Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
veroni07
2013-08-09 12:00:34

Kira
1héttel mensi előtt vagy? Akkor nm csoda ha halovàny a csíkocska;)!!nagyon koràn +- lete többen vannak pocaklakók:)!

Moha
Érdekes h neked is 7-én kicsit felugrott a hőd és mekem is....

Amúgy a rendszer nekem tuti rosszra lőtte az ovum.szerintem 31 vagy aug 1 . . . volt!
Kira84
2013-08-09 11:51:00

Köszönöm lányok a sok gratulációt aranyosak vagytok,még nem élem azért nagyon bele magam mert volt már nálam igy hogy a menszi előtt már 1-héttel halvány pozi volt a teszt aztán meg mégis megjött remélem most nem ez lesz.Igaz a reggeli tesztem nagyon halovány volt de ez lehet a kevés alvás miatt is na a lényeg hogy most megpróbálok türelmes lenni és kivárni,még dokihoz nem megyek mert úgy sem látna semmit sem hiszen ahogy én számoltam olyan 9-10 napos lehet a pici.Megvárom a nemvárt idejét és ha minden rendben lesz utána megyek dokihoz.Ma már emelkedett a hőm is...:)
capri
2013-08-09 11:23:37

Sziasztok!
Kira, nagy gratula! :-)
Moha, jól emlékszem, hogy az eddigiekhez képest a mostani görbéd nem "annyira" szép? Hátha ez hoz most pozi tesztet! :-)
Plumeria, azt hittem, tegnap legkésőbb megvolt az ovu, de a hőm nem változik... A Duphaston progeszteronpótlás, a hormoneredményeim alapján kicsit alacsony. Rám bízta a döntést, hogy kérem-e most, vagy próbálkozzunk még pár hónapig a gyógyszer nélkül, de én kértem. :-)
adrienn128
2013-08-09 09:06:23

Veroni, ne keseredj el, ez az ovutesztes jóstesztelés nem mindenkinél jön be :) A hőd szépen fent van, a 10. dpo - n vagy, és kb. 4 nap múlva már tesztelhetsz Hcg teszttel is.

Moha, szép a "mindigszép" görbéd :)Kitartás, szombatra itt lesz a jó kis zápor meg zivatar, és talán 30 fok alá megy a hőmérséklet... (Kicsit félek, a hidegfront néha teljesen használhatatlanná tesz, szédülök meg migrént kapok és hasonló vidám dolgok, remélem, ez most elmarad.)

LAdrienn, ezt én sem tudom, hogy miért írta ki, de a doki jó ötlet. (Sajnos a megosztott görbén nem látni, hogy mikor volt a + ovuteszt...)
Moha13
2013-08-09 08:39:12

Szép reggelt mindenkinek, lehetőleg hűvösebbet...én már most kivagyok a melegtől...:X
veroni07
2013-08-09 08:36:51

Adrienn128
Szépen alakul a hőd:)

Kira84
Most néztem a görbéd...anyolcadikân 36.3 hő igen alacsony...
De hatalmas gratula neked!!!:) szívből örülök! Viszont visszanézve a görbéd nagyon szokatlan...dehàt csodàk azok igenis léteznek:)!!!!

Moha13
Hogy alakulsz???

Nàlam semmi új...krémes nyàk; ma csinàltam kívàncsisàgból ovu tesztet.totàl -:( talàn ez sem az én hónapom...
LAdrienn
2013-08-09 08:29:14

plumeria14
valószínűnek tartom, hogy az lehetett a problémája, hogy nagyon ugrált a hőm de nem tudom, ha elmúlik el akarok menni mindenképpen az orvosomhoz, elviszem görbéimet , hogy nézze meg, kíváncsi vagyok mit mond majd róluk.
plumeria14
2013-08-09 08:06:46

LAdrienn,
mi lehetett a rendszer problémája, ami miatt ezt kiírta? Pozitív volt az ovu teszted, de a hőd nem emelkedett?
LAdrienn
2013-08-09 07:59:08

Kira84
meghatódva olvastam az írásodat, nagyon sok boldogságot a picihez és hatalmas gratula!! :-)

Nekem mára megjött és ezt az értékelést kaptam a hónaphoz:
A bevitt ovulációs teszt eredmények nem értelmezhetőek. Ennek okai lehet a hibás mérés vagy az állandóan emelkedett LH szint. Olvasd el mégy egyszer a teszt használati utasítását és ha úgy érzed nem a mérésben volt a hiba, keresd fel nőgyógyászodat, mivel esetleg hormonháztartásbeli problémák lehetnek a háttérben.

adrienn128
2013-08-09 07:46:43

Sziasztok lányok!

Nagyon jó, hogy egy ilyen jó hírrel indult a nap :)

Kira, gratulálok!!! Ezek szerint hiába vártuk volna az ovudat :) Nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon!

A mai görbém:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!