Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kbettina,
én is örömmel újságoltam el a páromnak ezt a nem mindennapi történetet :) Az az érdekes az egészben, hogy várjuk a tökéletes görbéket és a magas hőmérsékleteket, holott sokszor köze sincs a terhességnek ezekhez. Szerintem a terhesgörbékre is igaz, hogy nagyobb arányban szép, de nagyon sok kiugró példa van, így senkinek sem szabad elkenődnie, ha furcsa a görbéje. Én most már azt mondom, hogy nem érdekel, hogy alacsony vagy magas a hőm, hogy szép a görbe vagy sem, mert nem ezen múlik...sajnos nem is lehet semmire sem következtetni, csupán arra (remélhetőleg), hogy valóban volt peteérés.
kbettina
2013-08-08 21:48:50
Kira:könnyek közöt olvastam fel a páromnak az írásod!gratulálok,és bár nem ismerjük egymást,én nagyon örülök neked!:)
Rencs
2013-08-08 21:02:21
plumeria14
Sajnos amikor nem mértem az azért van, mert vagy utaztam vagy nem tudtam megmérni. de jövő hónapban ez nem fordulhat elő :)
ovu tesztet nem használok, eddig nem volt rá szükség. az előző pozitív tesztem egy hónap alatt összejött.. remélem most is így lesz a következő hónapban!
Moha
Igen én vagyok az... újult erővel vágunk neki egy újabb reménységnek és próbálunk túllendülni a csalódáson :)
Moha13
2013-08-08 20:22:09
Rencs
Be akartam írni a legújabb pozitív reményt a listába, és feltűnt, hogy ott van a neved a listán.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez Te voltál, aki már tesztelt itt pozit egyszer? Vagy két Rencs nevű fórumozónk volt/van?
jniki82
2013-08-08 20:10:22
Kira84
Gratulálok!!!!!emélem mi is követünk
Csilla27
2013-08-08 19:38:11
Kira84
Gratulálok neked én is tiszta szívből!Remélem hogy ezzel a jó hókezdéssel megindítottad a sort és követünk páran :)
Szerintetek az normális hogy a ciklusom 8.napján enyhe fájdalmat érzek(középidős fájdalom szerű)A hőm még természetesen a béka segge alatt :)
Moha13
2013-08-08 19:20:12
Kira84!
Gratulálok!!! :):):)
Visszanéztem én is a görbédet, és nem értem..nagyon érdekes...:D:D:D
Ennyit az emberi testről...:D
Elindítottad a hónapot, már van egy pozi tesztünk augusztusban...remélem, hamarosan követünk még páran. :)
Lécci, írj majd a "reményhozó" fórumba is erről a különös és szuper eseményről, el ne felejts görbét csatolni, azt hiszem, sokan rácsodálkoznak majd. :):):)
Egyébként mennyi ideje próbálkoztok?
Még egyszer gratulálok! :)
plumeria14
2013-08-08 18:29:55
Kira84,
most néztem vissza, hogy reggel már csatoltál görbét és panaszkodtál is, hogy a rendszer nem teszi be az ovudat...ez aztán a meglepő fordulat!
Mirmite
2013-08-08 18:27:44
Kira84
Gratulálok!!!!!!!
Halvány csík is csik,pláne háromszor:)
Moha13
Mi hollandiában élünk és itt nincs olyan meleg mint otthon:)
Tegnap 15 ma 22 fok volt és nem is mond melegebbet mostanában.
Kicsit átvennénk tőletek pár fokot,és küldenénk egy kicsi hideget innen:)