Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anda78
2013-08-11 15:07:38

Szia, itt van. Szerintem a 36 fokom ott fals.
Moha13
2013-08-11 14:49:03

Anda78
Görbét mutatsz?
Moha13
2013-08-11 14:48:42

Anda78
Az ovuteszt au ovulációt előrejelzi, a hő viszont csak akkor emelkedik meg, ha már kiszabadult a petesejt a petefészekből.
Az is fontos, hogy az ovuteszt akkor számít pozitívnak, ha a két csak egyforma, vagy a tesztcsík erősebb is a kontrollnál (a controllcsík az, ami mindig megjelenik). Ha a tesztcsík halványabb, akkor az negatívnak számít, mert LH, azaz luteinizáló hormon mindig jelen van a szervezetben, csak kisebb mennyiségben, ezt a teszt mutathatja.
Egyébként délután szoktak ovutesztelni, mert reggel kezd termelődni ez a hormon. Ha ma reggel egyformán erős kétcsíkosat teszteltél, akkor lehet, hogy éppen hajnalban alakult ki a csúcs...szóval akkor a mai nap és még a holnap, holnapután is nagyon esélyes. :)
Anda78
2013-08-11 13:49:39

Sziasztok. En ebben a honapban kezdtem el a homerozest, es eddig csak olvastalak titeket. Szeretnelek megkerdezni titeket, hogy a gabriel ovu tesztnel pozitiv az ovum, viszont a homersekletem nem emelkedett ilyenkor rossz eredmenyt mutatott a teszt?vagy az befolyasolhatja a homersekletet, hogy kb hajnal 3-4 korul voltunk egyutt a parommal (akkor jottunk haza) a merest pedig 10 korul csinaltam, ami nem a megszokott ido?
Dzsudzsa
2013-08-11 13:33:13

Plumeria14!
Nem volt tünetem beágyazódás körül, csak a hő emelkedése.
Gyönyörű, esélyes görbéket látok. Pár nap és az az érzésem, többen fognak örülni :)) Hajrá Lányok!
A szurkolást mindenkinek köszönöm.
capri
2013-08-11 12:22:53

Sziasztok!
Moha, Veroni, ti aztán egy húron pendültök görbe (vagy egyenes) ügyileg! :-) Kívánok kettőtöknek négy csíkot pár nap múlva!
Mirmite, ha tényleg volt ovud, ugye nem késtetek le róla?
Dzsudzsa, én másik fórumban olvastam olyat, hogy az első UH-n szintén kisebbnek gondolta az orvos a babát, a következőre meg szépen behozta a lemaradását.
Az én hőm szépen megemelkedett, és a tervezetbaba ma be is húzta a vonalakat - rossz helyre. 13. cn.-on voltam UH-n, és akkor már szép nagy tüszőm volt. Remélem, van még esélyem, mert utoljára aznap voltunk együtt... Ja, és valószínűleg a mostani szép magas hőmet befolyásolja, hogy Duphastont (progeszteron) szedek és elég náthás vagyok.
Szép napot mindenkinek!
csillka
2013-08-11 11:53:23

Greete

örülök, hogy jelentkeztél, visszakerestem a hozzáoszlásodat, mert kiváncsi voltam mit mondott az orvos.
Szerinte lapos ez a görbe? Hát itt már láttunk sokféle görbét ami nem tipikus mégis babát eredményezett.

Érdekes, hogy vitaminokat irt fel segitség képen.
Én rákérdeztem az orvosomtól és azt mondta a folsav magát a fogantatást nem segíti, csak az idegcső záródási rendellenességben segít. De hallottam már mástól is, h vetélés után folsavat irt fel az orvos. Én mindenesetre szedem már elég rég a folsavat, és néha bekapok egy Femibiont is.
Kivánom ne kerüljön sor a további vizsgálatokra!
Adnilem
2013-08-11 11:46:05

Veroni, Moha szép magasan vagytok ti is még mindig... ;)
Dzsu szurkolok neked is! :)
Kira nyugi ovu után szokott hőesés lenni, vagy tévedek? De azért szorítok neked is h minden rendben legyen... :)
Adnilem
2013-08-11 11:40:00

Sziasztok lányok!
Megint csak beugrottam,gyorsan átolvastalak benneteket... ma én hibáztam egy picit mivel mérés elött felkeltem így nem is írtam be semmilyen eredményt a grafikonba...
Szóval ma is marad így a görbém...

Mindenkinek kitartást, pozitív tesztelőknek jó babavárást!!! :)
plumeria14
2013-08-11 10:28:39

veroni07
Drukkolok és kitartás az elkövetkező néhány napra! A görbéd alapján még bármi lehet, szépen fent van a hőd.

Dzsudzsa
Nagyon szép görbe, egyértelműen látszik (szerintem) a beágyazódás a 20-22. cn környékén, ami általában a megtermékenyítés utáni 7-12 napra esik. Így ha visszaszámolunk, akkor mégiscsak annyi idősnek kell lennie, mint ahogy te gondolod. Sokszor elgondolkoztam már azon a görbéket illetően, hogy az ovu vajon azon a napon van, amikor a hő még alacsonyan van (a te esetedben ez júl.2.), vagy azon a napon hajnalban, amikor már megemelkedett a hő (a te esetedben júl.3-án). Ha aznap voltatok együtt, akkor - mivel a pete 12-24 óráig életképes - így a megtermékenyülés júl. 3-án vagy 4-én lehetett. Volt egyébként valamilyen beágyazódási tüneted a hőd emelkedésén kívül?

Mirmite
Biztos hogy volt már ovud, elég egyértelmű az emelkedés, nagy valószínűséggel a 10. napon, de szerintem holnap már a rendszer is be fogja jelölni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!