Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2013-09-26 13:44:20
 
Moha13 szia hétfőn teszteltem egy Rossmannos Facelle tesztel amin nagyon halvány csíkocska volt de az lehet hogy csak száradási csik volt,mert másnap meg egy Clearblue compactal teszteltem és negatív volt ezért várok még egy kicsit a kövi teszteléssel.
Moha13
2013-09-26 12:58:59
 
Kira
Mert amúgy hánya naposak a luteálisaid? Számolom, hogy már a 17. dpo-n jársz és semmi jele csökkenésnek. Már akár tesztelhetnél is...
Kira84
2013-09-26 12:37:00
 

capri
Szia nekem mind kettőt kelet szednem , de mit irtam is mindenkinél másképp hat, a mostani dokim nem is értette hogy miért szedette be velem az előző orvos,minden esetre már nem is érdekel,azóta diétázom és sokat mozgok.És reménykedek hátha valamelyik hónap eredményes lesz..

Kira84
2013-09-26 12:32:22
 
Én ma így álok, nem sok változás van azon kívül hogy be be görcsölgetek .Bár ez nem hiszem hogy babára utalna inkább úgy érzem hogy hamarabb fog a nem várt jelentkezni..
capri
2013-09-26 12:30:48
 
Kira84,
Te nem Clostilbegytet szedtél véletlenül? A Duphaston nincs hatással a peteérésre, a ciklus második felében kell szedni.
Kira84
2013-09-26 12:17:07
 
mkinga .Szia én szedtem az orvos tanácsára bár soha nem tettem volna,sajnos baba nem lett csak iszonyatos görcseim voltak tőle mikor megjött és sajnos én híztam tőlem, 2 -hónapig szedtem és legalább 10 15 kg plusz szaladt fel rám,sajnos ez a gyógyszer olyan amit a szedése alatt a nődokinak folyamatosan néznie kell hogyan indul be a peteérés,sajnos ezt velem nem közölte és mivel nem vizsgált meg ez idő alatt a változások miatt a petefészkemen sok apró ciszta alakult ki.Ennek már lassan 1,5 éve és még csak most szívódnak fel a ciszták.Persze mondanom sem kell orvost váltottam. De hangsúlyozom mindenkinél másképpen hat lehet csak én voltam a kivétel akinek a szervezete igy reagált rá..
Monika5
2013-09-26 11:53:45
 
Bocsánat, hogy hosszú lettem.

Drukkolok mindenkinek! Szép napot! :)
Monika5
2013-09-26 11:52:24
 
Moha13,

Amikor a gyógyszert abbahagytam 3 hónapot terveztünk várni. Közben elmentünk rutin vérvételre, stb. Ott kiderült két héttel a gyógyszer után, hogy alul működik a pazsmirigye valamivel (én a gyógyszer befejezésének tulajdonítottam). De a dokim nagyon alapos, 6 hét után a kontrollon már a belgyógyászati határérték után volt magától az érték. Megnézett ultrahangon is és ott minden rendben volt. Tehát gyógyszert továbbra sem kaptam. Viszont 3 hónap vissza kell mennem. Hétfőn járt le és ma délután megyek megbeszélni az eredményeket. Szóval 4 cikluson át csak figyeltem, hogy "nem az igazi" a görbém, aztán múlt hónapban kezdtük volna a "próbálkozást" ennek ellenére. De úgye jött a betegség, amit írtam (utólag azt gondolom, hogy lehet ez rázta helyre a hormonokat, szóval megjött viszont 28 napra, de ovu szerintem nem volt. És elértünk a mostani ciklusomhoz. Ahol még én azt hittem az ovu elütt vagyunk, szóval a "probálkozást" erre a hónapra terveztük, csak későbbtől. szóval így történt. :)Amikor megláttam, hogy ovu után voltunk, akkor nem igazán hittem benne, de szerencsénk volt. Mondjuk én megpróbáltam úgy állni a dolgokhoz, hogy félévet adok a ciklusbeállásának maximum, aztán megnézetem a hormonokat. A babára meg egy évet "szántunk",hogy sikerüljön magától, szóval nagyon meglepődtünk, hogy így sikerült, de nagy a boldogság. :)
Monika5
2013-09-26 11:40:15
 
Dia1984,

Igazán nincs mit. :)Ezért is osztottam meg, hogy "reményt adjak", csak még direkt a reményhozóba nem merem megírni... oda majd kicsit később... :)

Tüneteim nekem dögivel voltak, de az elején ezek olyanok is lehettek volna, ami csak menstruációt előz meg. Pl. nekem beágyazodásos vérzés nem volt, viszont 4 napon át baromira érzékeny volt a méhem (külső nyomásra is). Aztán megnőtt a mellem és baromira fájt egy héten át, de aztán elmúlt a fájdalom (a nagyság viszont maradt, azóta meg mintha a bimbó sötétebb lenne). Aztán jött a derékfájás, ami tegnapig erőteljesen tartott. Itt már erősen gyanakodtam, mert nekem nem szokott a derekam fájni menszikor sem.Ja egy héttel ezelőtt egy csomó pattanás lett hirtelen a hátamon. Szóval eddig ezeket tapasztaltam.
Ma viszont egyelőre nem érzek semmit, ami kicsit paráztat. Már egész megszoktam a derékfájást. :) Első babánk lenne, szóval nem tudom, hogy mi "normális" és mi nem, tehát melyik tünet mikor normális, ha már nem jelentkezik.
Moha13
2013-09-26 11:27:15
 
Monia5
Gratulálok! :)
Ez tényleg egy érdekes eset...illik majd a reményhozóba...:)

Mióta próbálkoztok egyébként?
Köszönöm a szurkolást...:)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!