Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Üdv itt!
Szerintem normális a görbéd, és ha azt nézzük, hogy ovu előtt milyen alacsony volt a hőd, most egész szépen fent van, szóval nem kell feltétlenül 37 körül lennie, ez egyéni. Neme az alaphóm 36,55, ovu után pedig 36,8-9 között mozog általában. Szerintem jól néz ki, remélem, gyorsan összejön a baba.
Első baba lenne? Mióta próbálkoztok? :)
Dia1984
2013-08-09 15:22:37
Vagy görbe alapján az "igazi" ovu még csak ezután jön??
Olyan jó lenne, ha legalább egy pozitív ovu tesztet bírnék produkálni, hogy legalább tudjam, hogy van! Mert a dokim szerint nincs.
Dia1984
2013-08-09 15:21:17
Sziasztok Lányok!
Kira84
Szívből gratulálok!!!! :) Végre egy pozitív teszt!!!
Adnilem
Üdv. a fórumon. Szépen alakul az a görbe!
Moha, adrienn128, veroni07
Nagyon jól néznek ki a görbéitek. Lassan vághatjátok a centit is! :)
Nekem továbbra is pocsék a görbém. Ovu tesztek sorra negatívak, már a vízes nyák is szűnőben, lassan krémes (tojcsis egyátalán nem volt)... :(
Adnilem
2013-08-09 14:40:23
Mirmite
Köszi szépen!
Nem igen akar felmenni a hőm, de majd meglátjuk mit hoz a holnap... :)
Mirmite
2013-08-09 14:21:02
Adnilem
Üdvözöllek a csapatban!
Sok sikert Nektek!
Szerintem nincs semmi gond a görbéddel:)
Én nem raktam volna át az ovudat de a rendszer már csak ilyen:)
Adnilem
2013-08-09 14:00:02
Sziasztok lányok! Kérlek segítsetek elemezni a görbémet új vagyok és nemrég csatlakoztam az oldalhoz.. :)
Nekem van még pár napom a nemvártig, semmilyen tünetem nincs a hőm pedig egyik nap fent a másik nap lent van, az ovumat pedig 16- ról átrakta 15- re... Szerintetek ez normális??? Köszönöm a segítségeteket előre is!!!
jniki82
2013-08-09 13:58:38
Moha
Eddig ez a 2.görbém, nem tudom, hogy eddig is ilyen magas volt-e, de az elözőn is így volt.Vezetem még másik két oldalon is, de azok nem oda rakták az elöző hónapban mint ez a rendszer.Már nem tudom, hogy melyiket nézzem.
Teganap volt tojcsis váladék és a hasamis fájt, de a höm szerint semmi!Bár a héten éjszakás vagyok lehet, hogy ez is bezavar.Rossz mert 3 műszakban dolgozom és nem tudom mindig akkor mérni.
Moha13
2013-08-09 13:47:36
jniki
És mindig ilyen magas a hőd az ovu előtti időszakban?
Igen, sajna 1 évig le sem szarják az embert. Amit nem értek, mert ha van valami gond, akkor mi a fenének próbálkozzunk feleslegesen és szenvedjük el a sok csalódást, ha ki lehetne vizsgálni és tenni valamit a cél érdekében?
Én már csak emiatt is úgy döntöttem, hogy fél évet adok magunknak, és aztán ahogy bírom...amikor már nagyon ki leszek bukva lelkileg, akkor próbálkozós hónapok számától függetlenül simán hazudni fogok és azt mondom majd, hogy túl vagyunk az egy éven. :)
Nem érek rá...a szívem elég szar, van egy nagyon ronda visszerem, ami miatt nem is hordok rövid cuccokat...meg úgy eleve az egész vérkeringési rendszerem...és köztudott, hogy a terhesség pont ezt viseli meg a leginkább. Szóval engem ne tologasson majd a doki, hogy várjam ki az 1 évet.
jniki82
2013-08-09 13:39:11
Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál,de okosabb nem lettem egyenlőre.Azt mondta várjuk ki az 1 évet,- mi 8 hónapja próbálkozunk-és utána legyenek csak vizsgálatok!
Majd meglátjuk!
Én így állok, most megint kivette az ovut!
Moha13
2013-08-09 12:18:56
capri
Nekem is úgy tűnt, hogy most kicsit mintha másabb lenne, de megnéztem az előző görbéimet és kb. ugyanez a menetrend. :)
veroni07
Igen, és emlékszem, hogy aznap nagyon melegem volt, amikor felébredtem, szóval én annak tulajdonítottam. :)
NEkem általában 12 napos a luteálisom, szóval 13-ára nem várom. A 13 a szerencseszámom...remélem, mensi nélkül maradok aznap. :)
Üdv itt!
Szerintem normális a görbéd, és ha azt nézzük, hogy ovu előtt milyen alacsony volt a hőd, most egész szépen fent van, szóval nem kell feltétlenül 37 körül lennie, ez egyéni. Neme az alaphóm 36,55, ovu után pedig 36,8-9 között mozog általában. Szerintem jól néz ki, remélem, gyorsan összejön a baba.
Első baba lenne? Mióta próbálkoztok? :)