Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plumiera, tényleg nem baj, ha esetleg későbbi az ovud, lehet, hogy tényleg ez a jó :)
Moha, Veroni - nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz, izgulok értetek!
Capri, ennek alapján én sem tudom, mikor lehetett ovud, de abban biztos vagyok, hogy volt! Én egyébként 12 - re tippelnék inkább.
Kbettina, az ovus fájdalmat én is szoktam érezni, szinte mindig!
Szép napot mindenkinek, én így állok:
emerlány
2013-07-17 08:47:51
Dzsudzsa gratulálok! Tényleg jó olvasni, ha valakinek végre pozitív lesz a tesztje :-)
Én még minden előtt (11. Hónap)
Moha13
2013-07-17 08:46:42
capri
NEm tudok okosat mondani...hogy melyik napot számítsd ovunak. de szerintem menj nyugodtan az első lehetséges napon, nehogy lekésd...mert akkor még egy hónap várás jönne. Nem nagyon értek ehhez a dologhoz, hogy mennyire fontos hogy pontosan a 21. nap legyen, de gondolom, senki sem tudja ezt csak így görbéből tutira belőni.
Kérdezz rá esetleg a dokinál, hogy ő hogy látja.
Plumeria
Lehet, hogy ez a késő ovu most jót jelent. Lehet, hogy eddig az volt a baj, hogy nem tudott rendesen megérni ovuig, mert ilyen korai volt...látod, én találok benne pozitív lehetőséget, nyugi, Te csak szépen ovutesztelj szorgalmasan. És szerintem ettől függetlenül legyetek együtt minden nap, ha lehet persze...:)
Moha13
2013-07-17 08:40:51
elnézést...kicsit szétszórt vagyok...ez a tegnapi volt még...
Szóval mai:
Moha13
2013-07-17 08:39:51
Lemaradt a görbém...
Moha13
2013-07-17 08:39:29
Jó reggelt!
Hát, én ma nem várom...a hőm mint a tegnapi, szóval nem ment vissza...megnéztem az előző grafikonjaimat, és általában így szokott kinézni mensi előtt, 36,8-ra esik vissza, majd mensi első napján 36,7 általában. Meglátjuk...
veroni07
Szerintem simán lehet, hogy ez az esés a korábbi mérésnek tudható be, én legalábbis azt figyeltem meg, hogy reggel az ilyen 1 órás eltérés általában 1 tizedfokot jelent nálam.
fogalmam sincs egyébként, hogy a rendszer miért péntekre jelzi a nemvártat, de lehet, hogy az előző havi hosszabb luteálisom alapján számolt, ami nem mérvadó, mert palástfűtea tolta ki sajnos. Egyébként mindig 12 nap, 13-on megjön.
veroni, majd jelentkezz napközben vagy este, hogy mi a helyzet...én is jövök majd és helyzetjelentek.
veroni07
2013-07-17 08:19:29
Pluméria
Szerintem még nm volt ovud.a hőnek ovu utàn 1-2 nappal emelkednie kell és tartósan (utàna 3-5 napig) magasan kell maradnia.utàna lehet ovura következtetni.de a tiéd visszaesik -tehàt még most van -lesz.
veroni07
2013-07-17 08:13:37
Capri
Szerintem is 21 mivel ovu utàn minimum 3-5napig emelkedett hö alapjàn lehet ovura következtetni!!!
Dia
szerintem nincs veszve semmi.miért gondolod? Ha ovu utàn a 14-15. Napon magas a hőd akkor lehet babàra következtetni.ez még bàrmi lehet! Hisz még beàgyazodas se nagyon lehetett .korai még csüggedni
veroni07
2013-07-17 08:08:18
Jó reggelt!
A mai napon kéne megjönnie+bàr mensi sehol; krémes folyàs és magas méhszàj- a hőm pedig sajna leesett bàr 1óràval koràbban mértem...
Tegnap néha fàjt a derekam...azerintem mensi lesz- bàr màra elmúlt.
Úgy néz ki következő hónapban újra indul az akció:)