Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-09-12 10:22:19
 
KBettina,Lina


Szerintem semmi pánik még mindig:)
A rendszer folyamatosan ovura utaló jeleket keres,ha talál beteszi a görbébe de ahogy múlnak a napok és viszitek be az adatokat simán átteheti máshova,ezért a ciklus végén lehet biztosabbat mondani:)
Ildibaba81
2013-09-12 10:20:34
 
Én most így állok:

Tegnap már majd a jönnyeim hullottak a derékfájás miatt, a hasgörcs viszont elmúlt. Ma reggel éreztem valami is halvány nem tudommit az alhasamban, nem volt olyan erőteljes, mint egy görcs, nem is tudom megfogalmazni, milyen érzés volt.

Reggel apa azt mondta: "már úgyis terhes vagy, érzem a szagodon". Ezen jót nevettem. :) Lehet hogy egy vadászkutyához mentem hozzá? :)
Mirmite
2013-09-12 10:19:09
 
Moha

Nem lehetett egyszerű a tegnap estéd:(
Remélem csak egyszeri eset volt.
Lazíts ma este egy kis alkohollal:))))
Mirmite
2013-09-12 10:17:52
 
Ancsi2014

Nyelv alatt mérted ezt az alacsony hőt?
Ildibaba81
2013-09-12 10:17:22
 
Moha!

Próbáld ki a jógát,meg a zöld teát.

Lehet, hogy néhány napig mindent hagynod kellene. Ne rögzíts emmit, ne gyere fórumra, próbálj meg semmire sem gondolni, főleg a babára ne. Egy kicsit lépj ki a témából.

Lehet, akkor fog összejönni, amikor nem is számítassz rá.
Ildibaba81
2013-09-12 10:14:21
 
Marcsi 26!

Gratula nektek is. :)

Csak kapkodom a fejem. :) Mi ez a hullám? :)

Moha!

Ne ijesztgess! Próbálj megnyigodni, esetleg jógázz egyet. A pánik roham nem játék.

Mindenképp írj, jobban vagy -e!
A hőd tuti összefüggésben van a pánikrohammal, egy ilyen dolog jó sok mindent megváltoztat odabent.

Írod ezeket a kényességre utaló jeleket is: van rá szerintem esély, hogy volt bent valaki, de nem maradt meg. Bár, ha engem kérdezel, akér gyenge vérzés is lehet még terhes állapotban is. Hallottam már ilyenről, bár a görcsök nem túl biztató jel.


Dia!

Nálunk is hasonló a helyzet: ahogy írtam, az első macika pik-pakk, most, másodszorra meg nagyonnehezen haladunk (még semmi. :( ).

Ancsi!

Én fixen mindig hüvelyben mérem. :) Szájban, ha jól emlékszem, nem mindegy hová teszed. Ha jól tudom, a nyelv alá kell, de nem biztos... :(
Moha13
2013-09-12 10:11:19
 
NewHope
Bennem csakis magam miatt van keserűség...hogy miért nem sikerül már?????????!!!!!!!!!! :(:(:(
Az nem zavar, hogy másnak sikerül, de nekem miért nem? Ez kiakasztó...:X
Anyukámnak most meséltem a tegnap esti rohamomat, mondta, hogy szerinte túlságosan rágörcsölök és ez nem egészséges...már a szívem miatt sem, nem túl szuper szegény...:X
És mesélte, hogy volt egy kolléganője, aki évekig várt...a férjével már bejártak mindenféle központot, még külföldön is, és aztán amikor már feladták, valami 8 év múlva spontán összejött...és azóta már kettő van...

Próbálok megnyugodni...nagyon ijesztő volt nekem ez a tegnapi dolog, szinte halálfélelmem volt, hogy nem tudok lélegezni....mintha élve elástak volna...venném a levegőt, de nem jött...:X
NewHope
2013-09-12 10:04:21
 
Rencs, gratula! :) Nekem is missed ab volt júliusban szinte szó szerint ugyanigy mint neked, úgyhogy reményt adsz nekem hogy hamar sikerülhet utána. :) Majd irj légyszi a 12. hét után hogy minden ok, megnyugtató lenne tudni!

Moha, sajnálom a pánikot! De valahol természetes, hogy a feszkó előbb utóbb kijön. Igen, nagyon rossz olvasni a babahireket néha, van, hogy nem őszinte a mosolyunk. Én a missed abom óta azokra vagyok ki akik a pozitiv tesztet kikürtölik az egész világnak (pl kirakja facebookra), felelőtlenségnek tartom. Annyi minden történhet még akkor... de persze hülyének van szerencséje, úgysem az ilyenekkel történik... látod bennem is van keserűség, ez természetes. Majd elmúlik ha sikerrel járunk, akkor nagy ivben szrni fogunk mindenre és 2 méterrel a föld felett lebegünk majd a boldogságtól: :))

Én úgy néz ki mégsem leszek vámpir, melegszem vissza. :)
Ildibaba81
2013-09-12 09:54:44
 
Nokeni!

Ez nagyon jól néz ki. :)
Ildibaba81
2013-09-12 09:53:42
 
Rencs!

Gratulálok én is. ;)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!