Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
adrienn128
Szépen alakul a görbéd…az ovuteszt ma is negatív volt, de legalább a nyák már változott.
Dia1984
Igyekszünk odatenni magunkat…bár az ovum korábban szokott lenni, mint amit a görbe mutat, eddigi tapasztalatok (8 hónap) alapján a 9-11. napokon volt.
kbettina
Ha nem emelkedik meg jobban a hőd, akkor még nem volt ovud…
Moha13
Egyetértek azzal amit írtál…az ember egyáltalán nem irigykedik akkor, amikor a sorstársainak sikerül…egyszerűen csak vele örül…és ebből újra erőt kap, mert tényleg csak idő kérdése, hogy nekünk is két csíkos tesztünk legyen...nemcsak az ovukor…
A rendszer péntekre jelzi a nemvártat…miből gondolod, hogy holnap kellene megjönnie, vagyis nemjönnie…egyébként a hőd még simán emelkedhet.
kbettina
Ne vedd magadra azt, hogy ritkábban szólunk hozzád, egyszerűen lehet, hogy nem osztasz meg velünk annyi infot, amelybe kapaszkodni lehetne…ne add fel, mert köztünk a helyed!
Mirmite
Most nekem is úgy néz ki, hogy később lesz az ovum, de az új munkahely miatt most annyira felborult az életem, hogy nem is csodálom, ha a szervezetem összezavarodot…
Missy
Szívemből szóltál!
Olyan rossz, hogy napközben nem tudok becsatlakozni a beszélgetésbe, de arra nincs időm, hogy egyek :(
veroni07
2013-07-16 21:09:50
Moha
Helyzet nàlad?nekem még mindíg krémes nyàk.néha fàj a derekam és éjjel óta rossz a közérzetem és fáradt vagyok.mensi vagy bébi:)???? Elvileg holnap v holnaputànra nm vârom;)
kbettina
2013-07-16 20:44:09
Most elhatároztam,hogy nem ez fogja kitölteni a napi gondolataimat! Elvonom a figyelmem.csak a hőm mérem és a nyákot vizsgálom.meg persze izgulok azért hogy ne jöjjön meg.de változtatnom kell mert már tényleg egész nap fulladok, és ez orvosi szakvélemény alapján az idegesség.
Moha13
2013-07-16 20:24:06
kbettina
Én is 27 vagyok és első babára várunk. :)
Egyébként én teljesen megértelek, valahogy rám nem tud nyugalom telepedni...igaz, vannak ilyen "minden ok, majd jön, stb." időszakok, de általában nem ez jellemző rám...egyébként is türelmetlen típus vagyok.
Remélem, nem sokáig szórakozunk már itt...sok sikert Neked is! :)
kbettina
2013-07-16 17:49:32
Az is lehet:) hát mindenesetre nagyon izgatottan várom hogy 30.a legyen,és remélem mostmár tényleg nemjön meg.
Mirmite
2013-07-16 17:17:58
Kbettina
Vagy csak nem tudtad hogy ez az:)
Én is csk mióta hőmérőzöm azóta figyelem
jobban a testem és jöttem rá hogy na ez az
a középidős fájdalom:)Előtte észre se vettem:)
csillka
2013-07-16 16:30:00
Sziasztok!
Dzsudzsa gratulálok! Örömteli babvárást!
Vivien1024
Három barátnőmnél is diagnosztizálták ezt a "tünetet".
Egyikük félévente menstruált, és egyszer csak tervezés nélkül teherbe esett. Egy másik gyógyszeres kezeléssel esett teherbe. A harmadik pedig nem ment bele a kezelésbe, mindenféle természetes módszert használt, és már két gyereke van.
Ezt csak azért meséltem el, hogy ne keseredj el! :)
kbettina
2013-07-16 16:21:55
mirmite: én még nem éreztem eddig középidős fájdalmat.
kbettina
2013-07-16 16:19:44
missy:27 éves vagyok.nem tudom hogy tényleg mindegyőtöknél fiatalabb vagyok-e! :) én már fulladok az idegtől egész nap nyomást érzek a mellkasomon..azt hittem hogy hú milyen egyszerü lesz teherbe esni,aztán mégse.rég volt már november.ugyanis azóta nem szedem a gyógyszert.
Missy
2013-07-16 16:01:05
kbettina, de hisz szólnak hozzád! :-) Ne aggódj! Csak nyilván más a kapcsolatuk, akik 6-8 hónapja beszélgetnek egymással, mint akik négy napja. Ismerik egymás éveinek számát, a próbálkozások idejét, talán még azt is, ki melyik városban él. Én úgy látom, mindezek ellenére az újaknak is elmesélik újra és újra a maguk történetét. Mint valamikor a lányok és asszonyok a fonóban. :-)
Kbettina, hány éves vagy? Fiatalabb tűnsz valamennyiünknél, bár lehet, hogy tévedek... Tudod, ahogy múlnak az évek nyugalom telepszik az emberre, az éveivel együtt elhagyja a valamikori türelmetlenségét, nehezebben barátkozik stb... :-)
Nekem meg az jutott eszembe, hogy a jeligére mögé bújva valakiknek sikerült-e úgy összebarátkozni, hogy aztán fel is keresték egymást. Biztosan.
De bármilyen jó dolog is fórumozni, azt kívánom, hogy csak rövid ideig látogassd az itt a görbém témakört, s mi hátrább a babást! :-)
Szépen alakul a görbéd…az ovuteszt ma is negatív volt, de legalább a nyák már változott.
Dia1984
Igyekszünk odatenni magunkat…bár az ovum korábban szokott lenni, mint amit a görbe mutat, eddigi tapasztalatok (8 hónap) alapján a 9-11. napokon volt.
kbettina
Ha nem emelkedik meg jobban a hőd, akkor még nem volt ovud…
Moha13
Egyetértek azzal amit írtál…az ember egyáltalán nem irigykedik akkor, amikor a sorstársainak sikerül…egyszerűen csak vele örül…és ebből újra erőt kap, mert tényleg csak idő kérdése, hogy nekünk is két csíkos tesztünk legyen...nemcsak az ovukor…
A rendszer péntekre jelzi a nemvártat…miből gondolod, hogy holnap kellene megjönnie, vagyis nemjönnie…egyébként a hőd még simán emelkedhet.
kbettina
Ne vedd magadra azt, hogy ritkábban szólunk hozzád, egyszerűen lehet, hogy nem osztasz meg velünk annyi infot, amelybe kapaszkodni lehetne…ne add fel, mert köztünk a helyed!
Mirmite
Most nekem is úgy néz ki, hogy később lesz az ovum, de az új munkahely miatt most annyira felborult az életem, hogy nem is csodálom, ha a szervezetem összezavarodot…
Missy
Szívemből szóltál!
Olyan rossz, hogy napközben nem tudok becsatlakozni a beszélgetésbe, de arra nincs időm, hogy egyek :(