Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2013-09-12 14:16:42
 
Ancsi!

Ez nagyon izgalmasan hangzik.


Ilyenkor olyan jó lenne visszamenőleg megtudni, vajon a valóság egybeesik -e azzal, amit a fejünkben látunk... :)
Ancsi2014
2013-09-12 14:12:40
 
Ildi, nekem annyira intenzív a kép, hogy le tudnám rajzoltatni egy ügyes kezű rajzolóval. Néha este ha becsukom a szemem könnyekig meghatódok, ahogy rám nevetnek. Mindig egy fiút és egy lányt látok magam előtt, és szinte mindig együtt. Jó érzés :) Lehet, hogy csak a vágyaim kivetülése képekben, de annyira intenzív hogy azt el sem tudom mondani. Aztán van olyan mint mostanában, hogy egyáltalán nem látom őket, túl sok gondom van mostanában és nem is igazán gondolok rájuk.
Ancsi2014
2013-09-12 13:56:55
 
Hát Lányok, úgy látszik szerencsés csillag alatt születtem :)))
capri
2013-09-12 13:49:12
 
Ancsi, most már nem csak a dokidat irigylem. :-))) Jólesik, amikor birizgál, meg még jóképű is... :-D :-D
Ildibaba81
2013-09-12 13:31:17
 
Ancsi!

Aha, szóval jóképű... :)

Ok, minden világos. ;)

Szuper lehet, ha ilyen állandó képed van, nekem csak akkor voltak álmaim vele, amikor már fejlődött a pocakban. :)
Ancsi2014
2013-09-12 13:18:30
 
Capri :)))) Akkor b**nk ki a rendszerrel, görcsöljünk rá még jobban és reggel mikor felkelünk adjuk fel az egészet :))))

Ildi, én csak abban hiszek, hogy minden agyban dől el és abban, hogy nincs olyan hogy elérhetetlen.
Nem kezeltetem magam konkrét dologra, nem beszélek vele a betegségemről - szerinte nincs is - csak egyszerűen jó érzés amikor birizgál :)) Sztem egy masszőr is kb. ennyire lazítana el, de a pránás mesterem még ráadásul jóképű és irtó cuki, úgyhogy a kellemes élményeket halmozom inkább :)) Hiszek benne, hogy vannak képességei és intuíciói, de a gyermekeimről alkotott képem/véleményem, megszületésükkel kapcsolatos gondolkozásom már évtizedek óta (ki)tart.
Ildibaba81
2013-09-12 13:16:13
 
Capri!

Szerintem mi, akik ide írogatnak, már mindnyájan rágörcsöltünk valamilyen szinten. Sajnos... :(

Szuper jó volt, amikor semmit sem figyeltem, nem érdekelt, hogy mi lesz. Felszabadító érzés volt. Be is jött.
Előtte folyton azon görcsöltem, nehogy, figyeltem, bevetetem -e a gyógyszert, utána megint (nem akartam a bizonytalanba még egy kistestvért), most meg azon, hogy miért nem jön össze... kész agyrém.

A legjobb időszak volt, amikor semmin nem aggódtam. Csak én sem tudom, hogyan lehetne azt visszahozni... :/
Ildibaba81
2013-09-12 13:12:17
 
Ancsi!

Így most már értem, egy kicsit furi volt a mód, ahogy írtál a dolgokról, de így már érthető. :)
Prána Nadira én is jártam, amikor gyesen voltam, mert egy kicsit összeroppantam. Anyukám 1/2 évvel a manó születése után halt meg, a férjemet elküldték az állásából, mert a cég már nem tudta kitermelni a fizuját, ráadásul nyomott/nyom minket a svájci frankos hitel is... kicsit belecsúsztam a mély depresszióba. Egy kicsit nekem is segített, de egy idő után nem arra ment már tovább a történet, amerre nekem is tetszett volna, így abbahagytam. Most, hogy már nem vagyok olyan mélyen benne, nem is hiszek már benne igazán, de azt ígérik a nadisok, hogy mivel minden testi betegség lelki eredetű, energiával bármit meg tudnak gyógyítani. A nydis mestered nem próbál kúrálni? Végülis, ha hiszel benne, akár még gyógyszer nélkül is meggyógyulhatsz. :) Abban továbbra is hiszek, hogy minden agyban dől el.
capri
2013-09-12 13:02:44
 
Hát igen, nehéz lenne úgy tervezni egy babát, hogy akkor most rágörcsölünk, akkor nem jön össze, hogy aztán feladjuk az egészet, hogy utána könnyen összejöjjön. :-)))
Ancsi2014
2013-09-12 12:57:22
 
Ildi, igen ezt én is hallottam de hát azért ez elég nehezen megvalósítható az én esetemben :))
Bízok abban, hogy a születendő gyerekeim már most okosabbak nálam és látják hogy hamarosan meg kell születniük vagy jövőre bizonytalan helyzetre én nem fogok vállalni. Nagyon rossz körülmények között nőttem fel, a szüleim nem tudtak támogatni soha, most két hitellel a nyakamon evickélek az életben, hogy haladjak valamire. Szerencsére hamarosan lejárnak, de én nem akarom hogy az én gyerekemnek olyan nehéz legyen az életbe boldogulni mint nekem. Szeretném, hogy gyerek tudjon maradni amíg akar, ha tanulni vagy sportolni van kedve mindent meg tudjak neki teremteni. Ez az idő most minden tekintetben ideális, ha most fogannak meg, akkor minden kerek lesz, ha most nem akkor még valószínű várok pár évet mert új munkahelyet fogok keresni.
Amit megtettem ,hogy eljárok prána nadi kezelésre, úgy érzem az sok feszültséget old bennem és azóta sokkal kevésbé rándul görcsbe a gyomrom. Tudom hogy jönnek és kész :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!