Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira84,
hát ez szuper, GRATULÁLOK! Mutatsz görbét?
Kira84
2013-08-08 18:17:05
Hát lányok én azt hiszem hogy csoda történt velem még magam sem hiszem el,én reggel óta velem madarat lehet fogatni olyan boldog vagyok de egy kicsit félek is.A lényeg ma reggel olyan 9-körűl csináltam egy ovus tesztet ami pozi lett,csak poénból de csak tényeg a hec kedvéért csináltam egy 10 érzékenységü terhes tesztet is majd ott hagytam 5 percre.Teljesen bztosra vettem hogy a hcg teszt nega lesz de láss csodát megjelent rajta a 2-dik vonal is nem túl erőssen de látszott,remegő kézzel rögtön csináltam egy másikat is és az is pozi lett,én teljesen azt hittem hogy rossz a teszt ezért a délután folyamán is csináltam 1-ett és azon már sokkal erősebben látszik a csík nem hittem a szememnek sem megmutattam a páromnak és ő is látta a csikot remélem holnap reggelre még erősebb lesz . Ami egy kicsit hogy a múlt hónapban is megvolt igaz csak 3 nap és elég gyenge is volt de nem tudom hogy pontosan mennyi idős is lehet.Amitől még félek hogy egy kicsit fáj a derekam nem tudom ez normális ilyenkor?
plumeria14
2013-08-08 18:09:48
Rencs,
jól látom, hogy a ciklus elején nem mérted a hődet? Minden nap kellene, mert akkor a rendszer is jobban tud viszonyítani, hiszen az ovu előtt mért adatokhoz viszonyít a rendszer. Ovutesztet nem használsz?
Rencs
2013-08-08 17:51:25
plumeria14
Eddig a 19. napon ácsingózott, és be is zöldült szépen, és régebben is pont akkor volt. erre most ez, úgy hogy napokon belül elvileg megjön. érdekes. remélem visszapakolja. jövő hónapban kezdünk újból próbálkozni, és jó lenne tudni, hogy kb mire számítsak.
plumeria14
2013-08-08 17:46:58
LAdrienn
Sajnálom és együtt érzek veled!
capri
Akkor hajrá! Kíváncsi vagyok, ha a doki tegnap látta, a hőd alapján mikor lesz ovud. A Duphastont mi miatt írta fel?
Kiara
Megy a drukk!
lujza01
Ez jó, örülök, hogy örülsz!
Rencs
Érdekes a görbéd, de ennyi erővel a 11. vagy a 19. napon is lehetett az ovud. Eddig mikorra tette be?
Rencs
2013-08-08 17:22:37
Sziasztok!
Rég jártam erre felé, de bőszen vezetem a görbéimet. A vetélésem óta ez a 3. az első kettő minta szerű volt, szépen visszaállt a ciklusom. na de a mostani? láttatok már ilyet? Kíváncsi vagyok ki mit mond, ilyenem még nem volt.
Moha13
2013-08-08 14:13:05
Mirmite
Akkor Neked is (plumeris14-nek is) pont jól jön a lehűlés, amit beígértek hétvégére...:):):)
Mirmite
2013-08-08 13:48:27
Sziasztok Lányok!
Moha,Veroni itt a finis lassan neketek:)Megy a drukk!
Lujza,tudom nehéz másik dokit keresni de szerintem is jobban járnál!
Adrienn,Pixibaba fel a fejjel!
Akciós napok jönnek:):):)
Moha13
2013-08-08 13:34:38
lujza01
Örülök...biztos rossz lehet a várakozás olyan hosszú ideig. Én ezt a két hetet is alig bírom kivárni. :)
ÉS akkor új ciklus, új doki? :)
lujza01
2013-08-08 12:57:09
Sziasztok!!
Úgy látszik a beszélgetés hatására a nem várt megérkezett! :) Tudom furcsa, de ennek most örülök! :) Szóval akkor erre módosult:
hát ez szuper, GRATULÁLOK! Mutatsz görbét?