Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Adnilem, veroni07
Én is csatlakoznék a 15-ei teszteléshez, mert ugyan azt hittem, hogy nekem 12 napos a luteálisom, de most hogy nézem, inkább 13. Még egy tizenhármas az életemben...:D
Szóval elvileg 14-re nem várom, tehát másnap pont jó a tesztelés...:)
Adnilem
2013-08-10 11:35:49
Bocsika néha lefagy a rendszerem, telóról írok... Én ma reggel is kicsit furcsán éreztem magam, lehet h mert már kíváncsi vagyok h mi lesz.. :)))
Adnilem
2013-08-10 11:33:12
Veroni
Érdekes mert az én görbémet is átírta a rendszer, 16cn ra húzta be legelöször most meg 15.- n van... Az internetes kalkulátorok pedig mind 14- re jósolta az ovumat... Furcsa dolgok!
Én is 15.- én szeretnék tesztelni mert nem tudom h miért de az utolsó 2 havim mindig késett 1 napot... :) majd meglátjuk mit hoz a holnap!
Drukkolok neked h legyen ott egy kis albérlőd.. :)))
Adnilem
2013-08-10 11:32:53
Veroni
Érdekes mert az én görbémet is átírta a rendszer, 16cn ra húzta be legelöször most meg 15.- n van... Az internetes kalkulátorok pedig mind 14- re jósolta az ovumat... Furcsa dolgok!
Én is 15.- én szeretnék tesztelni mert nem tudom h miért de az utolsó 2 havim mindig késett 1 napot... :) majd meglátjuk mit hoz a holnap!
Drukkolok neked h legyen ott egy kis albérlőd.. :)))
veroni07
2013-08-10 11:28:03
Adnilem
Amúgy nekem ma reggel volt pici derékérzékenység.ami megijesztett picit.most semmi.
veroni07
2013-08-10 11:26:02
Adnilem
Szia.ugyanakkor volt ovunk is. Nekem a rendszer rosszra rakta.
Nm is engedte a 30-i 36.00 hömet beírni autàn meg az elsejei 36.5 - öt.ezért kicsit àtîrtam h közelebb legyen a két érték.:)
Tesztelni a 15 én tervezek- ha kibírom :) :) te???
plumeria14
2013-08-10 11:22:15
Moha13
Érdekes, mert nálam is van ilyen jele a mensinek, még ha nem is hasmenés formájában, de valami miatt mégis érzem és tudom, hogy mensi lesz belőle. Én még nem olvastam erről, de lehet benne valami.
Szerintem se tesztelt a nemvártig, mert ha még pozitív is lenne a teszt, még csak nagyon halványan látszódna a 2. csík és akkor is azon agyalna az ember, hogy most akkor ez 2 csík-e. Az a tuti, ha már késik és akkor már szép erős két csíknak örülhet az ember.
A nyár abból a szempontból ideálisabb szerintem, hogy az emberek kevésbé stresszesek, mert nyaralnak és ez az ellazult állapot segíthet.
Adnilem
2013-08-10 11:14:37
Kedves Moha, én is úgy néztem a görbéitek alapján... :)
Mikor tesztelsz/teszteltek???
Moha13
2013-08-10 11:09:25
Adry07
Szép hétvégét Nektek! :):):)
Adnilem
Szerintem szép a görbéd, úgy látom, ugyanakkorra nem várjuk. :)
Így már hárman vagyunk, akik 14-ére nemvárjuk. :)
Moha13
2013-08-10 11:07:00
KatkaManó
Egyetértek plumeria-val, szerintem is 14-én vagy 15-én volt ovud. :)
veroni07
Nálam eddig semmi különös tünet, a melleim nagyon érzékenyek, puhák és fájósak voltak ovu utáni kb. 4. naptól egészen tegnapig, ma már jobb a helyzet. Ez nálam normális sajna, mindig ez van, aztán mensi előtt 1-2 nappal eltűnik az érzékenység, és enyhe hasmenésem van (olvastam, hogy a szervezet máshol is beindítja a tisztulási folyamatokat), ezekből tudom, hogy tuti meg fog jönni.
Az az érdekes, hogy ma egész rámjött a szomorság...máskor mindig nagyon vártam, hogy n,a mindjárt tesztelhetek...most nem várom, mert félek, hogy megint megjön a végén, szóval...azt hiszem, most érkezett el nálam az az állapot, hogy csak nemvárt napja után tesztelek először. Eddig mindig bepróbálkoztam a 11., 12. napokon, hát most nem fogok. Meguntam a sok negatív tesztet. A görbém is teljesen szokásos. Visszanéztem és más görbéimen is van ez a közepén 37-et elérés, majd visszamászás és megint egyenes. Na, mindegy...hamarosan minden kiderül.
pumeria14
Érdekes, hogy a dokid azt mondja, hogy nyáron több baba jön össze, mert én korábban olvastam egy cikket, miszerint ősszel és tavasszal jön össze a legtöbb baba, amit azzal is magyaráznak, hogy a hűvösebb évszakokban jobb minőségű a sperma..:)
Én is csatlakoznék a 15-ei teszteléshez, mert ugyan azt hittem, hogy nekem 12 napos a luteálisom, de most hogy nézem, inkább 13. Még egy tizenhármas az életemben...:D
Szóval elvileg 14-re nem várom, tehát másnap pont jó a tesztelés...:)