Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
lujza01
2013-07-17 09:52:03

Capri!

Igen én is ezekre gyanakodtam, de a nődokiban fel sem merült, illetve nem javasolt endokrinológust. De lehet, hogy az lesz. UH- sem látott semmit, minden tiszta volt, ennek azért lehet örülni nem?

Moha

Milyen ez az aviva torna? :)
lujza01
2013-07-17 09:48:11

Szia Moha!

Köszi, örülök, hogy ide találtam:) Igen sajnos ilyen sokáig megvolt. Amúgy is mindig 7 napos volt, de mostanában elég sokszor elnyúlik.. Az orvosnak hiába mondtam. Most ez volt a mániája, hogy hőmérőzzek, aztán 3 hónap múlva kiderül, ha nem látszik, a görbén a pé akkor műtétre kell mennem....:(
Moha13
2013-07-17 09:46:55

lujza01

Ha ilyen hosszú a mensid és kiszámíthatatlanok a ciklusaid, szerintem megérne egy próbát az aviva torna. Az főleg az ilyen esetekben nagyon sokaknak segített már, szépen helyretesz mindent, ami hosszú, azt lerövidíti, ami túl rövid, azt meghosszabbítja, szóval szépen rendezi a dolgokat.
capri
2013-07-17 09:46:37

Lujza, hú, akkor nem vagy egyszerű eset... :-(
Ebben a kérdésben nem nagyon vagyok otthon, de nincs PCOS-ed/IR-ed? 107 napos ciklusban biztos nem volt normális peteérésed... :-( UH alapján mit mond a dokid?
Lehet, hogy nem ártana egy endokrinológust felkeresned.
Én mindenképp alapos kivizsgálást javasolnék, még a műtét előtt!
De nem vagyok hozzáértő, én is csak az itt hallottak alapján okoskodok... ;-)
veroni07
2013-07-17 09:46:19

Mirmite köszi a bíztatàst:) de elkezdett megint fàjni a derekam:( mensi lesz ez csajok.majd kövi hónap:) kicsit unom màr a méricskélést; max a köv ovuig mérek utàna abbahagyom. Mert mensiig volt h a napjàn is 37 volt...meg volt h leesett...mindenféle volt màr!!!
Sokszor azt hittem na tuti-mensi napján 37.1- el aztàn délutàn megjött.
Ha jönni akar úgyis fog a bébi:)
Januàr 21 óta próbàlkozunk...jó sok idő és utànaolvasàs!
Kicsit lazàbbra veszem a figuràt màtól:)
Ovuig mérek utàna nm.
A méhpempőt 20napja szedjük.
Moha13
2013-07-17 09:43:36

lujza01

Üdv itt! :)
Nekem is ez lenne a kérdésem, hogy ilyen hosszan menstruálsz, mint ahogy jelölted?
Eddig nem látszik rajta ovu, de lehet, hogy még később lesz, ez mindenkinél más. Szóval amikor végigvezetted ezt a görbét, kiderül, van-e ovud. Vagyis volt-e ebben a hónapban.
lujza01
2013-07-17 09:39:29

Capri, igen volta mikor még ennél is tovább tartott. És utána még 3-4 napig pecséltetem is. Pedig 2008 ig olyan szabályos 35 napos volt. :(
lujza01
2013-07-17 09:37:45

Szia Capri!

Szájban mérem, minden reggel 6-és 7 között, ez alól csak az kivétel ha délelőttre megyek dolgozni, mert akkor fél négykor kelek, de ez ritka. Voltam már hormon vizsgálaton a tesztoszteronom magas kicsit, a pajzsmirigyem rendben. Minden más oké volt. Hozzá teszem ciklusom nincs normális. az előző 107 napos volt.:( :( és van amikor hónapokig pecsételek. :(:( eléggé el vagyok keseredve, mert már nem leszek fiatalabb. :(
kbettina
2013-07-17 09:36:33

sziasztok!!

Hogy vagytok ma??
Én megvagyok rémülve hogy talán gond van velem, legalábbis a görbém alapján rettegek :(
capri
2013-07-17 09:32:32

Még egy kérdés: tényleg ilyen sokáig tartott a menzeszed, mint a pirossal jelölt napok?!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!