Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha13 csak pozítivan , nem lesz esès :)
Nekem végre átrakta az ovut de még mindig nem tutira...
Moha13
2013-08-11 06:58:51
Jó reggelt!
Úgy tűnik, én beálltam az ilyenkor szokásos hőmre...visszanéztem a görbéimet és ilyenkor mindig 36,9 csíkom van...majd az esés...
Netty9
2013-08-10 23:43:49
Plumeria14 gondolkoztam már én is a teszten, de nem vagyok biztos, hogy akkor volt az ovum. Júli 28-29-én nagyon fájt a hasam, a petefészkem. A hőm viszont ott nem volt lenn, de én inkább akkorra tenném. Folyásom sem volt, csak a nyaralás kezdetekor sárgás krémszerű, amit ha akarok a beágyazódásnak vélhetek, mert elmúlt. A mellfeszülés is elmúlt, csak igen igen kemények, de nem érzékenyek. Inkább kivárom a nemvártat, jövőhét elején kellene megjönnie. Ha szerdáig nem jön meg akkor tesztelek (13-án).
Kira84
2013-08-10 22:58:26
plumeria14 Igen igazad van és most már nem is tesztelek csak várakozok...
Dzsudzsa
2013-08-10 13:46:29
Moha13!
Most türelmetlenül várakozunk. 6 hetesen nem látott még szívhangot az orvos. Azt mondta a petezsák szabályos, látni a szikhólyagot. Szerinte fiatalabb a terhesség, mint én gondolom. Én ezt nem értem, mert ugye hőmérőztem, tudom mikor voltunk együtt... Így megy az izgulás még 1 hétig. Pénteken kell visszamennem. A melleim feszülnek, és émelygek folyamatosan.
Sajnos az izgulás nem ér véget a pozitív teszttel :))) De lehet, így van rendjén. Remélem minden rendben lesz!!!!
Moha13
2013-08-10 13:38:03
Dzsudzsa
Köszi a szurkolást!
És hogy vagytok? Hol tartotok? :)
Adnilem
Köszi! :)
Én is nagyon szorítok a triónknak. :)
Dzsudzsa
2013-08-10 12:40:31
Lányok!
Ha van időm, olvaslak Benneteket! Valóban vannak esélyes görbék :) Ebből kell, hogy baba, babák!!! legyenek :)Nagyon-nagyon szurkolok mindenkinek!!!!!!
Az én nőgyógyászom valóban meglepődött, és gratulált, hogy 7. hónapra baba lett. Szerinte ez nagyon gyorsan ment. Lehet, hogy mi vagyunk türelmetlenek? Várjuk, hogy az 1. a 2. de legalább a 3. hónapra már ott legyen az albérlő (bocsánat átvettem, nagyon tetszik). Türelmes várakozást, gyorsan pergő napokat Nektek! Nagyon drukkolok! Moha13! Veroni07! Veletek haladtam sokáig. Kövessetek mihamarabb! Plumeria! Kívánom, hogy a nyár valóban sikeres legyen! De a szeptember is meleg hónap, nyugodtan vedd a nyári hónapok közé. A gólya mindenkihez el fog látogatni!!! És idén országszerte sok gólyát látok. Nálunk a faluban 3 született :))) Bocsánat, kissé hosszú lettem.
Adnilem
2013-08-10 12:24:55
Moha drukkolok neked is! :)))
Adnilem
2013-08-10 12:23:00
Köszi Plumeria14! :)))
Mindenkinek kellemes hétvégét, és fő a nyugalom!!! :)))
plumeria14
2013-08-10 12:14:04
Adnilem, veroni07, Moha13,
a 15-ei tesztelős csapat :) Szerintem addig ne is foglalkozzatok semmivel, ne aggódjatok, ha csökken, ne éljétek bele magatokat, ha nő a hőtök; egyszerűen csak legyetek türelmesek 15-éig, ha tudtok ;)
Nekem végre átrakta az ovut de még mindig nem tutira...