Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dia1984
2013-07-17 07:59:13

Szia Capri!
Tényleg nehéz feladat megállapítani mindezekből, hogy mikor lehetett az ovu. Én a helyedben valószínűleg csak hétfőn mennék, (mivel ennyire bizonytalan az ovu ideje) a 21-i napot venném alapul...
De aztán lehet valaki okosabbat tud neked mondani! :)
Dia1984
2013-07-17 07:51:31

Jó reggelt!

Plumeria, biztos ami biztos nem ovu teszteltél? Érdekelne, hogy az mit mutat!
Én sem állok valami fényesen, azt hiszem keresztet vetek erre a hónapra (is)! :(
Íme:
capri
2013-07-17 07:50:48

Jó reggelt!

Nemvárt időpontja körül lévők, mi újság? Drukk-drukk-drukk!

Én a véleményeteket kérném. Mennem kell 21. napi (pontosabban ovu + 7. napi) vérvételre, és nem tudom, mikor menjek, pénteken vagy hétfőn. Az itteni grafikon tegnap még 12-re jelezte az ovut, ma átrakta 15-re. Viszont: szurkáló fájdalmat most nem éreztem, inkább has- és derékfájást szombaton (13. cn.) este. Tojcsis nyák még a 9-10. napon volt, szóval azt nem nagyon venném figyelembe. A méhszáj pedig 11. és 12. napon volt leginkább magasan/nyitva/puha. Hétfőn este (amikorra itt az ovut mutatja) már alacsony, kemény, zárt volt. Viszont kedden volt kicsi vérezgetésem.
A ciklus és a Fertility a 12., a tcoyf a 13. napra jelölte be az ovut.
Ja, és előző hónapban a 15. nap után (lehet, hogy 17.-en) volt csak ovum...
Köszi!
plumeria14
2013-07-17 07:22:52

Jó reggelt lányok!
Én most teljesen tanácstalan vagyok...nemhogy emelkedne a hőm, még lejjebb ment...eddig mindig a 9-10-11. napokon volt az ovum, ennél később sose volt még...december óta mérem a hőmet.
kbettina
2013-07-16 23:41:01

Plumeria:akkor mindenképp most van ovum?!és akkor tuti van!
Adry: sajnalom :(
Adry03
2013-07-16 22:36:29

kbettina

Igen. Nálam van a gond. Nagyjából megtettem amit lehetett. De egyenlőre még az agresszív kezelést nem szeretném. Idővel talán azt is bevállalom, de egyenlőre még nem.
plumeria14
2013-07-16 22:27:52

kbettina,
de igen, ez annak a jele, ez a legtermékenyebb típusú nyák, hívhatnánk babanyák(l)nak is :)
kbettina
2013-07-16 22:23:48

Adry : nagyon megindító volt ez a hozzászólásod. És kivagy vizsgálva?minden ok?
kbettina
2013-07-16 22:21:20

plumeria14 : nem veszem magamra :) amugy ma és tegnapis tojásfehérjés nyákom volt.ez nem egyértelmű ovu jel?
Adry03
2013-07-16 21:54:55

Sziasztok !

Dzsudzsa

Gratulálok !!

Moha, kbettina

Higgyétek el ahogy telnek a hónapok ne adj Isten, mint nálam az évek, el fog múlni a türelmetlenség és minden más is. Mostanában már csak a fásultság van. Ha megjön azt is rezignáltan veszem tudomásul. Általában megrántom a vállam és kész. Majd talán a következő hónapban. Ha akkor sem akkor majd legközelebb és így tovább. Nekem ez jutott. Persze azért a reményt teljesen sosem adom fel. Lesz ahogy lesz. Addig is élem az életem és kiélvezem amennyire csak lehet. Már nem ez tölti ki az összes gondolatomat (sőt egyre kevésbé), de ehhez sajnos el kellett telni jó pár hónapnak / évnek.

Részemről így állok

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!