Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2013-08-10 08:10:05

Moha13 Veroni szép görbék :) Megy a drukk !!
Nem tudom emlékeztek de ciklus elején panaszkodtam hogy a nem várt napokra rakta az ovut. Hát ez elég furi görbe lesz még sose volt ilyen...
veroni07
2013-08-10 07:36:57

Lemaradt:)
veroni07
2013-08-10 07:35:33

Moha
Szia:)!úgy làtszik fej-fejmellett haladunk...
Nàlunk jól lehűlt a levegő- kb éjjel 15 fok volt viharral.
A hőm mekem is maradt- lehet a hidegben alvàs befolyàsolt kicsit.
Mivel néha még fàztam is:)
...nàlad valami? Eddig mindíg mellfeszülés volt màr ilyenkor..mindíg aut hittem na most siker- autàn meg megjött. Jelenleg semmi mellfàjdalom- semmi feszülés.
Moha13
2013-08-10 06:49:51

Kira84
Nem lehetséges, hogy a tegnap délutánin azért nem volt második csík, mert előtte sokat ittál? Ma nem csináltál reggeliből?

Adry03
Mindjárt itt az ovud...remélem, ott is hűlt kicsit a levegő...:)

10. dpo, ma változatlan...pedig nem bántam volna, ha kicsit feljebb megy...hát, ez van.
Kira84
2013-08-10 06:22:42

Jó reggelt lányok emelkedik hőm.Nem túl ugrálós ez egy kicsit,vagy ez normális emelkedés?
Kira84
2013-08-09 22:24:28

Hát lányok lehet mégis rossz volt a teszt,amit ma délután csináltam már nem volt rajta halvány csík sem úgy látszik hamar örültem,de az viszont a biztos hogy még nem jött meg .Úgy látszik már a tesztekben sem lehet bízni pedig 10 érzékenységűt használok,na mindegy most várok majd kiderűl mi is lesz a dologbol...
Adry03
2013-08-09 21:56:48

Sziasztok !

Kira84

Gratulálok !! Tök jó, hogy ilyen hamar kimutatta a teszt. Lesz még akkor ebből pár nap múlva erős 2 csík is.

Adnilem

Üdv a fórumon.

Moha, adrienn128, veroni07

Nagyon ígéretesek a görbéitek. Már csak pár nap türelem még és minden kiderül. Hátha lesz még + teszt ebben a hónapban.

Én még minden előtt vagyok. A héten nem sok időm volt, de azért minden nap olvastalak titeket.
Greete
2013-08-09 18:43:29

csillka : megjártuk az orvost. Semmi különs nem történt első alkalommal. Megnézte a görbémet,
és kicsit laposnak találta. Mellékelem.

Ultrahangvizsgálatot csinált, minden rendben van. Folsavat reggel, és Elevit-et
este kell szednem (azt mondta egy enyhe rásegítéssel kezdjük).
2 - 3 hónap után pedig komolyabb vizsgálat és kezelés jön, ha a páromnál minden rendben van, és
még nincs baba. (a párom a vizsgálatát 2-3 hét múlva ejti meg)

Kira : gratulálok! :) Jelentkezz majd légyszí, hogy mi újság :))
Adnilem
2013-08-09 17:55:25

Azt elfelejtettem hozzátenni h amúgy álltalában 4 napig tart a menzeszem, most ebben a ciklusban pedig csak két napig volt majd barnázás 1 napig majd semmi és megint 1 nsp barnázás.., eddig ez az első ilyen fura hónapom... :$
Adnilem
2013-08-09 17:51:42

Köszönöm Dia1984 és Moha!
Második közös babánk lenne és reméljük h hamarabb összejön mint az első, ugyanis ő 7 hónap próbálkozás gyümölcse... Most pedig ezzel az 5. hónapot kezdtük...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!