy mondják, inkább csak kellemetlen. Neked hol csinálták? Én olyan horribilis árakat találtam erre a vizsgálatra…Ezután volt még bármilyen vizsgálatod?
Nekem mára esett le a hőm az ilyenkor szokásosra:
kardvirag
2013-06-14 06:26:20
Jo reggelt mindenkinek!
Ime a gorbem. Nem tudom miert ment mar most lefele a hom.
jarókriszta
2013-06-14 06:23:44
Na enyit a eről.Én montam hogy a szép görbe nálam nem jelent semit .
Adry03
2013-06-13 23:10:42
plumeria
Az én férjemet is +vizsgálták. Szerencsére nála minden oké. Sőt. Persze ez jó hír, de mégis valahol rossz érzés, hogy valamilyen szinten mégis csak miattam nem jön össze. De idővel ezen is sikerült túl tennem magam. Majdnem teljesen.
Az enyém azt hiszem röntgenes volt. Szóval, 1. lépésként 1 vizsgálóban behelyezik a katétert. Majd bevisznek a röntgenbe. Ott felfektetnek a gépre. Beélesítik. Majd beadják a kontraszt folyadékot és +csinálják a felvételt. Amit én éreztem az csak 1 kis nyomás volt. Mivel szerencsére akadálytalanul átáramlott a kontraszt anyag. De mesélte olyan ismerősöm, hogy nála sajnos elzáródás volt és neki nagyon feszítette + fáj is. Bár szerintem ez is ember függő. Amikor kész voltam visszamentünk a vizsgálóba ott kivették a katétert, majd odaadták a felvételt. Ami még a mai napig +van. Ja, és utána azért jó lenne pihenni és feküdni pár órát, mert nekem nem sokkal a vizsgálat után elég rendesen kezdett görcsölni a hasam. Amire a doki figyelmeztetett is. Olyasmi, mint 1 erősebb menstruációs görcs, de kellett a fájdalom csillapító és a pihenés. Viszont semmi további problémát nem okozott.
Remélem kicsit nyugodtabb vagy így, hogy nagyjából tudod mi fog történni, ha neked is ez a fajta lesz.
plumeria14
2013-06-13 22:50:50
Adry03
Nekem most vasárnapra tette az ovut, de szerintem nem akkor lesz, mert eddig 4 alkalommal is a 10. napon volt…Nekem korábban még nem volt olyan, hogy a ciklus 1. napján feljebb menjen a hőm...olyan már volt, hogy 37 fokkal kezdtem el menstruálni, de másnapra, amikor rendesen megjött leesett.
Engem érdekelnének a tapasztalataid! Ultrahangoson voltál? Hol csinálták?
Képzeld, a párom mintáját holnap visszük spermavizsgálatra…drukkolj! Állítólag már délutánra meglesz az eredmény…Remélem minden rendben lesz és akkor fellélegezhetek egy kicsit, mert tudat alatt ez is zavar…vagyis kérdések voltak bennem…tudván, hogy van peteérésem és a hormonjaimmal is minden rendben…
Adry03
2013-06-13 22:08:55
Sziasztok !
Mupp
Gratulálok !
Járókriszta
Lehet még hamar csináltad a tesztet. Várj még pár napot. Hátha... Megy a drukk !! A többieknek is.
plumeria
Sajnálom. Nekem is csak mára esett le a hőm. Nem is értem miért. Akkor a következő hónapban is nagyjából egy időben leszünk. Pár nap eltéréssel.
Nekem pár évvel ezelőtt csináltak átjárhatóságit. Nem volt annyira vészes, mint ahogy mesélték és gondoltam. Inkább csak kellemetlen. Akit érdekel szívesen elmesélem részletesen is.
Látod Kriszta, van remény! Mindig van remény! Szorítok neked nagyon! Nekem is két napja késik! :)