Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Lujza!
Írnál még pár infót? Hol méred a hődet, mennyi ideig? Mindig ugyanabban az időben, min. 6 óra alvás után? Hormonsort néztek már? Műtét előtt talán azt kellene előbb.
lujza01
2013-07-17 09:30:08
Sziasztok!
Új vagyok még itt nálatok. Évek óta szeretnénk babát de semmi, most az orvosom tanácsára hőmérőzök, hogy kiderüljön van e peteérésem, mert ha nincs akkor az ősszel műtét. :( Ti mit láttok a görbémen?
capri
2013-07-17 09:25:20
Mirmite, köszi a választ!
De, persze, hogy gondoltam. Csak a vérvételt még mindenképp meg akartam csináltatni előtte, hogy ne menjen el még egy hónap (vagy kettő, mert lehet, hogy a következő 3. nap idején épp nyaralni fogunk). A másik orvost már Ausztriában fogom keresni. Remélem, a magyar laboros eredményt elfogadják, és azt nem kell újra megcsináltatnom. :-)
Mirmite
2013-07-17 09:23:48
Kbettina
Hogy állsz ma?
Görbe?
Mirmite
2013-07-17 09:23:15
Dia1984
Még ne dobd ezt a hónapot:)
láttunk már sok érdekes görbét ami a végén szép lett:)
Mirmite
2013-07-17 09:20:09
Capri
Nézegettem a görbéd,szerintem is a 12 napon volt ovud.
A dokid eléggé nem szimpi nekem,nem gondoltál váltásra?
Ha már ráveszi magát az nő hogy kivizsgáltassa magát legalább rendesen foglalkozzanak vele,nem?Drukkolok hogy minden okés
legyen!
Mirmite
2013-07-17 09:15:02
Moha,Veroni07
Amíg nem jön meg addig csak pozitívan:)
Megy Nektek a drukk!!
Mirmite
2013-07-17 09:13:28
Plumeria14
De érdekes,szinte mint amikor egy munkahelyen több nő
egyszerre mensizik:)Nekünk meg egyszerre csúszik az ovu:)
Tegnap reggel már Én is kezdtem kétségbe esni hogy lehet ebbe a hónapba nem lesz peteérésem, mert nem
ment fel a hőm de aztán napközben jött a szokásos közép-
idős fájdalom,este apát is elkaptam,ma reggelre pedig
megugrott a hőm.
Ne izgulj ma vagy holnap biztos meglesz Neked is:)
Görbe:
capri
2013-07-17 09:03:43
Köszi mindenkinek a választ! :-)
Az orvosomat hiába kérdezném, ő a görbémmel nem foglalkozik... Ő fixen mondaná a 21. napot. A hormonsort is én kértem, ő azt mondta, felesleges, ha van peteérés. ;-)
Lehet, hogy megyek hétfőn, és ha tényleg alacsony a progeszteronszintem (amitől én tartok), akkor addigra már tényleg annyira lecsökken, hogy egyértelmű lesz az eredmény...
Moha13
2013-07-17 09:01:37
adrienn128
Köszi, de úgy tűnik, nálam ez a hónap is ennyi volt. Teszteltem az előbb intimeddel, full negatív, és úgy látom, már a nyákom is kezd barnás lenni...mint általában mensi előtt. :X
Írnál még pár infót? Hol méred a hődet, mennyi ideig? Mindig ugyanabban az időben, min. 6 óra alvás után? Hormonsort néztek már? Műtét előtt talán azt kellene előbb.