Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2013-08-12 11:12:11

Sziasztok!
És mai megint csak egyhangú!!
Moha13
2013-08-12 10:29:25

veroni07
Nekem semmi folyásom, már tegnap is csak nagyon elenyésző krémesszerű volt...kiszáradtam vagy mi :)
A mellem meg már rendbejött, nem túlérzékeny és nem is fáj. Így szokott ez lenni nálam...ovutól elkezdődik, aztán mensi előtt 1-2 nappal elmúlik. Nem sok jóra számítok.
adrienn128
2013-08-12 10:03:07

Sziasztok lányok!

Moha, Veroni, Adnilem - megy a drukk nektek! Már csak pár nap! Én 16 - ra nem várom, tehát utánatok tesztelek, ha minden jól alakul.

Dzsudzsa, drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Anda78, üdvözöllek én is! Valószínű, hogy tényleg nem jó az a 36 fok, nekem is volt ilyen hőmérőm, ami össze - vissza mért.

KatkaManó, ez tényleg érdekes :) Szerintem is előbb lehetett az ovud.

Plumiera, tényleg extrém alacsony hőket mérsz ebben a hónapban!

Netty, drukkolok, hogy baba legyen :)

Nálam egyelőre minden olyan, mint lenni szokott ezen a ciklusnapon, a mellem feszülget és napról napra nagyobb, néha fáj is, van, hogy nyilallgat. Ami nem szokványos, hogy 2 napja fáj a bal lábam, főleg a sípcsontom környékén, de inkább olyan izomláz - szerű.
A mai görbém:
Netty9
2013-08-12 10:00:06

Veroni!

Szerintem az ovum később volt, a ciklusom 14-15. napján volt erős hasszurkám, tehát egy 4-5 nappal később, de akkor is már bőven lehetne tesztelni, de nem merek. Félek, hogy negatív, inkább kivárom a holnapot, ma reggeltől olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön, de úgy nincs folyás, lehet még ezek után jön. Ha ma elkezdek barnázni, akkor nem sok jóra számítok :S Fura ez az alhasi fájdalom, mintha valami húzná lefelé. De egyéb más tünetem nincs, se különösebb mellfájdalom, érzékenység...

Szurkolok neked is, és minden véghajrában levő csajszinak!!!
veroni07
2013-08-12 09:32:54

Egyébként a ciklusa 25 naposak àltalàban.tehàt ma lett vna a napja.viszont ha a povum ahogy gondolom 31 v 1 - én volt- szerda lenne az időpont.
veroni07
2013-08-12 09:27:56

Netty
Ott volt ovud ahovà a rendszer rakta?
A hőd neked is jó magas:)....
Remélem pàr nap múlva gólya hírekkel kezdjük a napot:)!!!
Vagyunk jópàran:)...
Nekem is szúrkàl a has és a derek különösen.de inkàbb csal ja ülöl v fekszek.
Folyàsod van? Nelem rahavsos krémes fehér.
Netty9
2013-08-12 09:12:15

Szép napot!

Tegnap erősen fájt az alhasam, ez mára sem hagyott alább. Olyan mintha egy tégla lenne, kicsit húzza a (gondolom én) méhem.
Még nem barnázok, lassan kiderül, hogy lesz e babóka vagy sem. Ha ma sem kezdek barnázni lehet holnap reggel csinálok egy tesztet. :)
veroni07
2013-08-12 08:26:05

Moha
Igen a hő fennt van.viszont ez a derékfàjàs.... :(
Mikor is tesztelünk???
Moha13
2013-08-12 08:05:03

veroni07
Neked ma fölfelé mozdult, ez jó!!! :)

Én tegnap óta érzem az alhasam, picit fájogat, de csak annyira, hogy pont érzem, nekem is úgy tűnik, meg fog jönni.
Greete
2013-08-12 08:04:20

csillka : mivel nem látott igazán semmi okot (a lapos görbét leszámítva), gondolom az én
megnyugtatásomra mondtott folsavat és vitamint.
Azt kérte, hogy az első 10 napban tartózkodjunk :), és ne úgy legyünk együtt, hogy most
babát csinálunk. Szóval ne görcsöljünk.
Én is remélem, hogy novemberben nem lesz már szükség egyéb - ilyen irányú - vizsgálatra,
de most szerencsére nem görcsölök rajta. Tegnap nem is mértem :D
Szerintem a luteális szakaszban sem fogok mérni, csak a nem várt előtti 1-2 naptól.

Ja! És a múltkori szűrésen HPV-t diagnosztizáltak, erre megnyugtatott, hogy egyelőre ezzel
se törődjek, mivel 1. a kettőnek semmi köze egymáshoz 2. fél másfél éven alatt ez eltűnik 3. a
HPV oltás viszont gátolja a teherbeesést.

Szóval aranyos volt, csak egy picit léphettünk volna nagyobbat. Viszont új páciens vagyok
nála, így azt is megértem, ha még 2-3 hónapot várni akar.

Majd jelentkezz, hogy Ti hogy alakultok :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!