Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Megjártam a dokit. Nem valami új a gépe, szóval embrió még nem látszott. Ellenben nagyon kedves és rendes volt! :) Viszont megvan, hogy eddig miért nem látszódott semmi..ketten vannak! :) Egy 9x5 és egy 7x5 mm-es petezsákot láttunk. Írt fel Utrogestant.
Most megyek az endokrinológushoz és próbálok magamhoz térni a hír után (nem nagyon sikerül) .. és kitalálom, hogy a páromnak hogy adagoljam be este :D
Anett8601
2019-06-19 16:36:35
Melikó gratulálok itt is☺️
Meliko78
2019-06-19 15:32:52
Csak 2 hét múlva
GőVica34
2019-06-19 15:28:49
Biztos hogy elöbb volt peteérésed. A digi is 1-2hetet irt. Mikor tervezel orvoshoz menni?
Meliko78
2019-06-19 15:02:36
Nagyon szépen koszonom mindenkinek ! 2-3 napja mondogatja a párom hogy milyen szép vagyok meg a mellre szülés miatt vettem tesztet! De nem hittem abpredaktornak így csináltam egy digitális tesztet is ! Tuti hogy nem a 6 depon vagyok
GőVica34
2019-06-19 14:38:29
Meliko itt is gratulálik! Ismét egy kismama
erikasz
2019-06-19 13:48:29
Meliko gratulálok !:D
A jó Isten tartja meg !
Anett :Örülök hogy minden rendben van ,és kaptál gyógyszert is !
Kira :Olyan érdekes a görbéd nem ugrál már ,ebből még ovu is lehet !
Lion :Nem tudom mi is történik ,de ugy látom a progi kevés !
Szerinted ?
Szerintem nekem is kevés ,a progi pecsételek !
Kira84
2019-06-19 13:47:26
Kedves Lányok. Akik most jelentkeztek a Csodára várva, csoportomba,, Vissza igaoltam őket.
Puszi .Kira84.,, Admin: Geréb Erika.. ez vagyok én :)
Meliko: Itt is gratulálok! :)
Megjártam a dokit. Nem valami új a gépe, szóval embrió még nem látszott. Ellenben nagyon kedves és rendes volt! :) Viszont megvan, hogy eddig miért nem látszódott semmi..ketten vannak! :) Egy 9x5 és egy 7x5 mm-es petezsákot láttunk. Írt fel Utrogestant.
Most megyek az endokrinológushoz és próbálok magamhoz térni a hír után (nem nagyon sikerül) .. és kitalálom, hogy a páromnak hogy adagoljam be este :D