Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-09-30 12:52:48
 
mkinga, hát, ez nehéz. Tényleg neked kell eldöntened... Az tény, hogy nekem is fura volt, hogy nem tudta megmondani, látott-e valamit... Bár nekem az is hihetetlen volt, amikor olyat olvastam, hogy uh alapján azt mondta az orvos valakinek, hogy 9 napja lehetett tüszőrepedése. De hát ők az orvosok, ők tanulták ezt hosszú évekig... Biztos sok függ magától a géptől is.
Most biztos még jobban elbizonytalanítottunk...
És ha szeded a Clomidot, uh-n követi a peteérést az orvos? Az nagyon fontos lenne!
capri
2013-09-30 12:48:47
 
Arachnoidea,
szerintem volt ovud, csak azt nem tudjuk belőni, hogy mikor. (És szerintem Moha is így értette, ugye? :-) )

Én elég rosszul viselem a rossz időt. Ha nem lenne soha 20 foknál kevesebb, én simán aláírnám most azonnal. :-) Ezért tartok is kicsit tőle, hogyan fogom viselni, ha a következő ciklusok esetleg mensivel végződnek... Muszáj mindig valamit "várnom" (persze a babán kívül), mert különben depressziós lennék. Jó, talán nem orvosi értelemben, de értitek. :-)
arachnoidea
2013-09-30 12:41:36
 
Akkor lehet hogy nekem nem is volt ovum? Lehet hogy ebben hónapban is hiába reménykedem és lehet hogy a hőm is valami más okból 37?
mkinga
2013-09-30 12:40:12
 
ugye Moha... nekem is ez volt fura , hogy leszaltam az asztalrol es huzta a szemoldoket , hogy nagyon nem tudja mit mondjon... megfontolom nagyon a kovetkezo ciklusom sorat :)
koszonom lanyok, jo itt megbeszelni ezeket a dolgokat :)
Moha13
2013-09-30 12:38:20
 
arachnoidea
Az ovud számomra rejtély, hogy pontosan hol lehetett, mert nincs egy ilyen határozott ugrás, mint egyeseknél, hanem a 10. ciklusnaptól szépen fokozatosan emelkedik kis lépésekben...szóval fogalmam sincs...:)
Moha13
2013-09-30 12:36:26
 
mkinga
Bocs, hogy felháborodtam, csak nekem ez olyan homályos...mert elég komoly dolog egy hormonkezelés ahhoz, hogy majd akkor írja csak fel, ha azt látja, hogy egyértelműen gond van a peteéréssel. Ha nem lát SEMMIT, akkor totál vaktában írta ezt fel? Vagy nem értem. Vagy ha ő semmit sem lát, abból csak azt tudta levonni, hogy nincs peteérés?
Szerintem azért a biztonság kedvéért nézesd meg egy másikkal is...hátha ő lát valamit...ami nem semmi.
arachnoidea
2013-09-30 12:34:57
 
Sziasztok Lányok!

Hogy érzitek magatokat? Hogy viselitek ezt az esős álmos időt?
Naponta többször belépek, hogy írtok-e jó olvasni benneteket. Köszönöm a drukkolást jólesik:-)
Én jelenleg meglepően jól vagyok panaszmentes néha egy egy hasszurka de nyoma nincs görcsnek vagy derékfájásnak remélem ez jó jel. Szerintetek hányadik dpon vagyok? hogyan kell kiszámolni?
Moha13
2013-09-30 12:33:36
 
mkinga

"most penteken a dokim nem latott se erett, sem jelet annak , hogy volt vagy lessz peteeres. Szoval eggyertelmuen nem tudott semmit mondani , hogy mit latott ott benn"
Akkor mégis mit látott? Nem értem...szerintem próbáld meg másik dokinál is. Lehet, hogy tapasztalatlan?
Szerintem valamilyen állapotot látnia kellett volna...vagy peteérést, vagy sárgatestet, vagy bármit, na de hogy semmit se látott!? :O Elég furcsa...
mkinga
2013-09-30 12:33:12
 
Igen neztek hormonsort 2 ciklusban is es mind2.ben azt mondta a dokim , hogy jok... lehet , hogy ez csak kicsit segitene , adna egy lokest, hogy meghamarabb babasodjak? nem tudom... Sot a ferjemet is kivizsgaltak es nalla is minden ok ! Eleg kemeny mellekhatasai vannak a Clomidnak ezert kerdem ha valaki hasznalta mit tapasztalt. Kicsit tanacstalan vagyok de ha arra gondolok , hogy megbizom-e a dokimban?! a valaszom , hogy igen , mivelhogy egy cisztamuteten tul vagyok vele es egy atfujatason is... gondolom csak tudja mi a jo... remelem... hu lanyok kicsit nagyon belebonyolodtam, tancstalan vagyok...
capri
2013-09-30 12:28:49
 
mkinga, hormonsort néztek már? Az adna egyértelmű választ, hogy van-e (legalábbis abban a ciklusban, amikor nézik) peteérésed.
Nekem is felírta a dokim a Clostit májusban vagy júniusban úgy, hogy nem csináltattam még hormonsort, de én nem váltottam ki. Azóta kétszer is nézték uh-n, hogy van peteérés (persze a tüszőrepedés attól még nem tuti).
De szerintem az a fontos, hogy eldöntsd, bízol-e a dokidban, ha igen, akkor csináld azt, amit ő javasol, ha nem, akkor viszont keressél másik orvost.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!