Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-07-17 10:29:23

Na, közben pont írtad, hogy volt párod kivizsgáláson. :-)
capri
2013-07-17 10:28:35

Ja, Lujza, ami még eszembe jutott Dia hozzászólását olvasva: Még a műtét előtt (ha mégis odakerülnél) javasolt kivizsgálni a férjedet is (ha eddig nem történt meg). Nekik ez nem jár sem fájdalommal, sem veszéllyel, legfeljebb a büszkeségük szenved kis kárt. :-)
lujza01
2013-07-17 10:27:06

Szia Dia!

Igen nálam is erre gondolt a doki, hogy hormonális lesz vagy pajzsmirigy, mivel én is túlsúlyos vagyok, de minden tökély volt, csak a tesztoszteron szintem magas kicsit. Párom is volt dokinál neki vitaminokat javasolt a doki szedi is a drágám minden nap. :) Lehet hogy igazad van, és más szakvéleményt is ki kellene kérnem, de most próbálok megnyugodni, és nem görcsölni hátha az is baj, hogy folyton stresszelek..
capri
2013-07-17 10:22:08

Lujza, biztos sok mindenre hatással van a stresszes életmód, de én - és ezzel nem muszáj egyetérteni :-) - nem gondolom, hogy az ilyen vérzészavarnak ez lenne az oka. Lehet, hogy később jön a baba, pár nappal előbb vagy később jön a mensi, esetleg egy nagyobb megrázkódtatás hatására ki is marad, de nálad szerintem máshol lesz a megoldás.
(De még egyszer mondom, én is csak 4-5 hónapja olvasok erről a témáról, szóval ne vedd készpénznek, amit írok. :-) )
Dia1984
2013-07-17 10:20:58

Szia Lujza!

A helyedben én orvost váltanék! Mi az, hogy hőmérőzz, ha az alapján nincs ovu, akkor műtét? Mért kell egyből műteni? Mi van a "köztes" kezeléssel (gyógyszer, UH, stb.)?
Nekem is volt február-május között, hogy egyátalán nem jött meg. Májusban gyógyszerrel hozta meg a doki, utána csinált hormonprofilt. (Szerencsére az én dokim endokrinológus is.) Mivel túlsúlyos vagyok, meg volt róla győződve, hogy a hormaonjaim vannak megőrülve. Aztán nagyot koppant, mert minden tökéletes volt (hozzáteszem cisztáim sincsenek). Azóta rendesen megjön. Elvileg nekem sincs PÉ, de nem küld mindjárt kés alá, most gyógyszert kell szednem, de ilyent még ki sem ejtett a száján, hogy műteni kéne.
Én meggondolnám, hogy visszamenjek-e hozzá!!!!
Moha13
2013-07-17 10:20:56

Köszi az e-mail címet, de sajna nem fért levélhez csatolva, úgyhogy letöltőlinket küldök. :)

http://data.hu/get/6750127/Aviva-I.pdf
http://data.hu/get/6750138/Aviva-II.pdf
lujza01
2013-07-17 10:17:32

Szia Adrienn!

Köszi Neked is. :) Hát bevallom én most nagyon happy voltam, hogy ilyen hamar elmúlt. Amúgy eredetileg is 7 napos volt. Mindeképpen tervezem az endokrinológushoz való elmenetelt. Mert ez nem állapot, bár szerintem nálam idegi alapon van baj.. a sok stressz..
kbettina
2013-07-17 10:17:08

Adrienn: nem voltam beteg, semmi.
De ennek milyen kihatása lenne a mostani napok silány hőmérsékletéhez??
kbettina
2013-07-17 10:14:21

Mirmite:
Előfordulhat hogy nincs ovum, de akkor a tojfehérjés nyák hogy hogy van???
Minden reggel úgy kelek hogy most majd a hőm már az egekben van, aztán koppanok egy nagyot.Éjjel már evvel is álmodtam :(
De próbálok nyugodt lenni :)
köszi:)
adrienn128
2013-07-17 10:11:49

Kbettina, nem voltál beteg a ciklus elején, (5, 6, 7 napokon főleg) vagy nem mértél később vagy ilyesmi? Mert egyébként látszik, hogy a 14. nap után megemelkedett a hőd!

Lujza, üdv itt! A 11 napos vérzés tényleg nagyon hosszú, én már a saját 6 napomat is hosszúnak tartottam... Lehet, azért egy endokrinológust sem ártana megkeresni, akkor is, ha a nődoki nem tartja szükségesnek, sokszor hallottam, hogy ott találták meg a megoldást. Azt sajnos nem tudom, mi a módja, olyasmit hallottam, a háziorvostól is lehet hozzá beutalót kérni. Lányok, akinek van tapasztalata ilyen ügyekben, hogy is működik ez?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!