Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
veroni07
2013-08-12 07:59:03

Hi!

Moha
Szép az a hő neked! Még mindíg semmi tüneted???

Adnilem
Vàrjuk a görbéd:)

Katkamanó
Szerintem az ovud 6 v 7-én volt.1-2 nap ide v oda amúgy sem szàmít ha 2 naponta akcióztatok:)

Tegnap erős derékfàjàs volt és petefészek is.azt hittem + jön.
Bàr a hőm magas- ez a derékfàjàs aggaszt kicsit ;(...
Valakinél hasonló? Szerintem nàlam közeleg a NEMvàrt.
Moha13
2013-08-12 07:35:21

Jó reggelt!
Én szokásosan...
plumeria14
2013-08-12 07:31:30

Sziasztok,
ismét "extra" alacsony hő, ebben a hónapban nem először, korábban sosem volt 36,4-nél alacsonyabb.
KatkaManó
2013-08-12 06:59:04

Jó reggelt Lányok !

Hát én már nem igazodom ki ezen a hónapon.
Most meg áttette az ovut 15. napról a 18-ra...
Pedig 15 a reális na mindegy kíváncsi leszek a holnap reggelre :)
Anda78
2013-08-11 22:34:03

Mirmite.

Koszonom a valaszt.
Nem birtam ki csinaltam meg egy lh tesztet, ezen is olyan bikaeros csik van, hogy mostmar nem gondolnam, hogy csal. 2x nem hiszem. Persze nem hagyom abba a merest, akkor folytatom ezzel a homerovel. Nagyon kivancsi vagyok mi leszel ebbol. :)
Mirmite
2013-08-11 21:49:56

Anda78

Nem hiszem hogy a hőmérővel van baj.Az enyém is pár másodperc után csipog.Sok helyen írják hogy csipogás után is bennt kell tartani 5 percig.Csipogás után még emelkedik a hő nekem is pár tizedet.
jniki82
2013-08-11 20:07:18

Sziasztok!

Üdvözlet az újaknak!
Hát velem nem tudom mi van, de még mindig nem volt ovum a rendszer szerint szerintem viszont igen.Leget, hogy ez az éjszakás hét bezavarta a hömet most.
A folsavat a doki nekem is ajánlotta még így terhesség előtt vagy pedig gravidát!
Most ilyen a görbém:
Anda78
2013-08-11 18:56:33

Azert gondolom, hogy fals, mert nem jo a homerom, szerintem. Ezt a honapot mar megcsinalom ezzel, es majd mensi utan ( ha lesz. :) ) egy uj homerovel kezdek. Ez egy digitalis homero, meg a kutyanknak vettuk, par masodperc alatt mar csipog is. Ha egymas utan megmerem tobbszor, mindig mast mutat.
Netty9
2013-08-11 16:59:08

Sziasztok!

Anda78 üdvözöllek én is!

Ma reggel mért hőm megint csak 37, örülök neki. Azonban nagyon nagy fáradtság van rajtam, egész nap csak tengek-lengek, alig bírtam megfőzni. Majd koradélután elkezdett nagyon fájni az alhasam, nyom, feszít, szúr. Csak úgy jó, ha fekszek és megtámasztom egy kicsit. Szinte ugyanilyen erős volt a 14-15. napomon is, amikorra a valós ovut saccolom. Vettem be egy magneB6-ot, de attól sem jobb. Kicsit szédelgek is. Félek, hogy a mensit jelzi, bár még ilyen nem volt soha, inkább a barnázás szokott lenni, de (még)teljesen száraz vagyok. Alig bírom kivárni ezt az egy- két napot, reménykedek, hogy nem jön meg, de az az érzésem legbelül, hogy megfog.
Mirmite
2013-08-11 16:27:17

Anda78

Üdv a csapatban:)
Sok sikert Nektek!

Miért gondolod hogy a 36 fals mérés?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!