Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
én 29-et töltöttem a párom a 34 -et. Hát már biztos van 2 éve hogy próbálkozunk. Pesten is voltam dokinál de érdemben az sem segített csak gyógyszereket szedetett velem. :( És igen első baba lenne.. már nagyon vágyom rá..lehet ez is baj..
lujza01
2013-07-17 10:07:12
Szia Mirmite!
Neked is köszi, közben nézegetem a honlapot az aviváról:) minden tanácsnak nagyon örülnék.:)
Moha13
A könyvnek nagyon örülnék, ha át küldenéd :) akkor megadom az email címem: lujzi27@indamail.hu
capri
2013-07-17 10:04:00
Én 2,5 hónapja csinálom az Avivát rendszeresen.
Az oktatóm mesélte: Volt egy lány, aki már nagyjából egy éve nem menstruált, csinálta a tornát, megjött neki (azt nem tudom, mennyi torna után), és pár hónapon belül terhes is lett. Szóval tényleg vannak pozitív példák! :-)
És jobb oktatótól megtanulni! Utána már lehet otthon is tornázni.
Ezzel együtt is azt mondom, én a helyedben először - vagy a tornával párhuzamosan - alaposan utánajárnék, mi a probléma.
Mirmite
2013-07-17 10:02:25
Kbettina
Csak semmi para:)Türelem,pár nap és kiderül:)
Tudom könnyű mondani de próbálj kicsit lazítani.
Tudom ezt is könnyű mondani:)Pozitívan állj a
dologhoz és minden oké lesz:)
Moha13
2013-07-17 10:02:17
Egyébként hány éves vagy és mióta próbálkoztok? Első baba lenne?
Moha13
2013-07-17 10:00:00
lujza01
Én nem próbáltam (elvileg a ciklusaim rendben vannak és ovum is van), szóval tapasztalatot nem tudok írni, de ha rákeresel a neten, nagyon sok infót találsz, és fórumokat is, ahol megdumálják az emberkék, hogy kinek miben segített.
Ha érdekel, nekem van pdf-ben ilyen könyvem, ha jól emlékszem, mindkét kötete megvan, át tudom küldeni e-mail címre. Azt mondják, könyvből is meg lehet tanulni, de szerintem biztosan jobb élőben, mert akkor ki tudják javítani, ha nem jól csinálod... én úgy olvastam valahol a neten, hogy 1 nap alatt megtanítják a gyakorlatokat, és azután otthon tudod egyedül is végezni őket. :)
Mirmite
2013-07-17 09:59:08
Lujza01
Üdv közöttünk:)
Hűha,nem egyszerű a helyzeted.
Az aviva tornáról sok jót hallottam Én is.
Sok nőnek helyre állította a ciklusát.
lujza01
2013-07-17 09:55:24
Csinálna egy kaparást, meg egy petevezető átjárhatóságit. Csak azért nem ezzel kezdte, mert kockázatos...
capri
2013-07-17 09:55:02
A tervezettbabán és itt is találsz infókat az Aviváról: http://avivamodszer.hu/
Én is csinálom 3 hónapja, bár nálam ha gond van, akkor pont veled ellentétes.
Szerintem keress másik orvost! (Jó, hogy én beszélek, az én orvosom sem áll - szerintem - a helyzet magaslatán...)
én 29-et töltöttem a párom a 34 -et. Hát már biztos van 2 éve hogy próbálkozunk. Pesten is voltam dokinál de érdemben az sem segített csak gyógyszereket szedetett velem. :( És igen első baba lenne.. már nagyon vágyom rá..lehet ez is baj..