Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2013-09-12 09:52:49
 
Lina: ahogy nézem a görbéd, olyan zavaros ez mint az enyém.Ovu volt elvileg ,de aztán ott a nagy leesés.Te is abban bízz hogy még nem volt ovud és csak azért van ilyen alacsonyan most.
kbettina
2013-09-12 09:50:45
 
Ancsi:én hüvelyben mérem mindig.Mondjuk ez nem sok eltérés szerinted? Én nem is variáltam sose.A számban már tuti elharaptam volna, mert van hogy belebóbiskolok a mérésbe :)
Ildibaba81
2013-09-12 09:50:36
 
Jiniki!

Ennyire nem értek hozzá, lehet, hogy neked alapból magasabb akkor az alap hőd (én nagyon alacsony alaphővel létezek: jó ha 36 fok normál esetben :) ).
kbettina
2013-09-12 09:48:58
 
Moha: sajnálom hogy pánikrohamod volt. én tudom milyen rossz.Én már sokszor éltem át életemben.Én iszogatok citromfű teát, az nyugtat kicsit.Este!!Lehetett valóban baba,DE!Én pont ilyen tüneteket produkáltam múlt hónapban,émelygés, undor, stb.Már már bemagyaráztam tudat alatt hogy babás vagyok.Persze ettől nálad még lehetett valóban.

Plumeria:a görbéd alapján én is ezt kérdeztem volna a doki helyében.És nem éreztél furcsa tüneteket akkoriban?

Egyik helybeli nő most várja a 9. gyerekét...hát nem a nagy szeretet vezérelte őket a baba gyártásban. és neki minden nehézség nélkül jönnek a babák.Mi meg itt küszködünk... Én ezt nem tudom igazából felfogni.Hiszek Istenben, és szinte minden nap kérem hogy küldje már az én picikémet.Remélem egyszer meghallgat :)

Én még mindig nem indultam meg felfelé.Teljes lemondás ez a hónap.Eddig a görbéimmel megvoltam elégedve ,csak a végén jött a kiborulás.Most viszont kezdetek óta kivagyok borulva ha csak rágondolok hogy miféle görbét produkálok most :(
KITARTÁS CSAJOK!
Ancsi2014
2013-09-12 09:48:33
 
Sziasztok Lányok! Szívből gratulálok a babákhoz! Szóljatok már nekik légyszi, hogy dumáljanak az enyéimmel egy kicsit, hogy várom én is őket, iparkodjanak ... :))

Én ma reggel újra a hőmérőzés fortélyait kutattam. A számban: 35,2 a hüvelyben 36,5
Most nem tudom melyiket vegyem figyelembe. Lehet hogy a számban rossz helyre teszem a hőmérőt ...

Moha, tesztet csináltál? Vagy csak a görbe alapján gondoltad? Mert olyan van, hogy terhes leszel, mégis megjön.

Szép napot Mindenkinek! Puszi,Ani
Ildibaba81
2013-09-12 09:48:25
 
Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek.

Edina!

Ez nagyon bíztató, elég hamar összejött akkor nektek. :)

Nagyon graatula még 1-szer. :)
Lina1005
2013-09-12 09:39:32
 
Plumeria

Jol nez ki a gorbed. Csak nem?

MOha

Nagyon sajnalom hogy csalodtal. Konnyen lehet, hogy a panikroham osszefugg a nagyon akarassal. Eléggé igénybe veszi az embert a reménykedo vagy kevesbe reménykedo varakozas, minden honapban. Kis lazitas jot tenne talan.

Nekem valami furcsat csinalt a rendszer is meg a gorbem is, mert eloszor is a 10. napon attette a termékeny idoszakot 3 nappal elobbre, ugy hogy az elso napja belelogott a mensim utolsojaba (amit atszinezett pirosrol zoldre). Azert igy is sikerult 1-2 jo napon egyutt lennunk ezert reménykedtem, talan sikerult de most meg kihultem a ciklus kozepen. Tudje ezt ertelmezni valaki? Volt mar 1 vagy 2 honapom, amikor alig a ciklus kozepenel megjott, lehet h ez is egy ilyen lesz... :-(
capri
2013-09-12 09:22:03
 
Moha,
az alapján, amiket írtál, szerintem lehetséges... Nem tudom, melyik változatnak örülnél jobban (megfogant, de nem maradt meg, vagy nem is fogant meg), szóval ezt nem vigasztalásként írtam, hanem tényleg így gondolom. :-)

Plumeria,
megértelek, hogy nem teszteltél. Én is várnék, míg 1-2 napot késik (igaz, nálam a nemvárt napján - 12-13. dpo - még elég kicsi lenne az esély pozi tesztre terhesség esetén is). Neked szokott hosszú lenni a luteálisod, ugye? Késett is az előző ciklusban? A mensiben észrevettél valami változást (mint most Moha)?
Moha13
2013-09-12 09:03:14
 
Lenne egy kis közvéleménykutatásom...

Ez a ciklusom más volt, mint a többi, később volt pém 1-2 nappal, és a luteális sem úgy nézett ki, mint máskor, voltak benne hullámok.
Kb. 5 nappal nemvárt előtt elkezdtem nagyon sűrűn pisilni járni, állandóan éreztem a hólyagom, és nem maradt meg bennem amit ittam, mert ivás után nemsokkal már éreztem, hogy pisi...
Imádom a csirkepörit, de most olyan undorítós volt a hús szaga, íze...
A parodontax fogkrémem íze nekem teljesen normális, már régóta használom, de most az is undorító lett pár napja...
1 napot késett, és tegnap megjött, de nem élénkvörös, hanem ilyen sötét, bordó színű és sok...
Görcsöltem is tegnap egész nap, hiába ittam a cickafarkteát, ami nálam mensis görcsökre mindig beválik, nem akart szűnni...csak rosszabb lett.
Szerintetek lehet olyan, hogy most megfogant a baba, de valamiért nem maradt meg?
Dia1984
2013-09-12 08:42:23
 
Plumeria

Az előző görbéd bizony nagyon ígéretes volt! Meg voltam róla győződve, hogy van odabent valaki.

Olyan furcsa az élet: az egyik barátnőm tavaly májusban, mindjárt az első alkalommal babás lett. Majd 5 hetesen elvetélt. Építkezés, munka stb. miatt vártak 1 évet, júniusban újra elkezdték a próbálkozást. És semmi... 4 hónapja sikertelen. Nehéz ép ésszel felfognom, hogy mi okozhatja ezt? Mitől függ, hogy ugyanaz a személy egyik alkalommal már attól babás lesz, hogy "ránéz" a párja, máskor meg hónapok elteltével is semmi! Nem értem....
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!