Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
veroni07
Hamarosan kiderül, már nincs sok hátra. Kitartás, szép magasan van a hőd!
Kira84
Azt írod, hogy olyan 9-10 napos lehet a pici. Ez azt jelenti, hogy 9-10 napja voltatok együtt? Érdekes egyébként, hogy a görbe egyáltalán nem mutatja z ovut, miközben már lehet nem vagy egyedül…Egyébként azért nm szokták javasolni a hcg teszt elvégzését mensi előtt, mert sajnos több esetben is megtörténhet ugyan a beágyazódás és utána felszívódik és a mensivel együtt távozik…te pedig még mensi előtt vagy 1 héttel, így szerintem nagyon korainak bizonyult a tesztelés…vagy ki tudja.
jniki82
A doki nem látott domináns tüszőt? Az sokat segített volna, mert valószínűleg mg csak ezután lesz ovud. A 3 műszak ebből a szempontból nem túl szerencsés, mert felborul a bioritmusod, és nem tudod mindig ugyanakor mérni a hődet.
Moha13
Én sem igazán értem ezt az 1 évet. Nekünk ez a 10. próbálkozós hónapunk és a múltkor, amikor összefutottam a nődokimmal, kérdeztem, hogy mi legyen a következő lépés és azt mondta, hogy várjunk őszig, mert nyáron több baba szokott összejönni. Hát, már csak ez a hónap maradt, így nagyon bízom benne, de ha nem, akkor továbblépünk, mert én/mi sem érünk rá….
Dia1984
Mikor szokott lenni az ovud, mert a grafikon szerint még odébb van, így nem csoda, ha negatív az ovu teszt.
KatkaManó
Ez tényleg nagyon érdekes görbe, én még nem láttam ilyet, de szerintem összekavart valamit a rendszer, hiszen ovu után meg kell emelkednie a hőnek és ott is kell maradnia minimum 3 napig. Szerintem sokkal esélyesebb, hogy a 14. napon volt az ovud és most már fent is fog maradni a hőd.
Netty9
Te mikorra nem várod, mert már elég hosszú a luteálisod? Esetleg tesztelésen nem gondolkoztál?
Én ovura várva...
Adnilem
2013-08-10 10:56:50
Jó reggelt lányok!
Örülök h itt lehetek ismét, még ha csak kevés időre is... :)
Tegnap este volt egy enyhe derékfájásom meg egy nagyon enyhe görcsöm, nem tudom ez mennyire jelent jót vagy rosszat.. Szerintetek???
Mindenkinek megy a drukk!!! :)
Ma ilyen a görbém..
Adry03
2013-08-10 10:15:49
Sziasztok !
Moha
Megint szép a görbéd. Szokás szerint. Hátha most bejön.
Hála nálunk is lehűlt kicsit az idő. Épp itt volt az ideje. Sajnos a férjemnek holnap már mennie kell dolgozni és szerintem pont ovukor nem lesz itthon :( Úgyhogy ettől a hónaptól szerintem már most búcsúzom. Persze attól még jól fogjuk magunkat érezni a hétvégén. :))
Veroni
A te görbéd se rossz. Megy a drukk neked is !
Kira
Még 1 kicsit türelem.
veroni07
2013-08-10 09:45:19
Netty
Üdv újra nàlunk:)
Jól megugrott a hőd:)
Én is 13-14 re nm vàrnàm:)! Bàr nekem később volt ovum kb. 31 v 1-én.
Engem kicsit aggaszt a derekam érzékenysége...
Amúgyàs nincs
Szerinz te lassan tesztelhetsz:) jó rég volt màr az ovud!
Netty9
2013-08-10 09:26:58
Sziasztok!
Megérkeztem a nyaralásból, próbáltam ott is méregetni, de azok a hők tuti nem a valóságot mutatják, hisz sok utazás után voltak, egész nap süttettük magunkat a napon, este séták... tehát teljesen más ritmus, mint itthon. Nagyon szerettem volna, ha ezek ellenére szépen fennmarad a hőm, de nem így történt :S Ma reggel itthon ébredtem, mértem 37,05. Reménykedek, reménykedünk. Majd egy pár nap múlva meglátjuk mi lesz ennek a hónapnak az eredménye.
Kira gratulálok! Szerintem is még messze van a mensi ideje, reggeli vizeletből csinálgasd a tesztet, azok biztosan pozik lesznek.
veroni07
2013-08-10 09:25:05
Moha
Nàlad helyzet???
KatkaManó
2013-08-10 09:21:44
Veroni szerintem is akkor volt atünetek alapján.
Ovu tesztet nem használok.
veroni07
2013-08-10 09:12:42
Katkamanó
Szerintem 6-àn volt kb ovud :) nyàk? Teszt?
veroni07
2013-08-10 09:11:13
Katkamanó
Ténylag fals a rendszer!pedig eléggé egyértelmű az ovud helye!
Szerintem szép lesz ez a görbe:)...
Nekem sajna kicsit érzékeny lett a derekam:( egy fél óràja...
Mensi előjele màlam a derékfàjàs.bàr a cicim is nagyon szokott előtte 4 nappal màr- most még ez nm jelentkezett.hàt meglàtjuk...bàr kezdek letenni róla..
Nem tetszik ez az érzékeny derék.
KatkaManó
2013-08-10 08:11:23
Kira neked is megy a drukk:)
Bár szerintem is inkàbb reggel tesztelj.
Hamarosan kiderül, már nincs sok hátra. Kitartás, szép magasan van a hőd!
Kira84
Azt írod, hogy olyan 9-10 napos lehet a pici. Ez azt jelenti, hogy 9-10 napja voltatok együtt? Érdekes egyébként, hogy a görbe egyáltalán nem mutatja z ovut, miközben már lehet nem vagy egyedül…Egyébként azért nm szokták javasolni a hcg teszt elvégzését mensi előtt, mert sajnos több esetben is megtörténhet ugyan a beágyazódás és utána felszívódik és a mensivel együtt távozik…te pedig még mensi előtt vagy 1 héttel, így szerintem nagyon korainak bizonyult a tesztelés…vagy ki tudja.
jniki82
A doki nem látott domináns tüszőt? Az sokat segített volna, mert valószínűleg mg csak ezután lesz ovud. A 3 műszak ebből a szempontból nem túl szerencsés, mert felborul a bioritmusod, és nem tudod mindig ugyanakor mérni a hődet.
Moha13
Én sem igazán értem ezt az 1 évet. Nekünk ez a 10. próbálkozós hónapunk és a múltkor, amikor összefutottam a nődokimmal, kérdeztem, hogy mi legyen a következő lépés és azt mondta, hogy várjunk őszig, mert nyáron több baba szokott összejönni. Hát, már csak ez a hónap maradt, így nagyon bízom benne, de ha nem, akkor továbblépünk, mert én/mi sem érünk rá….
Dia1984
Mikor szokott lenni az ovud, mert a grafikon szerint még odébb van, így nem csoda, ha negatív az ovu teszt.
KatkaManó
Ez tényleg nagyon érdekes görbe, én még nem láttam ilyet, de szerintem összekavart valamit a rendszer, hiszen ovu után meg kell emelkednie a hőnek és ott is kell maradnia minimum 3 napig. Szerintem sokkal esélyesebb, hogy a 14. napon volt az ovud és most már fent is fog maradni a hőd.
Netty9
Te mikorra nem várod, mert már elég hosszú a luteálisod? Esetleg tesztelésen nem gondolkoztál?
Én ovura várva...