Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
lujza01
2013-08-08 09:14:19

Moha igen, 15 percre lakom Jászberénytől, igaz még Pest megyében, de nagyon közel.:) Egy pasi miatt költöztem ide:) amúgy a főváros mellett laktam 22 évig, mikor elrabolta a szívemet:) Én is sok jót olvastam, az itteni szülészetről :) bár már itt tartanánk.

Egy ilyen műsort én is láttam, de számomra olyan hihetetlen, hogy egy nő nem veszi észre, hogy terhes?? Mondjuk, nagyon régen olvastam valahol, hogy egy amerikai nő aki 200kilós volt, bement a korházba, hogy fáj a hasa, és akkor közölték vele, hogy igen mivel szülni fog.. szóval tényleg hihetetlen.

A tornát megnézem még, hátha Nagykáta szóba jöhet még. Azért köszönöm, a bíztatást, ez ad egy kis löketet, hogy ne adjam fel. :)
Moha13
2013-08-08 08:59:53

lujza01

Jászberény mellett laksz? Ott nagyon klassz szülészet van, tavaly az év szülészete volt, szóval már csak ezért is hajrá! :D

Egyébként szerintem most is lehettek együtt, nem tudni, mikor jön össze. A múltkor pont néztem a "nem tudtam, hogy terhes vagyok" c. műsort és volt benne egy csaj, aki már hónapok óta nem menstruált, amikor teherbe esett...:)
Ja, és a múltkor is írta itt valaki, hogy az ismerőse is így volt. Szóval a nemvártra várakozás alatt se vesztegessétek az időt, a természet és az emberi szervezet kiszámíthatatlan. :)
Az aviva torna meg tényleg csak 1 nap, szerintem ha valahol a közelben van ilyen tanfolyam, kirándulhatsz egyet. :)
Moha13
2013-08-08 08:55:39

veroni07
Veled együtt haladunk...hogy vagy?
Jól telik a nyaralás? :)
lujza01
2013-08-08 08:55:24

Csajok, köszönöm! igen beszéltünk az aviva tornáról, de sajnos én egy faluban a lakom, Jászberény 15 perc, de sajna itt nincs ilyen. Pest meg majd 2 óra busszal. Pedig olvastam én is a tornát, nagyon érdekelne. Ultrahangot csinált mikor először mentem, azt mondta szép tiszta minden oké. Szóval nem tudom. Lehet az is baj, hogy kövér vagyok. Szóval nem soká szabin leszek, és elmegyek egy endo dokihoz. De köszönöm csajok. :) Azért kérlek szurkoljatok, hogy mielőbb jöjjön a nem várt, gyorsan el is múljon, és tudjunk összebújni..:) hátha sikerül!! :)
Dia1984
2013-08-08 08:20:35

lujza01
Sajnálom, ez tényleg nem normális! És leginkább az nem normális (szerintem), hogy a dokid szinte semmit se tesz. Valami oka biztosan van, hogy ilyen rendszertelen!
Engem bosszant, hogy miért nem jár utána?
plumeria14
2013-08-08 08:19:15

lujza01,
MOhanak igaza van és az sem ártana, ha dokit váltanál, mert nem hiszem, hogy az ilyen rendellenes vérzésekre nincs magyarázat és az orvostudománynak nincs rá megoldása!
Moha13
2013-08-08 08:18:45

Egyébként szerintem az viva előtt azért jó lenne egy alapos vizsgálat egy másik dokinál, csináljon ultrahangot is, állapítsa meg, nincs-e cisztád, endometriózisod, stb. Mert azért ezeket tudni kéne mielőtt elkezdesz tornázni, nehogy inkább ártson, mint használjon.
Moha13
2013-08-08 08:16:33

lujza01

Hát, ez elég kacifántos. Mármint hogy ilyen összevissza vagy és a mensid is nagyon hosszú ideig tart, arról már nem is beszélve, hogy egyszer 44 napig véreztél...:X
Korábban már szerintem javasoltuk itt Neked az aviva tornát. Az pont az ilyen ciklusrendellenességeken tud segíteni. A túl hosszút lerövidíti, a rövidet meghosszabbítja, ha nincs peteérés, akkor elősegíti, stb. Szerintem keress egy ilyen tanfolyamot a városodban, mindössze 1 nap, nem is túl drága és miután megtanultad a gyakorlatokat, csinálhatod egyedül otthon. Én nagyon sok jót hallottam/olvastam róla, szerintem megér egy próbát, mert ez ami Nálad történik, nem túl szuper, a doki meg nem foglalkozik vele, vedd a saját kezedbe a dolgokat...:)
lujza01
2013-08-08 08:07:31

Moha13

Hát nem mindig vezettem, az ez előtti az 107 napos volt. Előtte 67, 47, szóval ilyen változatos....:( de volt olyan is hogy a rendes nem várt után 44! napig minden nap volt vérfoltom!!! Vagy csak egyszerűen elöntött a vér.. (bocsánat). Pedig régen olyan volt mint az óramű 35 nap.. de ennek már 5 éve. És hiába reménykedtem, hogy majd talál valamit a doki, de igazából ezzel a részével nem is foglalkozott. Labor vizsgálat, vérvétel ennyi.. És, hogy minden jó lett, rögtön nem vizsgált tovább, csak ez a "hülye" hőmérőzés.. hát kissé kiakadtam. Mindegy, végig csinálom ezt a 3 hónapot, és majd meglátjuk. De nagyon el vagyok szomorodva, és az idő is fogy...
Moha13
2013-08-08 07:48:20

lujza01

Az eddigi ciklusaid milyen hosszúak voltak?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!