Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csillka
2013-09-25 08:30:56
 
Sziasztok!
Plumeria,
mint tudod én is erre készülök! Nálam annyival egyszerűbb a döntés, hogy az orvos akarja, nem én kértem. Igaz nálunk már elmúlt az év. Nagyon foglalkoztat a téma most engem, és ezért utána olvastam. Van akinek nagyon fájt, más meg sem érezte. De mindez attól függ, hogy van-e elzáródás, és ki csinálja. Az orvosom megnyugtatott, hogy kapok érzéstelenítést, és óvatos lesz. Azt is mondta, nem csak tényfeltárás, hanem korrigálásként is szolgálhat, ha Isten őrizz záródás van.
Én már nagyon várom a következő hónapot, hogy túl legyek rajta. És nem a fájdalomtól félek, hanem az eredménytől.
Nehéz véleményt mondani, hogy mit csinálj. Nekem is van aki azt mondja ne menjek bele, de én eldöntöttem, és tudom, hogy akarom! Neked kell érezned!
plumeria14
2013-09-25 08:23:52
 
Monika5,
hogy mikor érkezik el az idő? Hát nem tudom, talán most, talán ráér a jövő hónapban. Bár én olyan vagyok, ha valamit a fejembe veszek, akkor azonnal, de nem tudom, hogy ezt most bevállaljam-e. Most bejelentkeztem egy másik dokihoz PCT vizsgálatra, az szerintem nem vészes, ha ezt más doki csinálja meg ugyanabban a magánrendelőben. Ezzel a vizsgálattal is sok minden kiderülhet és ha itt minden rendben lesz, akkor jövő hónapban jöhet a hycosy. A pct teszt 10 ezer, míg a hycosy 60, így ez sem utolsó szempont. Persze, most már előrelátóbb leszek és előre foglalok időpontot, maximum lemondom, ha összejött :)
Monika5
2013-09-25 08:08:01
 
Sziasztok!
Régóta olvasgatlak titeket, pár hónappal ezelőtt már kommenteltem is.Mi akkor még a "felkészülős" fázisban jártunk. :)
Plumeria14, először is sajnálom, hogy az előző ciklusod nem lett +. Nagyon drukkoltam a háttérben neked (is). jó kérdés. Szerintem attól is függ mennyire szeretnéd ezt a vizsgálatot, menyire látod "elérkezetnek". A vizsgálat után van vmi a tilalom az együttlétet illetően? Csak mert esetleg még az ovu utáni nap is jó lehetne... vagy ez a vizsgálat nagyon megbolygatja a benti dolgokat?
mkinga
2013-09-25 07:31:48
 
sziasztok, mit szoltok az en gorbemhez, elegge uj vagyok es nem ertem mi ez a sok le fel merő hök...ez rosszat jelenthet?
Elore is koszonom lanyok
plumeria14
2013-09-25 07:30:35
 
Moha13,
de, készültem a PCT tesztre is, de arról is lecsúsztam, mert a termékeny időszakomban már nincs hely a dokimál. A múltkor, amikor mentem, már megvolt az ovum, így nem jött össze a kenetvétel. Én kis buta, beleéltem magam, hogy most összejött és ezért nem kértem előre időpontot. A Hycosy nem egy műtét, maga a vizsgálat kb 5 perc alatt megvan. Nagy dilemmában vagyok most, hogy mit csináljak.
Moha13
2013-09-25 07:23:58
 
plumeria14
Most nem a nyálkatesztre készültél? Mármint hogy nem ellenséges-e a szervezeted a párod katonáival szemben. Vagy ez már megvolt? Mert ha nem, én tuti, hogy először ezt nézetném meg...ehhez nem kell műtét...
HA tavaly december óta próbálkoztok, akkor még nincs egy éve, igaz? Fogalmam sincs, bevállalnám.e a műtétet...de én rossz tanácsadó vagyok, mert én mindenféle drasztikus beavatkozástól tartok...:X
Egyébként ha én úgy érezném, hogy itt az ideje ennek is, az ovu nem nagyon befolyásolna.
plumeria14
2013-09-25 07:16:34
 
Jó reggelt,
én ma húzom a csíkot :)
A véleményeteket szeretném kikérni: Az ovum napjára tudnak csak adni időpontot Hycosy-ra, ami azt jelentené, hogy ez a hónap ugrott. Ti bevállalnátok ezt csak hogy minél hamarabb kiderüljön, hogy ez okozza-e a sikertelenséget vagy inkább megvárnátok a következő ciklust?
Egy kis háttérinfó: én 36, a párom 42 és tavaly december óta próbálkozunk élesben. A hormonprofilom rendben, a párom katonái is harcra készek...
Moha13
2013-09-25 06:42:15
 
Jó reggelt!
Én ma így...
arachnoidea
2013-09-25 05:39:14
 
Sziasztok!

Ma reggel így állok
Adry03
2013-09-24 19:37:21
 
Sziasztok !

Úgy néz ki a kutyám már túl van a nehezén, de még kell pár nap amíg teljesen rendbe jön. Mivel ebben a hónapban beteg is voltam + tiszta ideg is így nem fűzök hozzá túl sok reményt. Ezt mutatja is a lefelé indult hőm is.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!