Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csillka
2013-09-23 19:58:39
 
Sziasztok Lányok!

Sajnálom akinek megjött! nehéz bármi okosat mondani, mint kitartás!

Én ma voltam végre az új orvosomnál. Megalapította, hogy PSOS van. Eddig soha senki nem mondta(igaz azt mondta enyhe szintű) Hormon profilt csinálunk, spermavizsgálat és petevezeték átjárhatósági. Azt mondta amikor minden eredmény megvan akkor beszéljük meg azt, hogy hogyan tovább.
Az átjárhatóságitól félek picit, de azt mondta ha nincs elzáródás nem fáj, ha pedig van akkor megnyitja, és akkor meg is oldódott a gond. Mindenki mond mindent, de azt a néhány percet ki lehet bírni, ha ez segít akkor én bármit megteszek.Azt is mondta, hogy érzéstelenítést ad, és lassan nyomják be, hogy ne fájjon.

Azt mondta volt már peteérésem, mert látható a sárgatest.
Csatolom a görbém, erről nem látszik, hogy volt érésem.
Félek és reménykedek, de most már muszáj volt lépni, több mint 1 éve várunk. :(
Moha13
2013-09-23 19:51:17
 
capri
Az oltással kapcsolatban...
Én teljesen fölöslegesnek tartom, sőt, inkább nem mint igen. mikor volt ez a nagy H1N1 mizéria, akkor volt két kolléganőm, mindketten babát vártak és az egyik beoltatta magát, a másik nem...nos, mindkettő egészséges és a babák is.
Szerintem ez egy felfújt dolog volt, és mindig is kerültem a fölösleges oltásokat (volt régebben ez a méhnyakrák elleni is, amit még most is felkapnak néha, hogy minden lányt be kellene oltani, bla-bla, meg itt ez a Rota-vírus dili is...amit a gyerekek 95%-a elkap, anyukám elmondása szerint ez régen teljesen normális volt, igaz, hogy hasmenés meg egyebek, de mindenki túlesett rajta, ennyi. Ahhoz, hogy szegény gyerek kiszáradjon, már komoly nemodafigyelés kell...), szóval én ezt is kihagytam, kihagyom.
Amikor viszont a két kismama nem tudott dönteni, inkább félreálltam, mert ez egy olyan helyzet, amiben nem lehet tanácsot adni...és nagyon nehéz meghozni a döntést. Ha én lennék ebben a helyzetben, én is nagyon elgondolkodnék, mert ha nem oltatok és valami baj lesz, akkor is magamat fogom hibáztatni, ha meg oltatok és azért lesz valami gond, azért...nem egyszerű.
Moha13
2013-09-23 19:43:12
 
plumeria14
Csilla27

Sajnálom...:(
Remélem, sikerül végre lépni valamit a dokinál és hamarosan összejön...én sem tudok mit írni, mert tudom, milyen szar érzés amikor megint csak megjön...mint eddig mindig :X
Kitartás!!

Csilla27
2013-09-23 19:11:00
 
Sziasztok!Hát sajna nekem sem jött össze ez a hónap pedig már azt hittem,mert nem szokott késni most meg 1 napot :( inkább jött volna időben és nem reménykedem...Azt hiszem most már felkeresem a dokit mert letelt az 1évünk :( Hajrá október!Kitartás mindenkinek!Aki pedig a végén jár annak megy a drukk!
plumeria14
2013-09-23 18:55:43
 
Ilibaba, nálam ugyanez a helyzet és szinte ugyanakkor...a drága megvárta, hogy hazaérjek a munkából és ne ott stresszeljem agyon magam....
Teljesen tanácstalan vagyok hogyan tovább. Nagyon gondolkozom most már a meddőségin, mert ez volt a 11. sikertelen hónapunk. Holnap még megpróbálom felhívni a dokit az átjárhatósági miatt, remélem sikerül még időpontot kapnom péntekre vagy hétfőre, mert ha nem, akkor csak a következő hónapban lehetséges...
Borzasztóan el vagyok keseredve, igazán nem is tudom mit írjak :(
szabinka84
2013-09-23 18:35:06
 
Sziasztok!Mai görbém!Szerintetek?
Ildibaba81
2013-09-23 18:25:13
 
Na, csjok, errol ennyit, este 6-kor pecsetelodott. Meg a kerdes... :(

Ez most nagyon nem jott be....:(
capri
2013-09-23 14:23:19
 
Sziasztok!
Hétvégén nem voltam, volt mit visszaolvasnom!
Csak röviden reagálnék:
Plumeria, én azért még picit fújom vissza fel a hődet, hátha... :-)
Nokeni, szuper! Gratula az erős két csíkhoz! :-)
Ildibaba, sajnálom. :-(
Moha, neked jön megint a várakozós két hét. :-)

Más:
Egy elég ellentmondásos megítélésű kérdésben érdekelne a véleményetek: influenza elleni védőoltás...
Ugye jön a hideg, nyirkos idő (én épp náthás vagyok), és mindannyian abban reménykedünk, hogy mire igazán beindul az influenzaszezon, lesz egy pocaklakónk (bocs attól, akit irritál ez a szó :-) ).
Egyelőre még azt sem tudom, beoltassam-e magamat. Influenzás talán még soha nem voltam (felnőttként legalábbis), a megfázás szokott utolérni. A munkahelyemen ugyan sokan vagyunk, de az irodában csak egyedül vagyok (és összesen 5 közvetlen munkatársam van). Viszont ha terhes lennék a következő hetekben-hónapokban, akkor többször kéne orvoshoz járni, ahol ki tudja, kikkel "találkoznék".
Kinek mi a véleménye a dologról?
advisory
2013-09-23 13:00:18
 
Csörögj oda a dokinak, kérdezd meg.
De szerintem nem.
Kira84
2013-09-23 12:01:36
 
Sziasztok lányok én ma igy álok..
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!