Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tegnap voltam uh-n és sajnos mindkét petefészkem tele van apró cisztával. Rá is írta a papíromra a doki, hogy nem típusos PCO :( csak nem értem, eddig ezt miért nem látta... ???
Kaptam beutalót a belgyógyászatra és az endokrinológiára, csütörtökön este 7-re megyek az endo-ra. Vettek vért is teljes hormonképhez, annak még várom az eredményét.
Dzsudzsa, szívből gratulálok!
Akinek kell, megy a drukk!
Mirmite
2013-07-16 14:37:31
Kbettina
Az alhasi fájdalom lehet középidősfájdalom:)
Nekem is ma van,mondjuk én minden hónapban érzem:)
Ez is ovus jel:)
Bár most érdekes mert 6 hónapja hőmérőzöm és ilyen
későn még nem volt.Érdekes a női test nagyon:)
kbettina
2013-07-16 13:49:04
Tényleg naon összetartóak vagytok! :) új vagyok itt,már néhány napja próbálok beilleszkedni,de hiába.pedig érdeklődöm,gratulálok,drukkolok, mégis ritkán szól hozzám bárki is. De továbbra is megy a drukk nektek! :)
Dia1984
2013-07-16 13:08:21
Moha, ha holnap mégis megérkezik a nem várt, ne sírj, ne szomorkodj! Hiszen Te írtad az imént: "nincs velünk semmi gond, egyszerűen ki kell várni." És hidd el, a mi időnk is el fog jönni! :)
De ne is beszéljünk erről, hiszen még van remény, még nem jött meg!!!
Moha13
2013-07-16 13:01:04
Dzsudzsa
Gratulálok!!! :):):)
Amúgy...tudjátok, min gondolkodtam ma? Hogy amikor újak jönnek, megjegyzik, hogy milyen klassz kis közösség vagyunk, és milyen őszintén szurkolunk egymásnak. És tényleg. Most, amikor olvastam Dzsudzsa jóhírét, egyáltalán nem az járt a fejemben, hogy "ha neki igen, nekem miért nem?", hanem örültem, hogy lám, 7 hónap után mégiscsak összejött, tehát mindenki reménykedhet még akár 7 hónap meg 1 év után is (Fogtündér), mert itt vannak a bizonyítékok, hogy nincs velünk semmi gond, egyszerűen ki kell várni. :)
Szóval itt minden hosszú próbálkozás után született pozitív eredmény egy remény mindannyiunknak, akik még várnak...:)
Egyébként...én ma reggel kicsit elkeseredtem a hőmérőzés után, mert 1 tizedet csökkentem...:( És a hasam alja is fájdogál már tegnap óta...holnap nem várom...de úgy érzem, ennek is sírás lesz a vége.
veroni07
Neked nagyon szépen fent van továbbra is, jól gondolom, hogy Neked is holnap nem kell hogy megjöjjön? Vagy Neked hosszabb a luteálisod? Szorítok nagyon!! :)
Dia
Ez jó jel! Lehet, hogy tényleg beágyazódás volt...:)
Dia1984
2013-07-16 11:40:30
Még ilyet! Lányok, elmúlt a barnázás.... :S
kbettina
2013-07-16 10:53:54
Sziasztok!
Dzsudzsa: Hadd gratuláljak én is! :)
Ma észre vettem hogy nagyon enyhe alhasi fájdalmam van, néha csak nyomásra érezhető.Ez felfázás lehet? vagy mi más?
Ha hőm ezen a szinten marad akkor meglehetett az ovu már?
Köszi :)
Bernie77
2013-07-16 10:42:53
Dzsudzsa gratulálok a többieknek pedig drukolok hogy mindenkinek sikerüljön. Kitartás csajok meg lesz az a baby.
adrienn128
2013-07-16 09:35:42
Dia, köszi szépen, ez nagyon jól esett :)
Megnéztem megint a görbédet, valóban lehetett akár ovu is, ha a hőd fent marad, akkor az volt. (Ténlyeg, az eddigi értékek alapján simán lehet, mert eddig nem volt ovu gyanús érték.)
Dia1984
2013-07-16 09:27:47
Dzsuzsda, még egyszer GRATULÁLOK!!!! Annyira örülök, hogy ismét sikerült valakinek!
adrienn128, nagyon szépen alakul a görbéd! Remélem Neked is hasonló örömben lesz részed, mint Dzsudzsának!
veroni07, neked is szépen 37 fok körül van a hőd, remélem ott is marad!
plumeria14, készülj az összebújós napokra! :)
Köszönöm Lányok, hogy ennyira bíztattok! Remélem tényleg beágyazódás. Viszont még az jutott eszembe, hogy nem lehet esetleg ovu? A tünetek+hő alapján akár az is lehetne... Igaz kicsit későn, de mint tudjuk, nem feltétlenül a félidőben van mindenkinek.
Tegnap voltam uh-n és sajnos mindkét petefészkem tele van apró cisztával. Rá is írta a papíromra a doki, hogy nem típusos PCO :( csak nem értem, eddig ezt miért nem látta... ???
Kaptam beutalót a belgyógyászatra és az endokrinológiára, csütörtökön este 7-re megyek az endo-ra. Vettek vért is teljes hormonképhez, annak még várom az eredményét.
Dzsudzsa, szívből gratulálok!
Akinek kell, megy a drukk!